Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האמת אם זה היה בכדורגל לא מעניין אותי אף קבוצה שכל הקבוצות יישרפו חוץ ממכבי חיפה .

אבל בכדורסל הם מייצגים אותנו וגם ככה אני לא אוהד של אף אחד אז אותם אני מחבב / בעדם במשחקים.

בקשר למחיר זה באמת הגזמה ,אבל מי שבאמת שרוף יעשה הכל כדי לראות את המשחקים , כשמכבי חיםה היתה בליגת אלופות אני טסתי עם אבא שלי לשלושת משחקי "הבית" בקפריסין וזאת היתה חוויה בלתי נשכחת .

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה הולך להיות הסטייק הכי טוב (והכי יקר) שאכלתי בחיים שלי, המבין יבין...

אני מקווה ששלך יהיה טעים כמו האנטריקוט שאכלתי ביום ראשון :lol:

כמו שאמרתי לך אתמול - אני מפסיד בכיף במקרה הזה.

הלוואי עוד הפסד בהתערבות כזו ב1.5 :D

:-)

פורסם
תגידו מישהו יודע איפה אפשר לקנות חולצה של סבוניס? (אפילו במדי פורטלנד או זלגיריס, זה לא ממש משנה)..

פעם ראשונה לא הלך לך... גם פעם שניה לא

תמשיך לנסות לעשות פרובוקציות...

זה לא יקלקל לנו שומדבר...

אתה יכול לטוס לליטא, הארץ בבעלותו של סבוניס , ולהגיד להם "דאווי חולצה סבוניס לוזר"

:wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
פעם ראשונה לא הלך לך... גם פעם שניה לא

תמשיך לנסות לעשות פרובוקציות...

זה לא יקלקל לנו שומדבר...

אתה יכול לטוס לליטא, הארץ בבעלותו של סבוניס , ולהגיד להם "דאווי חולצה סבוניס לוזר"

במקום להתלונן אולי תעזור לו, תתן לו עצה או שתיים

אתה הרי מומחה בדברים האלה

פורסם

הייתי במשחק (שער 5 למטה), ולראשונה בחיי הרגשתי פשוט לחץ בחזה מרוב המתח (פינו לבית חולים מישהו שתי שורות מתחתי...), אין מילים, הייתה לי תקווה כל הזמן, אני בן אדם מאוד מאופק בדרך כלל, אבל השלשה של שארפ הצליחה להוציא שאגה אפילו ממני.... מדהים...

אני עדיין מתאושש...

ינון.

פורסם

שמישהו יסביר לי למה שארס נחשב לכזה שחקן גדול???

אני ראיתי את המשחק מסוף המחצית ומאז הוא פשוט היה גרוע זרק זריקות מפגרות ניסה לעשות כל מיני דברים שפשוט לא עבדו.

סאבוניס שחקן אדיר והקהל של מכבי לא צריך לשרוק לו בוז אלא להוריד בפניו את הכובע אחד השחקנים הטובים ביותר שאי פעם היו בארץ.

רק לדרק שארפ מגיע כבוד בקבוצה הזאת.

וחבל שלאוהדים רק אכפת מניצחונות ולא מגאווה לאומית מהשחקנים הישראלים.

אני הייתי רוצה לראות את הקבוצה משחקת אם זר אחד מקסימום ואז לנצח אז היה כבוד אבל אין חוכמה גדולה בלהיא את כל הזרים האלה. כנ"ל לשאר הכדורסל הישראלי. :(:(:(

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
אני הייתי רוצה לראות את הקבוצה משחקת אם זר אחד מקסימום ואז לנצח אז היה כבוד אבל אין חוכמה גדולה בלהיא את כל הזרים האלה. כנ"ל לשאר הכדורסל הישראלי.

אמר מי שבסימלון שלו יש תמונה שלו מצולם עם שתי גרמניות כוסיות

אני רוצה לראות בסימלון שלך תמונה שלך מצולם עם שתי ישראליות כוסיות

פורסם

הקונספירציה שלי:

(1)החטאות מכוונות של העונשין.

(2)כניסה לפני הזמן של שחקן ז'לגיריס לתחום הצבע ע"מ לעצור את השעון וכדור מהצד למכבי.

(3)מדוע הם לא בצעו עברה שתזכה את מכבי רק בשתי זריקות עונשין?

(4)במידה ושארפ מחטיא, השופטים שורקים לעברה ושלוש זריקות עונשין.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
שמישהו יסביר לי למה שארס נחשב לכזה שחקן גדול???

סתם שאלה, ראית את רשימת הקולעים במשחק ?

(אל תענה ...)

אני לא יודע כמה גדול הוא, הוא היחיד שלא שיקשקו לו הביצים מגודל המעמד, לכל השאר (חוץ מניקול אה) רעדו הידיים, הגדיל לעשות שלף שאם לא היו רועדות לו הידיים המסירה שלו לשארפ בחייפ לא היתה מגיעה.

פורסם
הקונספירציה שלי:

(2)כניסה לפני הזמן של שחקן ז'לגיריס לתחום הצבע ע"מ לעצור את השעון וכדור מהצד למכבי.

עמית

כל מה שאתה אומר גם אנחנו חשבנו...

בעיקר העניין של העברה הכי היו שחקים של מכבי בטבעת מה הבעיה הייתה לעשות עבירה בשניה של תחילת המשחק ולקחת את הניצחון על בטוח... משהו מוזר ביותר...

החטאות מכוונה של העונשין אני לא חושב אלא התרגשות יתר.. זה הכל...

והעבירה של שארפ ראו אותה אז זה לא ממש רמאות אם לא היה קולע היה מגיעה לו זריקות..

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם
הקונספירציה שלי:

עמית

תוסיף לרשימה-

2 דקות אחרונות של ההערכה- ליטא פשוט הפסיקו לשחק.

ואם ב2 שניות אפשר לעשות הרבה... אז 2 דקות...בכלל

לא אומר שהמשחק מכור, אבל.. זה קטע מוזר

פורסם
אני הייתי רוצה לראות את הקבוצה משחקת אם זר אחד מקסימום ואז לנצח אז היה כבוד אבל אין חוכמה גדולה בלהיא את כל הזרים האלה. כנ"ל לשאר הכדורסל הישראלי.

אמר מי שבסימלון שלו יש תמונה שלו מצולם עם שתי גרמניות כוסיות

אני רוצה לראות בסימלון שלך תמונה שלך מצולם עם שתי ישראליות כוסיות

אולי גם כולנו נתחיל לנהוג רק על סוסיתא?

אתה סתם סוטה מהנושא ועושה ספאם (אם אני לא טועה?)

יש את הכישרון בארץ אם רק ינוצל ויתנו לו את ההזדמנות. כל פעם שהליטאים מגיעים צריך להכין את עצמך ליכולות קליעה האדירה שלהם (שהוכח במשחק) אין להם צורך בשחקני חוץ כנ"ל לרוב קבוצות אירופה. הלפרין בורשטיין שלף כולם מיתבשים להם כנ"ל לגבי כל השחקנים שעברו במכבי. ראה ערך עודד קטש שהיה צריך לנסוע לגליל כדאי להראות מה הוא יודע.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

• תוכן חדש...