Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בשנה האחרונה של מודל, ב- 97 התחלף מודל ל- בי 5.

לא ציינת מדוע אתה מעדיף דווקא מודל זה.

הייתי מציע לך לבדוק את המודל המתקדם יותר- שנת 97 והלאה (עד 2005)- קפיצת מדרגה של ממש.

פורסם

חבר הציע לי את הרכב שלו , והוא גם 7 מקומות כך שזה בדיוק מה שאני צריך (לאחותי) ,וגם תקציבית.

אני מבין מדבריך שהדגם הזה חלש , עם זה אפשר להסתדר(אלא אם כן הוא לא מסוגל לעלות את ירושלים)

,השאלה היא דווקא אמינות , יש להם מחלות?

רביד.

פורסם

ממתי בדיוק הפאסאט בעלת 7 מקומות ישיבה?:shock:

או ששמים את הילדים בתא המטען/על הגג/דוחסים חמישה אנשים במושב האחורי?

פורסם

טוב לא חשוב ירדתי מהרכב הזה,

בכל מקרה למי שמעוניין, החבר שלי השבית את הרכב(הפאסאט) שלו בגלל תקלה בגיר האוטומט , ונגמר הטסט לפני בערך חודש (אני חושב) והוא מציע אותו למכירה במחיר של 2500 +- ש"ח , הרכב עבר 192,000KM {ולא 220KM כמו שרשמתי בטעות) והוא יד ראשונה (הרכב במצב פנימי ירוד), 7 מקומות מאושרים , הרכב יכול לנסוע.

הטלפון שלו למי שמעוניין- 054-7703648

תודה לכל המגיבים!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום RavidP18.

אם אתה רואה את ההודעה -

ראיתי את הרכב הזה למכירה ב-yad2.

תוכל ליצור איתי קשר בתור אחד שראה את הרכב ומכיר את המוכר, לפני שאני הולך לבדוק בעצמי?

תודה,

דוד.

[email protected]

• תוכן חדש...