Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אואה... יש שלב ביניים, ניקוי שלהם למשל? משהו אחר?

סליחה על הבורות..

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ה coil pack הוא קופסא שחורה סגורה שאי אפשר לעשות איתה כלום חוץ מלהחליף

ההחלפה עצמה היא פשוטה, פתיחת 2 ברגים והוצאת הקונקטור של החיווט אליה והיחידה בחוץ.

היא מחזיקה ב C5 משהו כמו 80K קילומטר בממוצע.

אם זה כואב בכיס תנסה אולי להשיג תחליפית סינית זולה יותר מאשר בחברה. או מפירוק. אבל זה כבר הימור.

פורסם

אוקיי, אחרי שיחה עם המוסך, התכנסנו לכך שבאמת ה - coil pack כנראה תקול, או שיש בעיה עם השסתומים, ואז מחכה לי מכה רצינית מאד בארנק.

לאחר התייעצות עם המכונאי, ומכיוון שבנסיעה המנוע נשמע רגיל (עד כמה שאני יכול לאפיין מנוע שאני מכיר שבועיים) והרכב סוחב טוב (ראה סוגריים קודמים), החלטתי להמתין עם ביקור במוסך עד להחמרה\טיפול שגרתי.

נאמר לי לשים לב לשתי תופעות שיכולות להעיד על החמרה: 1) אם אכן מדובר בסלילים תקולים, המנוע יתחיל לגמגם גם בנסיעה, או אז ארוץ להחליפם, או 2) המנוע לא יניע בכלל, או אז אשלם הון כסף על טיפול בשסתומים ושכירת עו"ד טוב המתמחה בגירושין.

אם למישהו יש דיעה מבוססת אשמח לשמוע.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כבר היה שרשור דומה. הייתה לי בעיה דומה, של רעידות בהתנעה, וגם עבר למצב שזה חזר תוך כדי נסיעות, וכל זה בנוסף להודעת שגיאה קבועה"ANTIPOLLUTION FAULT" והודעת שגיאה "CATALYTIC FAULT".... בסופו של דבר רעידות נפסקו לאחר שהחלפתי מזרקים.

הרעידות ככל הנראה נובעות שאחד הצילינדרים מזייף (אין ניצוץ או שפריץ תקין של דלק). אם יש לך נסיון אתה יכול לנתק הספקת מתח למזרקים אחד אחד, עד שתראה איזו בוכנה מזייפת. בכל מקרה COIL מפירוק עולה פחות מ-500 ש"ח, ואם מזרק אז כ-200-250 ליחידה. לפי דגם מנוע (משער שיש לך RFN - 2.0L, אך ברשיון מופיע מדויק) אתה יכול למצוא תחליף בקלות.

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

תודה, אכן ראיתי את השרשורים בנושא.

אני מסכים, ומה שאני מנסה לעשות זה אסקלציה מבוקרת, עד כמה שניתן, לפני שאני מוציא את הכסף.

אני הולך למלא טנק ולשים K44 (חצי כמות עכשיו וחצי כשהמיכל דלק בחצי כמות) נראה איך זה משפיע.

אם לא יעזור, נמשיך לחיות עם התנעה מקרטעת עד לסימנים שפרטתי למעלה.

מה שנראה כרגע הוא שהשתמשו בשמן לא מתאים שהשאיר הרבה לכלוך...

Winston S. Churchill -

פורסם

אביב, תודה על ההערה.

לפני שהתחלתי לכתוב בפורום, קראתי בו ארוכות, גם את הכללים.

כפי שכתב בעבר ארנון, גם אני חושב על המשתמש העתידי הנבוך שמנסה למצוא את עצמו במנגנון החיפוש של האתר.

לכן, לא אכתוב בפורום "טכני ואחזקה" על בעיות עם מערכת הסאונד שלי, ולא על רצון להוסיף מגדש טורבו או ספויילרים לרכבי.

בנוגע לדיונים מרובים בפורום "טכני, אחזקה וכו'" - אני משתדל למקד בכל דיון בעיה, תופעה או בקשה ספציפיים ומוגדרים כמיטב יכולתי - כך יהיה קל יותר למשתמשים לענות לי מחד ולמצוא את הדיון במנגנון החיפוש מאידך.

דיון כללי לגבי ההתרשמות שלי מהרכב בוא יבוא, והוא יפורסם בפורום "כללי" בעוד מספר חודשים, כשתהיה לי פרספקטיבה רחבה יותר על הרכב.

מקווה שהבהרתי,

אודי

Winston S. Churchill -

פורסם

ובחזרה לענייננו:

מילאתי מיכל מלא, ושמתי תוסף לניקוי מזרקים, כדי לנקות את הדרך לתוסף K44 שיגיע במילוי הבא.

התוסף ששמתי הוא קסטרול Injector Cleaner, כפי שהבנתם תדלקתי בתחנת "פז".

אני חייב לומר שאם או בלי קשר לתוסף, הרכב נוסע נפלא וחוויית הנהיגה עולה על מה שציפיתי, בלי עין הרע.

אודי

Winston S. Churchill -

פורסם

המשך יבוא... בטוב או ברע. ממתינים לעידכונים מהשטח :roll:

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

למה לאחל דבר כזה, גם בצחוק?

אני חושב שרוב ההשגות שלי לגבי הרכב נובעות מבורות שלי, ולא מכוונה רעה מצידו של הרכב, צרפתי ככל שיהיה. הבורות שלי נוגעת הן לגבי הרכב הספציפי הזה והן לגבי רכבים משומשים בכלל.

עד כה, במשך שנים רבות, נהגתי תמיד ברכב חדש מהניילונים, עם גיבוי מלא של חברת הליסינג לכל נאד שהרכב הפריח, ולכן אני רגיש לכל פיפס שחורג ממה שנתפס אצלי כחוויית נהיגה רגילה - משמע, אני זה שצריך להחליף דיסקט ולהתרגל לכך שהרכב עבר 7 וחצי שנים על הכביש עד שהגורל הביא אותו לרשותי.

כל רכב ישן יראה בעיות, אחרת לא היו מוכרים אותו כנראה.

Winston S. Churchill -

פורסם

אל תקשיב לאף אחד. יקח זמן ללמוד תקלות, תיישר קו בתחילת הדרך ואז ... תפיק את ההנהה מהרכב.

• תוכן חדש...