Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בעל ראב 4 ואני קיבלתי הצעת מחיר לטיפול במוסך המורשה (60 אלף+70 אלף)

מה שמחליפים זה:

1.פילטר שמן

2.שמן מנוע

3.פקק אטם

4.פילטר מזגן

5.שמן דפרניצאל אחורי

5.תכשיר מכשיר ניקוי (יש כזה דבר?יכול להיות שהעתקתי לא נכון..)

6.שטיפת מנוע.

כמה לפי דעתכם טיפול שכזה אמור לעלות?

בנוסף אשמח אם תוכלו להמליץ לי על המלצות לאיזה סוגים להחליף(לדוג' איזה שמן דפרניציאל אחורי ,איזה שמן מנוע וכו')

תודה רבה מראש,

דור

פורסם
שלום,

אני בעל ראב 4 ואני קיבלתי הצעת מחיר לטיפול במוסך המורשה (60 אלף+70 אלף)

מה שמחליפים זה:

1.פילטר שמן

2.שמן מנוע

3.פקק אטם

4.פילטר מזגן

5.שמן דפרניצאל אחורי

5.תכשיר מכשיר ניקוי (יש כזה דבר?יכול להיות שהעתקתי לא נכון..)

6.שטיפת מנוע.

כמה לפי דעתכם טיפול שכזה אמור לעלות?

בנוסף אשמח אם תוכלו להמליץ לי על המלצות לאיזה סוגים להחליף(לדוג' איזה שמן דפרניציאל אחורי ,איזה שמן מנוע וכו')

תודה רבה מראש,

דור

מוסך מורשה יגבה על טיפול שכזה בערך 1200 ש"ח פלוס מינוס.

לגבי סעיף 5 שציינת - חבל על הכסף, בטח מדובר על תוסף ניקוי מערכת דלק BK44 ( מבקשים כ 100 ש"ח .. )

שטיפת מנוע לא מומלצת אלא עם כן המנוע מטונף , עדיף ניקוי עם סמרטוטים. גובים על זה כסף ?

פקק אטם - שקל ותשעים .

לגבי החלפת שמן דיפרנציאל אחורי - חשוב ביותר !!

פורסם

היי,

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה והרצון לעזור :)

ישלי מס' שאלות,מה כזה רע בשטיפת מנוע?

והאם הציעו לי 800 שקל במוסך מורשה זה מומלץ?חשבתי האמת ללכת עם הרשימה למוסך של קרוב משפחהמ ולבקש הצעה

מה דעתך?

פורסם

אוקי אבל אם זה במוסך המורשה אני חושב שאני לא הרכב הראשון שהם עושים את זה לא?

תקנו אותי ...

ההצעת מחיר פה זה ממוסך מורשה...

פורסם

מנוע הטויוטה מתקדם מבחינה טכנולוגית ומותקנים עליו חיישנים , צמות חוטים , מחשב, מערכת הצתה וכו'.

לאחר השטיפה כמות קטנה מהמים ( למרות ייבוש בלחץ אויר ) נשארת בתוך כל מיני מקומות וגורמת בעתיד

לקורוזיה ולצרות צרורות. תימנע מזה.

במוסך "רגיל" יתכן שתקבל מחיר נמוך יותר, מצד שני רכבך יקבל חלפים תחליפיים ( פחות איכותיים ).

חשוב לדעת שאתה מקבל מסנן שמן מקורי + שמן מנוע איכותי !

במידה והרכב הולך להישאר ברשותך תקופה ארוכה ( אחלה רכב דרך אגב ) בקש גם :

בדיקת רצועות ( מתי החליפו טיימינג ? ), כנ"ל לגבי בלמים, מסנן דלק, מסנן אויר, שמן ממסרה ( גיר ).

אין צורך בתוספים.

פורסם

במוסך אמין שאינו מורשה היבואן, טיפול כזה יעלה כ-500-600 ש"ח לעניות דעתי אחרי מע"מ.

יש פונקציה של ותק ומיקוח כמובן.

אם מדובר על 800 ש"ח במורשה, אתה יכול לעשות את החשבון לבד ולהחליט אם שווה לך לשלם יותר או לא.

בכל מקרה, כללי הצרכנות הנבונה מחייבים לבדוק במקומות נוספים רבים ככל האפשר, כדי לקבל אומדן לגבי המחיר.

פורסם

שלום רב ותודה על העזרה:)

לבסוף תיקנתי במוסך לא של היבואן.

חלפים מקוריים וגם ראיתי את האריזות והכיתוב טויוטה עליהם אז זה בסדר:)

שני חלקים פשוטים ושמן.400 שקל.

שמן סינטטי לא הספקתי לראות את כל הכיתוב אבל בוודאות ראיתי שרשום עליו FORD. מצטער על חוסר הפרטים אבל מה אתם חושבים על השמן הזה?

בנוסף,

שמן דפרנציאל אחורי, הוא אמר שלא צריך להחליף וזה בסדר.. השאלה שלי היא שמן דפרנציאל אחורי זה שמן גיר(ככה הוא אמר, שמעתי אותו אומר בטלפון ששאל.."זה מה שיש ב באק-אפס" משהו כזה..

האם זה נכון או שאולי עלי להחליף שמן דפרנציאל אחורי באופן פרטי.אם כן איפה קונים וכיצד מחליפים.?

תודה מראש,

דור

פורסם

עזרה מישהו בבקשה?

זאת שאלתי "שמן דפרנציאל אחורי, הוא אמר שלא צריך להחליף וזה בסדר.. השאלה שלי היא שמן דפרנציאל אחורי זה שמן גיר(ככה הוא אמר, שמעתי אותו אומר בטלפון ששאל.."זה מה שיש ב באק-אפס" משהו כזה..

האם זה נכון או שאולי עלי להחליף שמן דפרנציאל אחורי באופן פרטי.אם כן איפה קונים וכיצד מחליפים.?

"

פורסם

בנוסף צריך גם להחליף שמן בטרנספר הקידמי אני מחליף כל 20.000 או בממוצע כל שני טיפולים גדולים .

עזרה מישהו בבקשה?

זאת שאלתי "שמן דפרנציאל אחורי, הוא אמר שלא צריך להחליף וזה בסדר.. השאלה שלי היא שמן דפרנציאל אחורי זה שמן גיר(ככה הוא אמר, שמעתי אותו אומר בטלפון ששאל.."זה מה שיש ב באק-אפס" משהו כזה..

"

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

ד"א זה "בק אקס"

וזה פשוט קיצור באנגלית לבק אקסל [ייצול אחורי או ציר אחורי בעברית תיקנית].

או שהוא פשוט שיבש מטבע לשון כמו אמברקס [הידוע בכינויו בחו"ל האנד ברקס] :shock:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תודה רבה על העזרה:)

הרכב עבר 71000 ק"מ.

מה דעתכם?

אי החלפה למה גורמת?

והאם אתם ממליצים להחליף פלאגים ?

פורסם
בנוסף צריך גם להחליף שמן בטרנספר הקידמי אני מחליף כל 20.000 או בממוצע כל שני טיפולים גדולים .

טרנספר קדמי? אין דבר כזה. יש טרספר אחד בודד ומרכזי.

• תוכן חדש...