Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני מחזיק בטלפון נייד בן 6 שנים (סמסונג 514) וכמו כן מדבר ושולח SMS בסך של עד 20 ש"ח לחודש. ברצוני לשדרג את המכשיר שלי למשהו קצת יותר נורמלי. הדרישות: אמינות (הנוכחי אף פעם לא התקלקל), מצלמה טובה (חשוב) עם חיבור ל- USB כדי להעביר למחשב (רזולוצית תמונה של 640X480 לפחות), נגן MP4 - ייתרון.

לא מעניינים אותי כל השטויות של טלוויזיה דרך המכשיר, אינטרנט וכל זה - אני מחפש נטו מכשיר כדי לדבר ועל הדרך קצת לצלם איתו (לא באופן מקצועי). הייתי היום באורנג' והם רוצים 2844 ש"ח על הנוקיה 5800 וזה בגלל שאני מדבר מעט, היא אמרה שאם הייתי מדבר מעל 150 ש"ח בחודש היא היתה מזכה אותי - כמובן שלא קניתי.

רציתי לשאול האם אתם מכירים מכשיר שעונה על הדרישות עד 1000 ש"ח? אפשרי גם משומש, אבל בעל מראה מודרני (שלא ייראה כמו הצ'יקמוק שיש לי עכשיו). האם יש חיה כזאת?

תודה לעוזרים,

גיא.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אפשרי גם משומש אז תסתכל ביד 2. יש שם לא מעט הפתעות.

אגב, יש לי את 5800 והוא לא מלהיב. הוא לא "על הפנים" כמו מכשירים אחרים שהיו לי אבל לא "וואו" כמו שהוא נראה.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם
כנס לכל חנות טלפונים פרטית ויהיו להם שם המון מכשירים שיענו על הדרישות שלך.

אסף

ובמצב כזה איך אני מפעיל אותו? כלומר הSIM של דור 2 מתאים לדור 3? וכמו כן אורנג' מאלצים אותי לרכוש חבילת גלישה למרות שאני לא רוצה, במידה ואני ארכוש מכשיר מחנות פרטית איך זה הולך? תודה!

פורסם

הוא לא כתב שאתה צריך לרכוש מכשיר מדור 3. אתה רוכש מכשיר מדור 2/2.5/2.75, מתקין את הסים שלך וממשיך הלאה בחייך עם התוכנית הנוכחית שלך. אורנג' "לא יודעים" שהחלפת מכשיר ואתה נשאר בתוכנית הקודמת שהיתה לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשר להפעיל את ה5800 עם סים דור 2 עד כמה שאני יודע. ההבדל היחיד יהיה גלישה איטית ובלי שיחות ווידאו (יש לי את הטלפון שלי כבר איזה שנה ולא יצא לי לעשות שיחת ווידאו אחת...)

לא בדקתי אבל 5800 משומש בטח עולה פחות מ1000 כי 1000 זה המחיר שאורנג' "חילקו" אותו בכל מני מבצעים והנחות.

יש גם נוקיה 5530 שהוא 95% אותו הדבר רק בלי GPS ודור שלישי והוא עולה פחות מ1000. אבל הgps זה דבר שחבל לוותר עליו דווקא.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

קפוץ לקניון בעפולה יש שם חנות שמוכרת מכשירים חדשים SIM FREE שמתאימים לכל הרשתות, יותר זול מהחברות המפעילות ובלי התחייבויות למיניהן.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

כאחד שמבין ומתעסק במכשירים סלולארים אל תקנה מכשיר מאורנג', היום בשוק ניתן למצוא 5800 ב-700 ש"ח ואז אין התחיבות ולא נעליים וגם תצליח להוציא חבילה מוזלת היות והמפעילה יודעת שאם לא תתן הצעה טובה תעבור לאחת אחרת.

כנס ליד 2 ותהיה לך אינדיקציה כלשהי.

פורסם
ובמצב כזה איך אני מפעיל אותו? כלומר הSIM של דור 2 מתאים לדור 3? וכמו כן אורנג' מאלצים אותי לרכוש חבילת גלישה למרות שאני לא רוצה, במידה ואני ארכוש מכשיר מחנות פרטית איך זה הולך? תודה!

יש לי נוקיה 5800 עם סים דור 2 ואני בהחלט ממליץ עליו. החומרה מעולה. מערכת ההפעלה לא חלקה כמו של IPHONE אבל סה"כ בסדר.

יש לו WIFI ואתה יכול בנוחות ובקלות לתקשר עם המחשב, לדבר עם פרינג \ סקייפ בחינם אם אתה ליד רשת חופשית ( שימושי בטיול בחו"ל).

יש לו GPS ותוכנת ניווט של נוקיה בחינם לחו"ל. בארץ אפשר להסתדר עם תוכנות אחרות.

אם אתה קונה מחנות פרטית אתה נשאר בתכנית התעריפים הנוכחית שלך, כלומר אתה לא משלם על חבילת גלישה.

אצלי הסוללה מחזיקה כמה ימים, כאשר הדור ה3 וה GPS חסומים, ה WIFI מבקש אישור . כמובן שכאשר צריך מפסיקים את החסימה (זה לא קשור לאורנג').

הטלפון הזה נמכר בכמויות כך שלא תהיה בעיה עם חלקי חילוף ומעבדות תיקונים פרטיות. קל לקנות באי.ביי אביזרים בכמה שקלים.

ממליץ להעלות את הגבול שלך ל 1200 - 1300 ש"ח ולקנות בחנות מכשיר חדש עם אחריות, בפרט אם אתה מחזיק אותו ל 6 שנים. לא ברור מה טוב במשומש, עם הסיכונים שמשהו דפוק , גנוב ויחסם לך בהפתעה, אולי נפל כבר כמה פעמים, וסוללה שכבר עברה חלק נכבד מאורך החים שלה.

בהצלחה

יהודה

פורסם

תודה על התגובה. אתה אומר ש"הדור 3 חסום" - מה כולל בדיוק הדור 3 ואיך משחררים את החסימה אם זה לא קשור לאורנג'? במידה ואני ארכוש את הנ"ל בחנות פרטית ואחרי כמה חודשים אני אהיה מעוניין לגלוש וכ' - אני אוכל לגשת לאורנג', להחליף את ה- SIM לדור 3 ולהפעיל שם את כל הפונקציות מבלי שאורנג' יעשו לי פרצופים?

האם המצלמה עובדת עם כרטיס סים של דור 2? האם ניתן להעביר את התמונות למחשב? אם אם להיות ממוקד יותר: איך זה בא לידי ביטוי אם אני מתקין על המכשיר הנ"ל סים של דור 2 במקום של דור 3?

תודה!

• תוכן חדש...