Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מכון קרבורטורים - דייהטסו אפלאוז 93

vogivog
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הרכב אוטומט. קרבורטור. מקרטע עד שמגיע למצב שבהעברה לרוורס הרכב פשוט ניכבה מרוב שהטורים מאוד נמוכים ומגמגמים. כמו כן צריכת הדלק פשוט מטורפת. אבקש המלצה למכון קרבורטורים באיזור נתניה.

תודה. :)

:)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב חברים...אז לפי מה שהספקתי לעיין בשירשורים של כמה וכמה בעיות קרבורטורים באיזור השרון בכלל הבנתי שצביקה חבר הפורום כאן הוא בעל הפוטנציאל הגדול והטוב ביותר לבעיות מסוג זה. אבדוק זאת מולו והעדכן בהמשך.

תודה בכל מיקרה. :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז הרי עידכון און ליין כמו שנאמר...:)

הייתי אצל צביקה המפורסם וחבר הפורום בנתניה בעיקבות הקירטועים המדוברים. פשוט אין מילים, אין מה לומר, הרכב כחדש!!!

מיסתבר שהקרבורטור כולו היה עם לא מעט קומבינות וברגים משוחררים וצינורות לא מחוברים לשום דבר, פשוט לא יאמן! פשוט היחס החם שקיבלתי והמיקצועיות של צביקה עשו את העבודה! זה הזמן לומר לך תודה צביקה. ולמי שאיי פעם ניזקק לטיפול קרבורטור שכזה אני בהחלט ממליץ על צביקה! בחור לעניין!

תודה שוב! :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מלכי, רח' שניצר ת"א.

הגעתי אליו בהמלצת הפורום עם גולף 92', ויצאתי מרוצה במחיר ובאיכות.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אילן שלום רב !

קראת את התגובה מעלייך?!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...