Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל, אני יכולתי להבין אותך עוד בתקופת ההפגנות אבל פה זה כבר היה טיול!!! ט-י-ו-ל!

גם פה אתה הולך רחוק מידיי, או אפילו יותר רחוק מאי פעם.

זה כמו שאני אגיד לך שהרכב שלך תופס נתיב שלם וצריך להוריד אותך מהכביש כי יש לך פולקסוואגן גולף מסריחה ולא פורשה 911 טורבו עם 500 כ"ס רוצכט פושעת.

אתה מדבר כמו ילד מתבגר, בחייאת.

תסתכל מה כתוב בכתבה הזאת:

http://www.fullgaz.co.il/xpages/article.php?i=47531

תגלגל למטה.

התנועה תהיה בטור מסע אך לא בגוש. כבישי הארץ יהיו מלאים במטיילי החג ואין למארגנים כל כוונה להפריע את שלוותם. תנועת הטור תהיה אחידה ועיקבית, במהירות הזרימה של התנועה, ולא תעלה על 90-100 קמ"ש. זיכרו, לא מפגינים ולא חוסמים!

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יאללה אני יוצא החוצה לרכב על הדו גלגלי שלי (אופניים) , תמשיכו את הוויכוח בלעדיי.

אל תשכח קסדה.

פורסם

התנצלנו בפני נהגים ואפילו חילקנו להם פיצות באחד ההפגנות... אתה חושב שאנו מרוויחים מזה שאנחנו תוקעים נהגים?

אתה חושב שאנחנו מרוויחים מזה שאנו מבזבזים ימי עבודה כדי לעשות הפגנות?

אתה באמת רוצה לדעת מה אני חושב? אז בוא ואגיד לך,

- לדעתי טוב הייתם עושים אם במקום להפסיד ימי עבודה וכסף, הייתם עובדים את הימים האלה ואת הכסף משלמים לפוליסה. כך הייתם פוטרים אתכם ואותנו מהצרה הזו.

- לטעמי, מארגני ההפגנה התאהבו בפוזה המהפכנית שלהם והם רואים בה מקפצה עתידית לפוליטיקה (מעניין כמה זמן יחלוף עד שגם ה"חיילים" שלכם יבחינו בכך...).

- טענתם שחלק ניכר מרוכבי האופנועים לא משלמים את הפרמיה, אז מה זה כבר משנה אם לא משלמים פרמיה של אלף או פרמיה של מאה אלף?

דבר אחרון, מקובלת עלי דעתו של אייל, כשנתיב אחד מתוך שניים בכביש מהיר נחסם בידי קבוצת מגלגלי עיניים ש"רוכבת כחוק" (איזה אוקסימורון מדהים "אופנוען שרוכב כחוק"...), אין לי אלא להסיק שהכוונה הסמויה שלכם היא לחסום את הכביש וליצור פקקי ענק מאחרי השיירה.

פורסם
erezshlez,התמונה הזו לא צולמה באיילון. איילון הוא לא כביש דו מסלולי ללא שוליים. להערכתי התמונה הזו צולמה בכביש החוף אחרי נתניה.

יאללה אני יוצא החוצה לרכב על הדו גלגלי שלי (אופניים) , תמשיכו את הוויכוח בלעדיי.

אל תשכח את הקסדה (:

עריכה:

אל תשכח קסדה.

טוב כנראה לא שמתי לב שיש עוד כמה תגובות אחרי.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

אני קורא את השרשור ועצוב לי (טוב בעצם לא כלכך עצוב לי) שיש אנשים כאלה אטומים בארץ.

מקווה שיום אחד תצאו מהבועה שלכם.

גולף תמיד היה אוטו של קמצנים שרצו להראות שיש להם גרמני, אבל לא יכלו לקנות פורשה.

אתמול מישהי עקפה אותי מימין בתוך העיר תוך סיכון 3 מכוניות אחרות - אני חושב שצריך להעלות לכולם את הביטוח, ככה אנשים ילמדו לנהוג כמו שצריך.

פורסם
אתה באמת רוצה לדעת מה אני חושב? אז בוא ואגיד לך,

- לדעתי טוב הייתם עושים אם במקום להפסיד ימי עבודה וכסף, הייתם עובדים את הימים האלה ואת הכסף משלמים לפוליסה. כך הייתם פוטרים אתכם ואותנו מהצרה הזו.

בוא נעלה את תעריפי הביטוח לנהגי מכוניות ונגיד להם:"תעבדו יותר הפעם". וכך שום דבר לא יישתנה.

פתטי מה שאמרת.

- לטעמי, מארגני ההפגנה התאהבו בפוזה המהפכנית שלהם והם רואים בה מקפצה עתידית לפוליטיקה (מעניין כמה זמן יחלוף עד שגם ה"חיילים" שלכם יבחינו בכך...).

אם היית מכיר את בכירי מטה המאבק מקרוב היית חושב פעמים ואפילו מיליון פעמים על מה שאמרת.

- טענתם שחלק ניכר מרוכבי האופנועים לא משלמים את הפרמיה, אז מה זה כבר משנה אם לא משלמים פרמיה של אלף או פרמיה של מאה אלף?

פרמיה תמיד קיימת, זה רק תלוי במאפיינים של הרוכב.

דבר אחרון, מקובלת עלי דעתו של אייל, כשנתיב אחד מתוך שניים בכביש מהיר נחסם בידי קבוצת מגלגלי עיניים ש"רוכבת כחוק" (איזה אוקסימורון מדהים "אופנוען שרוכב כחוק"...), אין לי אלא להסיק שהכוונה הסמויה שלכם היא לחסום את הכביש וליצור פקקי ענק מאחרי השיירה.

אז מה אתה מצפה, שנקפוץ על המכוניות? איזה מצחיק אתה...

אני קורא את השרשור ועצוב לי (טוב בעצם לא כלכך עצוב לי) שיש אנשים כאלה אטומים בארץ.

מקווה שיום אחד תצאו מהבועה שלכם.

גולף תמיד היה אוטו של קמצנים שרצו להראות שיש להם גרמני, אבל לא יכלו לקנות פורשה.

ואתמול מישהי עקפה אותי מימין בתוך העיר תוך סיכון 3 מכוניות אחרות - אני חושב שצריך להעלות לכולם את הביטוח, ככה אנשים ילמדו לנהוג כמו שצריך.

צודק, מה לעשות שאנו באים לקראתם והם עושים לנו דווקא...

באתי ללבן את העניינים ולהגיד להם שאין צורך להאמין לכל מה שכתוב בתקשורת, הרי זה עושה לנו נזק תדמיתי, מה שלא קרה בפועל.

פורסם

הכי מעצבן שאת הפתרון לבעיה (רכבים חשמליים זעירים וזולים?) לא נראה בעתיד הקרוב כנראה. נמאס כבר לראות רק קונספטים של הנ"ל. אבל כשזה כן יקרה וכלי רכב חשמליים קטנים (יותר קטנים ממיצו IMEV, לדוגמא http://media.gm.com/autoshows/Shanghai/2010/public/cn/en/env/news.html) יהיו נגישים ומשתלמים, מי שישאר עם קטנוע הם לדעתי רק העברייני תנועה ואז אפשר יהיה לעלות עוד יותר את הביטוח לדו-גלגלי, שיעלמו מהכבישים וישארו רק אופנועים אקזוטיים/שטח.

עריכה: בלי שום קשר לעניין ביטוח חובה לאופנועים, יהיה מעניין לראות האם הרוכבים יצליחו במאבקם, כי זה לדעתי נוגע לכלל הציבור. הכוונה היא שאם האוצר פתאום יחליט לעשוק אותנו בתחום כלשהו, יהיו דרכים להלחם נגד הגזירה ולהצליח.

פורסם

בואו נעלה את הביטוח לכל מי שהרכב שלו מתחת לקבוצה 7, שישארו על הכביש רק רכבים אקזוטיים וספורטיביים באמת.

גם ככה כל מי שנוסע בסיוויקים ושטויות למיניהן הם רק עבריינים.

פורסם
בואו נעלה את הביטוח לכל מי שהרכב שלו מתחת לקבוצה 7, שישארו על הכביש רק רכבים אקזוטיים וספורטיביים באמת.

גם ככה כל מי שנוסע בסיוויקים ושטויות למיניהן הם רק עבריינים.

בוא נעלה את הביטוח למכוניות סיוויק מתחת לשנת 2000 כי הם עבריינים ויש להם מכונית רוצכט. :lol:

בל נשכח את האיבויים וה-STIים הפושעות שגם הן רוצכות באופן פלילי ביותר.

זה אחד הפורומים הכי הזויים שנתקלתי בהם.

פורסם

סמיילי אתה כל כך טעון שאפילו הערה של מילר שנאמרה בציניות לא מתקבלת פה בסבר פנים יפות

ולפי מיטב זכרוני כמה הודעות קודם אתה דיברת על אנשים אטומים.

את דעתי האישית לא אגיב כאן בנוגע להפגנות/חסימות/אלימות נגד אנשי חוק שלכם

סיבה פשוטה שהתר'ד הזה כבר איבד כל סיכוי לשפיות - אתם מנסים להנחיל את טובתכם האישית פה על כולם ולא מוכנים לקבל דעות נוגדות. ניסיתם לצייר את טעות עיתון גלובס באור ורוד יותר לטובתכם אבל הפכתם את הכל לשחור.

בדיעבד אני לא חושב שעיתון גלובס כל כך טעה בנוגע לכוונות...

Confidence In Motion

פורסם
אל תשכח את הקסדה (:

עריכה:

טוב כנראה לא שמתי לב שיש עוד כמה תגובות אחרי.

תמיד יש פעם הבאה 8)

חכמים :biglaugh:

פורסם
סמיילי אתה כל כך טעון שאפילו הערה של מילר שנאמרה בציניות לא מתקבלת פה בסבר פנים יפות

ולפי מיטב זכרוני כמה הודעות קודם אתה דיברת על אנשים אטומים.

את דעתי האישית לא אגיב כאן בנוגע להפגנות/חסימות/אלימות נגד אנשי חוק שלכם

סיבה פשוטה שהתר'ד הזה כבר איבד כל סיכוי לשפיות - אתם מנסים להנחיל את טובתכם האישית פה על כולם ולא מוכנים לקבל דעות נוגדות. ניסיתם לצייר את טעות עיתון גלובס באור ורוד יותר לטובתכם אבל הפכתם את הכל לשחור.

בדיעבד אני לא חושב שעיתון גלובס כל כך טעה בנוגע לכוונות...

Miller אמר משהו ציני כי ככה בערך אנשים פה מדברים.

הבאתי הוכחות למה גלובס טעתה, זה שאתה לא קורא/רואה או לחילופין משחק את עצמך מבין עניין זה לא אשמתי.

פורסם
mill3r בסדר, העיקר שהתעלמת מזה שיהיה פתרון להתניידות בתוך עיר שעדיף על הקטנועים. מבחינתי אין שום בעיה, שבשלב שתהיה טכנולוגיה חשמלית (או חלופית אחרת) מתקדמת וזולה מספיק גם ברכבים שניתן לנסוע איתם בצורה סבירה בכבישים בינעירוניים, יעלו ביטוח לרכבי בנזין/דיזל מיושנים (שאני מתנייד באחד כזה כרגע)
פורסם

ראיתי את ההודעה, וההתעלמות נבעה מכך שאני לא רואה ברכב חשמלי פתרון.

נכון, זה כנראה יתאים לחלק מהאנשים וזה בהחלט עדיף על ג'יפ ענק או משפחתית ממוצעת מבחינת הפחתת עומס ואולי אפילו מצוקת חניה, אבל עדיין, לדעתי, אין על דו"ג בשביל התניידות נוחה בעיר (ולא, לא באמצעות נסיעה על מדרכות וכו' לחכמולוגים שבינכם).

פורסם

לכל בעלי הראיה הצרה להדהים* - האם באמת הייתם מעוניינים שכל דו"ג על הכביש יהפוך למכונית? תחשבו על איילון בבוקר, תחשבו על חניה.

לפחות תכירו במציאות - גם ככה צפוף לכולם, וצריך לפתור את זה, לא להחריף.

דו"ג הוא חלק גדול מהפיתרון. התנהגות הרוכבים (עבירות, רכיבה פראית) לא קשורה לכלום - זה עניין בו המשטרה צריכה לטפל, וטובה שעה אחת קודם.

כל בעל רכב כאן חייב להכיר בעובדה שרוכב דו"ג עושה לו טובה. מי שלא רואה את זה הוא קצת, אפעס - אטום.

כל "קטנוע מסריח 50 סמ"ק" מוריד מכונית אחת מהכביש. כל "רוכב מופרע שרוכב בשוליים" מקצר לך (נהג הרכב) את הפקק. כל סטודנט תפרן עם קטנוע חוסך לך חניה כשאתה חוזר הביתה עם הליסינג שלך (ובחניה הפרטית כמובן חונה הרכב הנוסף, אתה תופס עשרות מטרים מעוקבים של אויר וספייס על הכביש גם בלי לזוז מהכורסא).

ספציפית לגבי המסע הנוכחי - אני מהמר על כך שההאטות שנרשמו רובן ככולן קשורות לנהגים שמאיטים כדי לצפות במחזה היפהפה הזה, מי כדי לספק את סקרנות הילדים, ומי כדי להיזכר בערגה שפעם הוא היה צעיר ובעל חלומות והיום הוא בתוך קופסא סגורה וממוזגת, וזו אנלוגיה לא רעה לחיים שלו באופן כללי.

*ידוע לכל שרוכבי דו"ג מפתחים ראיה מרחבית טובה על מנת להישאר בחיים. ליותר מדי נהגי מכוניות יש ראיה צרה ברמה פשוט מפחידה - הם פשוט אינם רואים מה קורה מחוץ לגבולות רכבם ושני מטר קדימה. לא צריך לרכב כדי לשים לב לזה, מספיק להיות נוסע ברכב רנדומלי. אם הייתי פזיז אפילו הייתי אומר שרוב הנהגים פשוט אבודים במרחב הכביש. פלא שכל טור אופנועים משבש להם את המציאות היומיומית?

(הכותב נוהג במכונית, אפילו 1600 יפנומטית, משיקולי נוחות ופרקטיות, ובסופי שבוע משתדל לרכב בשטח. בעברו גר עם דו"ג בתוך גוש דן, ואם אי פעם יחזור לגור בתוך הקלחת העירונית - אין בליבו כל ספק ששני גלגלים הם הפיתרון הנכון ביותר).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...