Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב בתווך ה 30 אלף שקל וכל מה שאני מוצא מין סוג ג וזה מבאס כרגע יש לי פורד פוקוס מצוינת אבל אני מוכר אותה כי אני צריך כמה שקלים וראיתי ביד 2 C5 2001 הוא רוצה עליה 31.500 מאמין שאפשר להסתדר 137 אלף קילומטר מה אתם אומרים על הרכב הזה אני צריך חסרונות בעיקר היתרונות אני מבין שהרכב מפנק וממש נוח זה הדגם המפנק ביותר בן אדם נשמע אמין מאוד מוכן להתחייב לי בבדיקה גיר ומנוע . למה המחיר של הרכב כזה נמוך? עוד שאלה קטנה האם אני ירגיש הבדל רציני בצריכת דלק שלה לעומת הפורד פוקוס שלי שנת 03 ? כמה הC5 צורכת ? תודה לעוזרים

צרן: סיטרואן

דגם: C5 - SX PK אוט' 2.0

נפח: 2,000

שנה: 2001

יד: 2

ת. הילוכים: אוטומט

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאוטו אין ביקוש רב לכן המחיר בהתאם

לגבי צריכת הדלק אם תרגיש ההבדל הוא היה מזרעי

רכב באמת מפנק מחוות דעת אישית (היה לי תדגם הספציפי 02)

אך בעיות גם לא חסר

פורסם

אוקי כל עוד הצריכה היא מזערית לעומת הפוקוס והפינוק הוא משמעותי אז זה בסדר כי לפי מה שאני רואה הרכב ממש ממש שמור ואני גם אחד שמטפל בזמן תמיד וגם יש לו ספר תיפולים לרכב יש לי בעיה אני לא נהנה על אף רכב עם הוא לא טנק על הכביש ושט בנסיעה שלו בפוקוס אני עובר את אה 120 מרגישים כבר את הנסיעה וזה מעצבן אותי אני מכור לרכבים של עשירים ואני לא עשיר בעיה חח נראה לי שה C5 זה הפיתרון שלי

פורסם

המחירון משקף את הביקוש לרכב בישראל, לא את איכותו של הרכב.

C5 שמורה עולה ברמתה כמעט על כל רכב משנתון מקביל למעט רכבי יוקרה מעטים, מבחינת נוחות נסיעה ופינוק.

זהו לא רכב לביצועים, ומרגיש היטב בטווח המהירות שבין 90-120 קמ"ש.

אל תטעה - זהו לא רכב זול! תתכונן להשקיע סכומים ביישור קו ותיקונים, כמו בכל רכב ישן. יתרון נוסף הוא שהביטוח המקיף יחסית זול, במיוחד לנהגים מעל גיל 35.

עשה חיפוש באתר ותקבל מידע רב בעד ונגד רכישת הרכב.

המלצה קצרה - אם תחליט ללכת על זה, חפש אקזמפלר שמור משנה 2003 ומעלה (תוקנו מחלות ילדות רבות), עם קמ"ג' נמוך, היסטורית טיפולים מלאה ומבעלים פרטי.

בהצלחה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בוא חבר, צריך להשים את זה על השולחן:

מערכת הידראולית שאם היא מתחילה איתך, אתה גמרת ושאף אחד לא יספר לי סיפורי מחליפים בומבה וגמרנו, משאבות ,צנרות, תמנונים , כיול לחצים, מחשבים ועוד, כל אחד מתחיל באלפי שקלים.

גיר אוטומטי מרגיז.

קח את הרכב לשאפט שהם יגידו לך מה דעתם, רק רכב שמור שמור שמור וקח בחשבון מכה בארנק שיכולה להגיע.

פורסם

למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

תמיד תשאף להתקדם קדימה ולא ללכת אחורה.\

אם יש לך רכב מודל 2003, עדיף שתרכוש רכב חדש יותר, נניח 2005.

הסי 5 רכב מצוין, אבל עדין ורגיש מאוד.

כתבו לך למעלה שזו מכונית עם הרבה אלקטרוניקה, מערכת הידראולית וכו'- לתחזק רכב כזה ברמה טובה- עולה אלפי שקלים, במקרה הטוב.

אם גם הגיר מתחיל לעשות בעיות- הוצאות מנופחות מאוד.

האם זה משתלם לך?

אולי, אם אתה עשיר.

אבל עשירים, נוהגים בדרך כלל ברכבים חדישים, הם משאירים לאחרים את התענוג לנהוג במכוניותיהם כאשר הן מתיישנות.

קח זאת טוב טוב בחשבון.

בהצלחה.

פורסם
אני מחפש רכב בתווך ה 30 אלף שקל וכל מה שאני מוצא מין סוג ג וזה מבאס כרגע יש לי פורד פוקוס מצוינת אבל אני מוכר אותה כי אני צריך כמה שקלים וראיתי ביד 2 C5 2001 הוא רוצה עליה 31.500 מאמין שאפשר להסתדר 137 אלף קילומטר מה אתם אומרים על הרכב הזה אני צריך חסרונות בעיקר היתרונות אני מבין שהרכב מפנק וממש נוח זה הדגם המפנק ביותר בן אדם נשמע אמין מאוד מוכן להתחייב לי בבדיקה גיר ומנוע . למה המחיר של הרכב כזה נמוך? עוד שאלה קטנה האם אני ירגיש הבדל רציני בצריכת דלק שלה לעומת הפורד פוקוס שלי שנת 03 ? כמה הC5 צורכת ? תודה לעוזרים

צרן: סיטרואן

דגם: C5 - SX PK אוט' 2.0

נפח: 2,000

שנה: 2001

יד: 2

ת. הילוכים: אוטומט

תשובה "דוגרית": רכב זה (כשהוא במצב טוב) אמור לצרוך בממוצא 10.5ל' ל-100 ק"מ או כ-7ל' ל-100 ק"מ בכביש (וזאת לפי סוג נסיעה). כאשר השתוללתי 120 קמ"ש לא ממש ריחם על כיס הבעלים - היה יוצא כ-50 ש"ח דלק ל70 ק"מ :lol: (דלק אז עלה בערך 6 ש"ח לליטר).

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

אדוארד, אני מצליח להשיג 8.8 ליטר למאה ק"מ בנסיעה טיפוסית אלי - שילוב של הרים, מישור במהירות שיוט ועירוני.

לפי אופי השימוש שלי, זה נראה לי ממוצע סביר.

ואתה צודק להדגיש "במצב טוב", יכולים להיות הבדלים משמעותיים בצריכה לפי מצב המערכות המניעות.

לפותח הדיון - כשאני מתכוון שהרכב אינו זול אני מתכוון שאל תתפתה למחיר הרכישה הנמוך, זה לא נגמר בזה, אתה צריך להשאיר תקציב ליישור קו ותיקונים.

זה בהחלט לא רכב לרכישה אם המטרה שלך היא לנזל כמה שקלים ממכירת הפוקוס. לדעתי זה צעד כלכלי לא נכון, אבל זו רק דעתי.

בהצלחה בכל מקרה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מסכים. חפש 406 משנתון מקביל, אותו מנוע וגיר, בלי ההידראוליקה.

לא שיש לי נסיון רע עם C5, אבל המערכת ההידראולית יקרה לאחזקה כשמתחילות תקלות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לפותח הדיון כבר יש רכב, הוא מנסה למכור פוקוס 2003 ולקנות C5 "זולה" כי הוא צריך את הכסף שנובע מההפרש במחירים.

אני מנסה להגיד לו שתוך כמה חודשים הוא ימצא את עצמו בלי הכסף...

Winston S. Churchill -

פורסם

חח אני בטוח שיהיה לי קצת הוצאות אבל אני רוצה להנות מהנסיעה ואני לא נהנה מהנסיעה של הפוקוס שלי והיא פיקס!!

פורסם

אם אתה שואל אותי, ושאלת, העיצה שלי היא לא למכור את הרכב שאתה מכיר ואוהב תמורת חתול בשק בדמות רכב ישן יותר.

זה לא שווה כלכלית, והתועלת בנוחות נסיעה משודרגת לא שווה את המהלך, לטעמי האישי.

Winston S. Churchill -

פורסם
אם אתה שואל אותי, ושאלת, העיצה שלי היא לא למכור את הרכב שאתה מכיר ואוהב תמורת חתול בשק בדמות רכב ישן יותר.

זה לא שווה כלכלית, והתועלת בנוחות נסיעה משודרגת לא שווה את המהלך, לטעמי האישי.

אם הייתי אוהב את הפוקוס אז הייתי נשאר איתו אבל אני לא מתחבר לנסיעה שלו הרבה מתלהבים ממנה אני לא עליתי על אה C5 וההבדל הוא עולם אחר לגמרי בנוגע לכמה שקלים שהייתי צריך מהפרש זה הסתדר התקציב שלי הוא 30 אלף ויש לי עוד איזה 6 אלף בצד לכל מיני תיקונים קטנים במידה וצריך אפשר לדעת מה ההבדל בין הדגם המפואר והלא מפואר ?

• תוכן חדש...