Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולכל בעלי השמחה הגדולה אפשר לשאול שאלה אחת קטנה ? למה לא הייתם בהיכל היום ? (ולא התשובה שאין כרטיסים לא ממש נכונה כי אפשר להשיג אומנם בלא מעט כסף אבל אפשר)

יש לי מחר מבחן של להיות או לחדול באוניברסיטה.

בערך כמו המשחק של מכבי היום.

:roll:

נ.ב. כרטיס לפיינל פור עולה 1600 פאקינג שקלים !

(וזה עוד בקומבינה )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ולכל בעלי השמחה הגדולה אפשר לשאול שאלה אחת קטנה ? למה לא הייתם בהיכל היום ? (ולא התשובה שאין כרטיסים לא ממש נכונה כי אפשר להשיג אומנם בלא מעט כסף אבל אפשר)

מה הקשר לבין שמחה ולהיות בעדה של מכבי ת"א לבין להיות במשחק, כרטיס למשחק במקום שאני ישבתי עלה בערך 300-400 ש"ח (מחיר לפני המשחק), עם יד על הלב, כמה שאני אוהב כדורסל וכמה שאני בעד מכבי באירופה, לא הייתי משלם את הסכום הזה וגם לא חצי ממנו עבור משחק, כל משחק.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אולי לא הסברתי את עצמי טוב . ואת האמת שלא התכוונתי לאף אחד ספציפי וגם לא ציפיתי לתשובות ספציפיות(מי אני שיבקר אותכם מי שרוצה שילך ומי שלא שלא ילך)

התכוונתי שיש אנשים שבחיים לא היו במשחקים של מכבי ת"א אבל מצד שני מגיבים כאילו פגעתי להם בשמחה האישית .

כספר אני רואה את הדברים קצת אחרת ואני כן רואה קשר בין להיות במשחקים (בכלל לאו דווקא במשחק ספציפי) ולתמוך בקבוצה לבין אהדה לקבוצה אבל כל אחד ודרך המחשבה שלו

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

עוד משהו בשביל דור :

ציטוט מ YNET

במהלך מסיבת העיתונאים המאולתרת בסיום המשחק קיבל גרשון שיחת טלפון מראש הממשלה אריאל שרון. האחרון בירך את פיני ואמר לו כי הוא נהנה מהמשחק וכי מכבי עשתה הישג גדול והביאה הרבה שמחה לעם בישראל. גרשון השיב: "בפעם האחרונה שדיברנו השגנו את המטרה (הזכייה בסופרוליג ב-2001). היום השגנו את המטרה אבל היא לא הושלמה". בסיום אמר גרשון לשרון: "הדברים הטובים באים בקושי. יש לך משימות הרבה יותר קשות ממני והכל בעזרת שמים".

עוד הוכחה שזאת הקבוצה של המדינה?

אני לא זוכר שראש הממשלה בירך את הפועל ר"ג בזכייתה בגביע :twisted:

וכך הסתיים לו שבוע מדהים, בליגת האלופות וביורוליג.... :shock:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אולי לא הסברתי את עצמי טוב . ואת האמת שלא התכוונתי לאף אחד ספציפי וגם לא ציפיתי לתשובות ספציפיות(מי אני שיבקר אותכם מי שרוצה שילך ומי שלא שלא ילך)

התכוונתי שיש אנשים שבחיים לא היו במשחקים של מכבי ת"א אבל מצד שני מגיבים כאילו פגעתי להם בשמחה האישית .

כספר אני רואה את הדברים קצת אחרת ואני כן רואה קשר בין להיות במשחקים (בכלל לאו דווקא במשחק ספציפי) ולתמוך בקבוצה לבין אהדה לקבוצה אבל כל אחד ודרך המחשבה שלו

בטח שיש קשר, אבל לא לכל אחד יש כסף לקנות כרטיס למשחק, או 2K למנוי, יש כאלו שיש להם שימוש קיומי יותר לכסף הזה.

את האמת, אם לא הייתי מקבל כרטיס בחינם, אין סיכוי שהייתי שם 300 ש"ח על כרטיס...יש לי לפחות 100 דברים לעשות עם 300 ש"ח פנויים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בטח שיש קשר, אבל לא לכל אחד יש כסף לקנות כרטיס למשחק, או 2K למנוי, יש כאלו שיש להם שימוש קיומי יותר לכסף הזה.

את האמת, אם לא הייתי מקבל כרטיס בחינם, אין סיכוי שהייתי שם 300 ש"ח על כרטיס...יש לי לפחות 100 דברים לעשות עם 300 ש"ח פנויים.

ספר ושתף איך קיבלת כרטיס חינם למשחק כזה :twisted:

חבר שלי הוא בן דוד של שמעון מזרחי - והנכד של קרסו הסבא לבן אדם חיים יפים הוא קיבל גם כרטיס חינם.. לכל משחק שהוא רוצה גם לפיינל פור... :mad:

בקשר לכסף אני מסכים איתך במאה אחוז 300 שקל זה לא מעט היום ואפשר לקנות אם זה הרבה אוכל של שלהרבה אנשים אין כיום והם לא ממש יזרקו את הכסף הזה על כדורסל...

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

אייל כשמכבי חיפה עלתה לליגת האלופות גם אליהם התקשר הנשיא או ראש הממשלה (נדמה לי הנשיא אבל אני לא בטוח)

האם זה הופך את חיפה לקבוצה של המדינה?

ותהיה בטוח שאם וכאשר קבוצה ישראלית בכדורגל תגיע לחצי גמר ליגת האלופות אז ראש הממשלה יתקשר גם אליהם

מה הקשר להפועל רמת גן? אני לא טוען שהיא הקבוצה של המדינה ולהיפך מאחרים לא מכריח אף אחד לאהוב קבוצה מסוימת.

ודרך אגב הנשיא בירך אבל זה היה כשהוא נתן את הגביע אז זה לא ממש נחשב :)

כספר אני לא מדבר על מי שיש לו צורך קיומי ב300 שקל .

אני מדבר על מי שמציג בפורום כאילו בהודעות אני פוגע לו בשמחה הפרטית ולא היה בחיים במשחק של מכבי ת"א ותאמין לי שלחלק גדול מהאנשים האלה (ולא רק אלה מהפורום )

אני חייב להסכים שהיה שבוע מטורף מבחינה ספורטיבית

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

תראו, אני אף פעם לא רואה משחקי כדורסל... הפעם קערת אגוזי הקשיו היתה בשולחן ליד הטלויזיה אצל הדודים שלי ככה שנאלצתי לצפות גם במשחק בזמן הנשנוש שאחרי העל האש... אני לא אוהד של אף קבוצת כדורסל - אבל היום מצאתי את עצמי קופץ, צוהל ושואג אל מול המסך ! פשוט לא יאומן מה שהלך שם, לא יאומן, לא יאומן, לא יאומן...

מכל הלב - כל הכבוד למכבי ת"א על ההצגה שעשתה לי את הערב, כל הכבוד לשארפ (אם אני לא טועה בשם), שיחקתם אותה!

בהצלחה לצהובים בהמשך !!!

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
תראו, אני אף פעם לא רואה משחקי כדורסל... הפעם קערת אגוזי הקשיו היתה בשולחן ליד הטלויזיה אצל הדודים שלי ככה שנאלצתי לצפות גם במשחק בזמן הנשנוש שאחרי העל האש... אני לא אוהד של אף קבוצת כדורסל - אבל היום מצאתי את עצמי קופץ, צוהל ושואג אל מול המסך ! פשוט לא יאומן מה שהלך שם, לא יאומן, לא יאומן, לא יאומן...

מכל הלב - כל הכבוד למכבי ת"א על ההצגה שעשתה לי את הערב, כל הכבוד לשארפ (אם אני לא טועה בשם), שיחקתם אותה!

בהצלחה לצהובים בהמשך !!!

הראל.

הראל, לקחתי לי את התגובה... :lol:

גם אני ישבתי בסלון בבית של חברה שלי, אבא שלה במקרה העביר לערוץ 11 והתחלנו לצפות במשחק.

אני אמנם לא חולה על כדורסל, אבל במשחקים כמו הפיינל-פור אני נהנה לצפות!

אי אפשר להגיד שאני אוהד את מכבי ת"א בכדורסל, אבל אני אוהד מובהק של מכבי ת"א בכדורגל (עד לפני שנתיים הייתי גם מנוי הרבה שנים לבלומפילד/רמת גן שער 4)

אז מכאן שיש לי המון חיבה בכדורסל-רק למכבי ת"א.

הקבוצה של המדינה

פורסם

טוף, אחרי שלא הצלחתי לשיון הרבה אתמול בלילה בגלל ששמעתי שריקות באזניים כל הזמן אני חושב שאפשר להגיד....

המשחק אתמול היה התגלמות כל מה שיפה, מעניין ומדהים בכדורסל. מי ששיחק/צופה בכדורסל עושה זאת בגלל משחקים כאלו.

פורסם
טוף, אחרי שלא הצלחתי לשיון הרבה אתמול בלילה בגלל ששמעתי שריקות באזניים כל הזמן אני חושב שאפשר להגיד....

המשחק אתמול היה התגלמות כל מה שיפה, מעניין ומדהים בכדורסל. מי ששיחק/צופה בכדורסל עושה זאת בגלל משחקים כאלו.

מסכים עם כל מילה :!::!:

אחרי המשחק היינו קרובים מאוד ללכת לשחק כדורסל... אבל מסוכן לצאת בחושך בנתניה :wink:

ובקיצור, מתי אתה מגיע לשטוף לי את הרכב? הוא בחניון... :lol:

:-)

פורסם

בוקר טוב לכולם,

זה היה נראה כאילו העניין סגור ומכבי לא יגיעו לפיינאל פור - אבל איזה סוף מדהים!

יאללה מכבי! :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אחרי המשחק היינו קרובים מאוד ללכת לשחק כדורסל... אבל מסוכן לצאת בחושך בנתניה :wink:

הלוואי וכל המורדים ישמינו ויתכערו.

רפי גינת החליט "לנצל" את הרמקולים המפלצתיים שהעוללים הצעירים השאירו שם והחליט לעשות בדיקת יכולת לעור התוף שלי.

מעבר לזה, כל מה שהיה שם לא כ"כ קשור לכדורסל, היחיד שלא רעדו לו הידיים היה שאראס שסיים עם 37 (מישהו מוכן להזכיר לי מתי קרה במכבי דבר כזה ? ) .

זה הולך להיות הסטייק הכי טוב (והכי יקר) שאכלתי בחיים שלי, המבין יבין...

פורסם

הלוואי וכל המורדים ישמינו ויתכערו.

רפי גינת החליט "לנצל" את הרמקולים המפלצתיים שהעוללים הצעירים השאירו שם והחליט לעשות בדיקת יכולת לעור התוף שלי.

מעבר לזה, כל מה שהיה שם לא כ"כ קשור לכדורסל, היחיד שלא רעדו לו הידיים היה שאראס שסיים עם 37 (מישהו מוכן להזכיר לי מתי קרה במכבי דבר כזה ? ) .

זה הולך להיות הסטייק הכי טוב (והכי יקר) שאכלתי בחיים שלי, המבין יבין...

רגע רגע, אם אני קורא בין השורות זה אומר שאתה מגיע למפגש היום?

כי אריאל אמר שעניין הסטייק תקף לעד 24 שעות מהרגע שזיעת המשחק ירדה מגופו של שאראס, ונראה לי (אני מקווה) שזה עד היום בלילה...

פורסם

סתם משחק מסריח, ואני עוד קיוויתי שסבוניס ינצח אותם... הכי מצחיק זה שלף הבנאדם מחטיא פעמיים מתחת לסל כשאף אחד לא שומר עליו, לא לוקח ריבאונד שבא לו לתוך הידיים, אבל מסירה לאיזה 40 מטר הוא מוסר בול לידיים.. :lol:

חבל על סבוניס, השחקן של כל הליגה הזאת!

יאללה צסק"א :twisted:

• תוכן חדש...