Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התחלתי למלא ואני לא בטוח שהצלחתי לרדת לסוף דעתך.

הסקר בנוי כך שאם בשאלה מס' 1 בחרתי את תשובה מס' 1 (משמעות נמוכה), בשאלה מס' 2 אני נדרש לתת ציון לכל ארץ ייצור למרות שציינתי בשאלה 1 שמדובר בנתון בעל משמעות נמוכה...

כך זה ממשיך גם בצמדי השאלות הבאים (3+4, 5+6 וכו').

בנוסף, יש בסקר שגיאות כתיב וניסוח קלוקל במקומות מסויימים.

אריאל ס, לגבי אי הבנתך- אם בחרת משמעות נמוכה, אזי אתה טוען שאין השפעה של ארץ הייצור על פרמטר X, לפיכך, בדירוג

הארצות סביר להניח שתמלא מספר זהה או דומה בכל המדינות (בגלל שאין השפעה למקום הייצור). המספור/הדירוג אמור לבחון השפעה/פסיכולוגית של מקום הייצור על הצרכנים ולא לבחון את איכות הייצור בכל ארץ. הדבר נכון לכל השאלות בהמשך.

לגבי דעותיך והערותיך על הניסוח הקלוקל, אני באופן אישי הייתי חושב פעמיים אם המקום לרשום את ה"הערה" הזו הוא בלב השרשור (רמז: אפשר בהודעה פרטית אם העניין כ"כ מפריע לך, משיקולי נימוס אלמנטרי).

בכל אופן תודה על הניסיון לענות

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

הרכב שלי יוצר ביפן אבל הורכב בטורקיה וזה מקשה לענות על שאלות מסוימות.

נסעתי על הונדה שהורכבה גם ביפן ולא היה הבדל כלל.

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
תודה רבה לאלו שכבר ענו על הסקר :-)

בוקי, תודה רבה על הצעת ההתייעלות, אולם מפעת רצון לשמור על

על גליונות אחידים ומסדורים (אותם אצטרך בהמשך), אשאר עם קובץ ה- WORD.

חג עצמאות שמח לכולם

עידן

מה שאתה אומר כרגע, מתפרש אצלי כ-"יותר נוח לי כשזה ב-WORD. למען הנוחות שלי, אפגע בנוחות שלכם".

בהצלחה.

פורסם

תודה לעונים ולשולחים הנדיבים.

חסרים עוד 19 שאלונים בכדי שיהיה מדגם מינימלי המייצג את הפורום.

אודה לשולחים

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...