Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, רציתי לשתף את הפורום מחווית מכירה\קנייה שלי שהסתיימה בשעה טובה היום..

עד לפני כחודשיים הייתה ברשותי 206GTI שנת 2001, אוטו יפה. מבפנים מפנק מאוד, אבל כל הזמן הזה שהרכב היה אצלי היה חסר לי כוח. המון כוח, הרכב לא חזק פשוט. לפעמים התביישתי ברמזור לעמוד ליד מאזדה 3, כי ב-206 הייתי צריך נורא להתאמץ כדי לפתוח טוב. כמובן ש'פתיחות' זה לא העניין בפיג'ו ושלקחת סיבובים עדיין היה כיף, אבל אין מה לעשות, כוח פשוט חסר שם.

לפני כחודש בחור ראה את הרכב שלי לאחר שטיפה+ווקס ושאל אם אני מוכר, אמרתי 'למה לא', יום אחרי נפרדנו אני והצרפתייה בידידות.

במשך החודשיים האלו שאני בלי רכב בדקתי לא מעט רכבים בטווח התקציב, מהזולים מאוד (106 ראלי, וולקן) ועד היותר יקרים (איביזה טורבו, קליאו), הבנתי שמהזולים אפשר לשכוח. המכוניות האלו פשוט לא בסדר גודל שאני התרגלתי אליו.

איביזה טורבו, זה ממש לא בשבילי, האוטו הזה חזק בקו ישר, חלקן מאוד חזקות (הכל יחסי כמובן), אבל זה לא זה, ממש לא זה, פשוט לא נהנתי מהרכב והתאוצות שלו לא היו קרובות ללפצות על כל השאר.

חזרתי לשקול שוב את הצרפתיות היקרות יותר, 306 וקליאו ספורט. קליאו ספורט, קשה היה לי למצוא אחת במחיר טוב, האמת הייתה אחת אבל הבחור שמכר היה מפוקפק מדי.והשמועות על הטיפולים הורידו אותי ממנה.

306 - נסעתי על XSI למינהן, דור ראשון נוסעות טוב אבל לא רובן לא במצב מזהיר במיוחד, דור שני לא היו בכלל באופק.

וזה מה שהוביל אותי לקניה שלי בסופו של דבר - 306 GTI6 :oops: , פשוט התאהבתי בה מהרגע שעשיתי את הנסיעה הראשונה שלי עליה, לקחתי לבדיקה ולעוד בדיקה (you can't be too sure:-))ויצא טוב+, ומההתרשמות הקצרה בנתיים הרכב מרגיש מדהים, ככה GTI אמורה להיות!

אני ממש מרוצה מהבחירה ותודה לכל האנשים שייעצו לי על הדרך ולאלו שנתנו לי נסיעה על המכונית שלהם בשביל להתרשם.

פורסם

once france always france

מי שמתחיל עם צרפתיות לא יכול לעזוב, מקווה שתהנה ממנה.

תמונות תמונות ועוד תמונות.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

קודם כל תתחדש.

גם לי יש 206 GTI שאני מאוד נהנה ממנה וכאשר מידי פעם אני מהרהר במחליפה פוטנציאלית אני ממש לא מצליח לחשוב על משהו מתאים ומשנתון מתקדם (!) יותר. דווקא לי הכוח מספיק בהחלט, זה נכון שצריך ללחוץ קצת על המנוע על מנת שהוא יטוס, זה האופי שלו, לא? :-)

איזה מודל ה 306 שרכשת, והאם יש הרגשה של ירידה ברמת הפינוק \ איבזור \ נוחות \ איכות חומרים ?

יואב

יואב :arrow:

פורסם
חסר לי כוח..המון כוח, הרכב לא חזק פשוט, לפעמים התביישתי ברמזור לעמוד ליד מאזדה 3 כי ב 206 הייתי צריך נורא להתאמץ כדי לפתוח טוב.. כמובן ש'פתיחות' זה לא העניין בפיג'ו ושלקחת סיבובים עדיין היה כיף.. אבל אין מה לעשות, כוח פשוט חסר שם.

.

קודם כל תתחדש ותהנה, נשמע רכב מהנה במיוחד.

בכל זאת קצת מוזר לי מחסור בכח כל כך חמור בכל זאת 206GTI.

פורסם
קודם כל תתחדש.

גם לי יש 206 GTI שאני מאוד נהנה ממנה וכאשר מידי פעם אני מהרהר במחליפה פוטנציאלית אני ממש לא מצליח לחשוב על משהו מתאים ומשנתון מתקדם (!) יותר. דווקא לי הכוח מספיק בהחלט, זה נכון שצריך ללחוץ קצת על המנוע על מנת שהוא יטוס, זה האופי שלו, לא? :-)

איזה מודל ה 306 שרכשת, והאם יש הרגשה של ירידה ברמת הפינוק \ איבזור \ נוחות \ איכות חומרים ?

יואב

שנת 98, תראה אין מה להגיד, ה 206 יותר מפנקת ויותר מודרנית, חששתי מהירידה בשנתון ושה 306 לא באותה הרמה אבל לשימחתי זה לא ככה, ה 306 בסדר גמור מבפנים, המושבים באותה הרמה לדעתי והפלסטיקה פחות טובה אבל לא משמעותית, מחשב דרך אין אבל זה לא מה שחשוב לי בסופו של דבר.

הכחולה מת"א?

תתחדש.

כן זאת האחת

קודם כל תתחדש ותהנה, נשמע רכב מהנה במיוחד.

בכל זאת קצת מוזר לי מחסור בכח כל כך חמור בכל זאת 206GTI.

אולי האקזמפלר שלי ספציפית היה פחות שמור, אני לא יודע מה הסיבה אבל האוטו לא סיפק את הסחורה בסל"ד נמוך ולסל"ד גבוה מספיק בשביל להרגיש כוח לוקח זמן להגיע עם המנוע הזה.

פורסם

תתחדש ותהנה.

ושים תמונות.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

תתחדש!

הירידה הזו בשנתון הסתכמה לבסוף גם בחיסכון משמעותי בכספי המכירה-קניה?

אשמח לראות תמונות של החדשה!

Mazda 2 2013

פורסם

אני מעדיף את ה-306GTI על פני ה-206GTI (ועל פני כל מכונית הנעה קדמית שנהגתי), אבל אם מה שהפריע לך זה הביצועים, לא עשית קפיצת מדרגה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תתחדש!

הירידה הזו בשנתון הסתכמה לבסוף גם בחיסכון משמעותי בכספי המכירה-קניה?

אשמח לראות תמונות של החדשה!

חסכון לא היה פה, ה 206GTI נמכרה מתחת למחירון (למרות שהייתה שמורה מאוד) וה 306GTI נקנתה מעל המחיר מכירה של ה 206 (ולדעתי בצדק).

אני מעדיף את ה-306GTI על פני ה-206GTI (ועל פני כל מכונית הנעה קדמית שנהגתי), אבל אם מה שהפריע לך זה הביצועים, לא עשית קפיצת מדרגה.

נסעתי רק על ה 206 שהייתה ברשותי אז אני לא יודע בדיוק להשוות לאחרות אבל היא הרגישה משמעותית פחות חזקה מה-306, ואני בספק קצת אם 206GTI אחרת תרגיש יותר חזקה או יותר מהירה, נכון שנתון 0-100 בשתי המכוניות הוא 8.5, אבל לא יודע אם זאת סתם שמועה או לא אבל הנתון הזה של ה 306 לא משקף וזה הציטוט המדויק :

"Peugeot's stated 0-60 time for the Gti-6 is 8.5 seconds, however, the small print in the Peugeot literature states that this 0-60 time is for a full laden car with passengers and luggage."

תתחדש. העם רוצה תמונות!

תמונות יגיעו :oops: עדיין לא היה לי את הזמן להעביר עליה סמרטוט אפילו לצערי, והיא זקוקה לזה נואשות.

• תוכן חדש...