Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חישוקים קלים, דיפון דמוי עץ (שנראה לטעמי כמו קיא של כלב) בקונסולה המרכזית, ידית הילוכים שונה, חיישני רוורס , מראות מתקפלות, אלומיניום בספי הדלתות.

אם אתה עדיין מנסה לחסוך ורוצה רכב מנהלים עם שלל פינוקים ונוחות נסיעה, אני עדיין מציע לך לחפש 406, שזו המקבילה של C5 רק בלי ההידראוליקה היקרה.

בנוסף קח בחשבון שהמערכת ההידראולית יושבת על רצועת האביזרים והרכב מאבד עוד 15% אחוז כח.

ה 406 זה אחד הרכבים המוצלחים של הקונצרן בגרסת 2 ליטר, וייתן לך חווית נהיגה לפחות כמו ה C5.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חישוקים קלים, דיפון דמוי עץ (שנראה לטעמי כמו קיא של כלב) בקונסולה המרכזית, ידית הילוכים שונה, חיישני רוורס , מראות מתקפלות, אלומיניום בספי הדלתות.

אם אתה עדיין מנסה לחסוך ורוצה רכב מנהלים עם שלל פינוקים ונוחות נסיעה, אני עדיין מציע לך לחפש 406, שזו המקבילה של C5 רק בלי ההידראוליקה היקרה.

בנוסף קח בחשבון שהמערכת ההידראולית יושבת על רצועת האביזרים והרכב מאבד עוד 15% אחוז כח.

ה 406 זה אחד הרכבים המוצלחים של הקונצרן בגרסת 2 ליטר, וייתן לך חווית נהיגה לפחות כמו ה C5.

אני לא מתחבר לצורה החיצונית והבפנים של אה 406 הרכב נראה זול ופשוט אחת הסיבות שאני מוכר את הפוקוס זה בגלל שלא התחברתי לרכב אישית וזה מבאס שיש לך רכב ואתה לא אוהב אותו מבחינת שירות אין מה להגיד עושה את שלה אבל לא כיף לי לנסוע בא אני אוהב רכבים גדולים ויציבים כמו טנק על הכביש לא רוצה לשמוע את הנסיעה כמו ששומעים בפוקוס ושכל קפיצה בכביש מרגישים לאחי הייתה VOLVO ענתיקה 95 שעליתי עליה הרגשתי כאילו קפצתי כמה שנים קדימה מהפוקוס שלי 2003 איזה נוחות איך הרכב שט על הכביש יציבות חבל על הזמן האומנם הרכב כבד אין אפס אבל כיף לנסוע בו גם רק על מאה

פורסם
אני לא מתחבר לצורה החיצונית והבפנים של אה 406 הרכב נראה זול ופשוט אחת הסיבות שאני מוכר את הפוקוס זה בגלל שלא התחברתי לרכב אישית וזה מבאס שיש לך רכב ואתה לא אוהב אותו מבחינת שירות אין מה להגיד עושה את שלה אבל לא כיף לי לנסוע בא אני אוהב רכבים גדולים ויציבים כמו טנק על הכביש לא רוצה לשמוע את הנסיעה כמו ששומעים בפוקוס ושכל קפיצה בכביש מרגישים לאחי הייתה VOLVO ענתיקה 95 שעליתי עליה הרגשתי כאילו קפצתי כמה שנים קדימה מהפוקוס שלי 2003 איזה נוחות איך הרכב שט על הכביש יציבות חבל על הזמן האומנם הרכב כבד אין אפס אבל כיף לנסוע בו גם רק על מאה

היה לי VOLVO 850 - תאמין C5 לוקחת אותה. מה ש מצחיק, עם כל המשקל של C5 - הVOLVO הייתה מגושמת יותר. מה שבאמת אהבתי בVOLVO - פוזה, קשיחות נוחה בנסיעה וצליל מנוע 5 צילינדר... מחררררמן! :oops: אבל לא מדברים שוודית, מדברים צרפתית

ב-C5 מקבלים שלל פינוקים גם בנוחות וגם באיבזור. לגבי אמינות: מזל של אקזמפלר אינדיבידואלי!!!

לגבי 406 - דגם ישן יותר מ-C5, איכות של סלון ירודה יותר. ללא מע' הידראולית לא שווה "לחפש" ריגושים צרפתיים. תקנה מאזדה :lol:

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

הסיכויים שלך להשיג C5 שנת 2001 במצב טוב שואפים ל ,0 לא בגלל שזה רכב גרוע, אלא בגלל שלא יודעים לתחזק רכב כזה בארץ

הצנרת ההידראולית ברכב כבר יבשה ומתחילה לנזול, החלפה שלה עולה כמה אלפים, יהיה לך קשה למצוא רכב שעבר החלפה כזו.

חוצמזה לרכב שנמצא 10 שנים על הכביש יש את הבלאי הרגיל של תיבת הגה, גיר מנוע ועוד דברים.

הבעיה בסיטרואן מחמירה מכיוון ששווי הרכב נמוך ולא משתלם להלחליף דברים יקרים אלא למכור ולהתקדם. לדוגמא: משאבה הידראולית יכולה בקלות לעבור את ה 5000 ש"ח רק החלק לא כולל עבודה. כאשר שווי הרכב הוא 30000 ש"ח כמה אנשים אתה מכיר שילכו על החלפה של החלק? זה מה שהרג והורג את כל הסיטרואנים מהסוג הזה בישראל.

אם אתה חולה סיטרואן לא יעזור כלום ואתה תרכוש את הרכב (אני למשל) אם אתה לא מכיר את הרכב ואת המחלות שלו לא הייתי ממליץ לך לעשות היכרות עם הרכב במיוחד לא עם הדגם משנת 2001 שנחשב פחות מוצלח.

אם אתה בכל זאת רוצה לרכוש, תעשה לעצמך טובה ותבדוק את הרכב בשבע עיניים במוסך שמתמחה ברכב הזה ולא סתם רגיל.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
אני מחפש רכב בתווך ה 30 אלף שקל וכל מה שאני מוצא מין סוג ג וזה מבאס כרגע יש לי פורד פוקוס מצוינת אבל אני מוכר אותה כי אני צריך כמה שקלים וראיתי ביד 2 C5 2001 הוא רוצה עליה 31.500 מאמין שאפשר להסתדר 137 אלף קילומטר מה אתם אומרים על הרכב הזה אני צריך חסרונות בעיקר היתרונות אני מבין שהרכב מפנק וממש נוח זה הדגם המפנק ביותר בן אדם נשמע אמין מאוד מוכן להתחייב לי בבדיקה גיר ומנוע . למה המחיר של הרכב כזה נמוך? עוד שאלה קטנה האם אני ירגיש הבדל רציני בצריכת דלק שלה לעומת הפורד פוקוס שלי שנת 03 ? כמה הC5 צורכת ? תודה לעוזרים

צרן: סיטרואן

דגם: C5 - SX PK אוט' 2.0

נפח: 2,000

שנה: 2001

יד: 2

ת. הילוכים: אוטומט

לא מצאתי פונקציה של עדכון המודעה מנהלים בבקשה תעדכנו את הכותרת אני הולך על 2003

פורסם
תודה על העזרה אני השגתי עוד קצת כסף ואני הולך על אה 2003 יש הבדל בין 01 ל 03?

אין הבדל.

ב 2004 הוחלף ספק השסתומים לגיר כי הספק הקודם פישל, ב 2005 יצא דגם מוצלח יותר שעבר מתיחת פנים והצנרת ההידראולית שלו עמידה יותר ללחצים הגבוהים.

כל מה שמיכאל אמר לך חקוק בסלע, אלה דברים שנכתבו בדם של גולשים אחרים שכמוך רצו רכב מפנק ואז התחילו לפתוח שרשורים בפורום טכני כי נפלו על רכב מוזנח. (לא הכל רואים בבדיקה).

תחשוב טוב לפני שאתה עושה צעד כזה. גם ברכב בן 8 כבר יש הזעות מהצינורות ההידראולים.

לא יעלה לך הרבה להרים טלפון לאחד המוסכים המורשים ולשאול כמה עולה הצינור המרכזי של המערכת.

רמז, כמה אלפים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

רוסו, אנשים שקנו סיטרואן C5 אומרים לך דבר מאד פשוט:

"תקנה רק מדגם 2003, רק מפרטי, רק במצב מעולה (למראית עין), רק אם אתה מכור לסיטרואן, תכין כסף לתיקונים (לפחות 3K ש"ח לשנה חוץ מטיפולים), הדגם המפואר זה הוצאה מיותרת, תהיה מוכן להפתעות וכל זה תלוי בעיקר במזל עם רכב ספציפי"

מה עוד אתה רוצה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אבל הבנתי שב 2003 תוקנו הרבה בעיות ברכב אוף השתגעתי כבר מצאתי אחת 110 אלף קליומטר ספר טיפולים מוסך מורשה הכל הבחור מתחייב בבדיקה בחיפוש קטן פה ובגוגל מהללים את הרכב הזה הבעלים שלו כמו לא יודע מה רק מי שאין לו אומר שלו כמו שאני הייתי אומר לפני שבוע כי סיטרואן זה סיטרואן אבל כל מי שיש לו את הרכב רק משבך ואומר שאין לו הרבה תקלות וכל טיפול 30 אלף

פורסם

לא אמרתי את זה.

הייתה לי אחת כזו.

לא ביקרתי איתה כל יום במוסך, אבל כשהגיע הזמן להחליף חלקים שהתבלו שילמתי הרבה.

זה הכל. קח את זה בחשבון.

תבדוק טוב שאין נזילות / הזעות מהצנרת לפני שאתה קונה, רק במוסך שמכיר את הרכב.

אם הכל בסדר, וכל הטיפולים נעשו בזמן, רק אז קח לבדיקה במכון שיבדקו כל מה שלא בודקים במוסך.

פורסם
אין הבדל.

ב 2004 הוחלף ספק השסתומים לגיר כי הספק הקודם פישל, ב 2005 יצא דגם מוצלח יותר שעבר מתיחת פנים והצנרת ההידראולית שלו עמידה יותר ללחצים הגבוהים.

כל מה שמיכאל אמר לך חקוק בסלע, אלה דברים שנכתבו בדם של גולשים אחרים שכמוך רצו רכב מפנק ואז התחילו לפתוח שרשורים בפורום טכני כי נפלו על רכב מוזנח. (לא הכל רואים בבדיקה).

תחשוב טוב לפני שאתה עושה צעד כזה. גם ברכב בן 8 כבר יש הזעות מהצינורות ההידראולים.

לא יעלה לך הרבה להרים טלפון לאחד המוסכים המורשים ולשאול כמה עולה הצינור המרכזי של המערכת.

רמז, כמה אלפים.

בדגם שני של C5 באמת הוכנסו הרבה שיפורים לעומת דגם ראשון. וגם יפה יותר. שווה להתאמץ

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

לפי מה שאני רואה ביד 2 יש עדיין צורה ישנה ב 2004 וC5 צורה חדשה זה כבר 2005 אבל המחירים זה איזה 20 אלף יותר וזה כבר בלתי אפשרי בשבילי מישהו מכיר מוסך טוב לעשות לC5 את הבדיקה באשדוד ? יש לי כמה על הכוונת אבל אני בודק ביסודיות

פורסם
לפי מה שאני רואה ביד 2 יש עדיין צורה ישנה ב 2004 וC5 צורה חדשה זה כבר 2005 אבל המחירים זה איזה 20 אלף יותר וזה כבר בלתי אפשרי בשבילי מישהו מכיר מוסך טוב לעשות לC5 את הבדיקה באשדוד ? יש לי כמה על הכוונת אבל אני בודק ביסודיות

ישנה צורה ישנה (דגם ראשון) גם משנה 2005

פורסם

ROSOעלסימניפיסוקשמעת?אםכברללאסימניפיסוקאזלמהאזגםללארווח.

בקיצורתעשההיכרותעם , . ? :roll:

אגב, זה ה הידיעה ולא אה!

• תוכן חדש...