Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל הידוע לי תאילנד היא מדינה מפותחת בתרבות מוטורית , חייב להיות איזשהי אטרקציה מוטורית בארץ הזו.

 

אני מחפש מסלול כביש עם מכוניות משופרות\ספורטיביות להשכרה.

 
 

 

 
 
פורסם

לא יודע מה לגבי מסלול למכוניות כביש אבל יש לא מעט סוכנויות ובעיקר באיים ובעריי החוף (פאטאיה לדוג' ) שבהם ניתן לשכור רכב שכזה.

 

אני אשית מאוד נהנתי מהקארטינג, יש בקוסאמוי ובפטאייה כאשר בפאטייה הוא פשוט מעולה, המכוניות החזקות מגיעות ל120 קמ"ש בישורת והמסלול מגוון באורך של 1.5 ק"מ, עולה 600 באט ל15 דקות ושווה כל שקל.

 

כמו כן ליד המסלול קארטינג יש לך את המסלול באגי שגם הוא לא רע בכלל.

 

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
×
×
  • תוכן חדש...