Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלן לכל חברי הפורום ברשותי רובר 216 98, עברה הסבה לידני לפני מספר חודשים, רק עכשיו החלטתי לפנות אליכם, במהירות של 100-110 קמ"ש המד טורים עומד על 3.2-3.5 ב125-130 קמ"ש על 4.0-4.2.

משהו על הגיוני ממה זה יכול לנבוע?

תודה, רונאל

פורסם

הסל"ד גבוה מידי, יתכן והקלאץ מחליק.

סע על כ50 קמ"ש שלב הילוך גבוה לחץ בהדרגה על דוושה הגז עד שתגיע לסוף מהלכה, במידה והסל"ד יעלה אך הרכב לא יאיץ ביחס לסל"ד אז הקלאץ מחליק.

פורסם

בהודעה הקודמת רשמת 120 .

בסביבות ה110 קמ"ש הטורים שלך בCVT היו אמורים להיות 2700 -+ וב 130 קמ"ש מעל 3500 .

בכל מקרה לא נראה שיש לך תקלה, לפחות לא בנושא הזה .

Peugeot 208GTI

פורסם

ב3K טורים הרכב נמצא על 130, נסיעה מנהלתית על 2.5K הרכב יושב על איפושהו בין ה105 ל110, הגיר הרציף אמור להיות חסכוני יחסית ולכן בטורים יחסית נמוכים הוא נוסע בסדר, הבעיה מתעוררת מעל ל3.5K הרכב פשוט שתיין ומהניסיון שלי הוא לא מפסיק לשתות והבעיה שאתה לא יכול לא ללחוץ עליו כי זה כיף השקט שאין העברות הילוכים.

בקשר לR65 יש כמה יחסי העברה בגיר הזה, הגוף זהה מין הסתם, יש לי את הספר של הרכב ויש לו אם אני לא טועה 2 או 3 יחסי העברה שונים בדגמים האלו, תלוי מה הרכיבו לך על הרכב :), לפי מה שאתה מתאר יש לך גיר כמו של מאור הוא נמצא ב3K על 100 בערך, הגיר הוא עם הילוכים קצרים מאוד, אני חושב ברובר של יוגב היה גיר קצת יותר ארוך.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

נכון מאוד בגיר של ה 216 ההילוכים טיפה יותר ארוכים ב 100 אתה נמצא על 2.7K.

הרכיבו לך גיר של 214 זה מה שעושיפם לכולם כי אף אחד לא יודע לזאת את הגירים האלו!

הגיר של ה 214 טיפה יותר חלש בחוזק הפנימי מניסיון.

אבל הגיר הקצר מצויין לכוח בכל הילוך.

טיפה מבאס בחמישי להיות על 3.2K המנוע נשמע כאילו הוא צריך הילוך שישי.

**אך הימים של הרובר שלי..איזה ימים!**

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...