Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני רוצה במעמד זה להזהיר את כולם ממצלמה אלקטרונית שממוקמת בז'בוטינסקי 1 בר"ג.

מי שעובר שם שייקח לתשומת ליבו!!

אני לצערי קיבלתי היום דו"ח מהירות שהגיע בדואר רשום ע"י שליח.

נסיעה בדרך עירונית מעל 30 קמ"ש מהמותר (במקום 50 , 84 קמ"ש ).

ויש לי זימון למשפט לספטמבר (ו 10 נקודות).

בגדול יש לי עוד נקודות שנצברו לי בעבר (אני מדבר על 8 שנים אחורה).

איך אני יכול לדעת מה סך הנקודות שיש לי ברגע זה ?

כי הבנתי שמעל 36 זה פסילה מנהלתית.

או שבכל מקרה אני הולך לחטוף פסילה מנהלתית בבית משפט?

כמו כן בהנחה שיש לי מס' נקודות של כ- 30-35 אני מעריך.

מה הפסילה המנהלתית שאני הולך לקבל.. חודש חודשיים שלוש , או שאני אופטימי..... ?

ודבר אחרון אני הולך לעשות חיפוש על עו"ד טובים , הבנתי שכדאי לי לקחת אחד במקרה כזה , יש למישהו המלצה?

תודה לכולם , ותנהגו לאט ובזהירות ושוב לאט :)

פורסם

שיטת הניקוד נאכפת על ידי משרד הרישוי, בכל פניה בנושא הניקוד ניתן לפנות אליהם על מנת לקבל מצב ניקוד מעודכן.

כאן :arrow: יש קישור לשיטת הניקוד, אתה יכל לעיין בה.

ברגע שצברת ניקוד מעל המותר בחוק אתה נפסל אוטומטית על ידי משרד הרשוי מלהחזיק רשיון נהיגה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קודם כל תרגע, מצבך לא כזה נורא.

פסילה מנהלתית לא רלוונטית, זה רק כששוטר עוצר אותך ופוסל לך את הרשיון במקום (עד 30 יום).

לך אמור להיות משפט ובמשפט תקבל או שלא תקבל שלילת רשיון.

לפי המהירות והעבר הלא מאד בעייתי שלך, אני מניח שתוכל לסגור את זה ב-800 ש"ח קנס + 10 נק' + שלילה על תנאי אולי.

לא חושב שזה מצדיק עו"ד (יעלה לך כ-1500 עד 2500 ש"ח).

פשוט תגיע למשפט, תבקש לדבר עם התובע מטעם המשטרה ולסגור איתו עסקה בלי משפט, בתיק כזה לא נראה לי שהוא יעשה בעיות. לרוב זה מה שקורה, מסכמים את העונש, הוא נכנס ומציג לשופט את העסקה, והשופט מאשר אותה (יכול גם לא לאשר אם זה נראה לו עונש קל בצורה חריגה).

לגבי נקודות - אני חושב שרק במשרד הרישוי אפשר לברר, תתקשר ותשאל, יש להם מוקד ידידותי דווקא.

לא נראה לי שהגעת ל-30 נקודות בלי שתדע מזה, ב-12 נק' אתה אמור לקבל קורס נהיגה מונעת.

נקודות בנות יותר משנתיים נמחקות אם לא עשית עבירה נוספת בשנתיים האלה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

התקשרתי אליהם עכשיו כדי לברר מה מס' הנקודות שלי.

מסתבר שאין אפשרות לומר את זה בטלפון או לראות את זה באתר , אלא צריכים לשלוח לי את זה במכתב לבית

אז לבינתיים אני מחכה...

בכל מקרה כבר עברתי 2 קורסים עד היום, נהיגה מונעת ועוד משהו , אני כמעט בטוח שהיה לי בין 22 ל 26 נקודות

לפני העבירה הזאת , ועכשיו עוד 10 נקודות אני מקווה שזה לא יוצא 36 כי אז הלך עליי (תיאוריה מחדש או משהו כזה).

למרות שפיזור העבירות הוא על מס' שנים , למיטב ידיעתי עוד לא חלה התיישנות עליהן , כיוון שלא היה לי שנתיים שלמות נקיות ,לפחות כך נראה לי..

טוב אני כנראה אחכה לקבל את המכתב ואז אני אהיה חכם יותר...

לבינתיים אני בטלפונים לעו"ד , זה לא עולה כסף.. :)

פורסם

misterb אתה טועה מעט.

ברגע שאדם צובר נקודות, הוא יכל להיות פסול נהיגה מטעם משרד הרישוי.

ברגע שהוא יעצר לביקורת על ידי משטרה ויבדק במסוף יופיע שהוא פסול נהיגה מטעם משרד הרישוי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

צודקת , אם צברתי 36 אני פסול נהיגה מיידי

אז מה זה אומר שקיבלתי עכשיו העמדה למשפט?

שאין לי 36 כרגע.. לא?

אחרת כבר היו מביאים לי עם המכתב הרשום הודעה על שלילת רישיון מיידית ל 3 חודשים לא?

פורסם

בישראל אדם חף מפשע עד שהוכחה אשמתו (לרוב..)

כלומר עד שלא הורשעת במשפט/הודית - הנקודות עדיין לא קיימות ולכן אין שלילה.

אם ה-10 נקודות הנוספות יעבירו אותך מעל לסף של ה-36 - זה יקרה אחרי המשפט.

הבעיה העיקרית שלך היא באמת הנקודות, ולא העונש במשפט. רוב הסיכויים שגם עו"ד לא יוכל להציל

אותך מלקבל את 10 הנקודות האלה, אז תקווה שיש לך פחות מ-26 כרגע, ותשקול להשקיע את הכסף שהתכוונת לתת לעו"ד באמצעי הגנה יעילים כדי להמנע מבעיות בעתיד..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...