Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סמיילי הרי מה המטרה של האופנועים היתה? לסגור את נתיבי איילון ולגרום לשיבושי תנועה במטרה להעלות את המודעות על השינוי הצפוי בתשלומי הביטוח עבור הדו גלגלי.

אז התקשורת לא מטעה אף אחד כאן.

ושאלה לי אליך מדוע אתה מפרסם כאן את הפוסט הזה, כאשר במקביל בפורום הסמוך של האופנועים, טורחים כל פעם מחדש לגדף את כל נהגי "הפחיות" כאשר נהג בודד מבצע עברת תנועה על אופנוען?

ל'

משפט ילדודתי וקטנוני של אדם לא בוגר.

אני חיי את החיים שלי בפורום פול גז, ואף אחד לא מגדף נהגי מכוניות.

אנשים שרוכבים על אופנועים, במרבית הזמן נוסעים גם על מכוניות, אנחנו לא אוכלוסיה כזו הומוגנית.

אמרתי לרבים, ואומר גם לכם, ישראלים שנוסעים במכוניות, הם אותם ישראלים שנוסעים על רכבים, רוצה לומר,

אין טעם לעשות שום הפרדה בחשיבה, אותם עבירות תנועה, אותם אנשים, רק כלי שרת שונים.

אם מישהו מחליט לטעון שנהגי מכוניות הם מופרעים ופוגעים באופנועים, או להיפך, שאופנועים הם מופרעים ופוגעים באחרים,

פשוט חיי באוטמוספירה אחרת.

אנחנו כולם אותם נהגים, כלי השרת משתנים. זה הכל.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וכמו תמיד, ממשיכים הקטנועים לנסוע ברחוב שלי, שכולו אבן משתלבת ואין בו כביש - רק כדי לקצר עוד קצת את הדרך.

אז שימשיכו כך ויעלו את התעריפים כדי שיגלמו את הסיכון שלוקחים רוכבי האופנועים, שיהיה על חשבונם ולא על חשבוננו.

(או שיפסיקו לנהוג כמו בהמות).

עוד משפט אינפנטילי.

אין נהגי רכב שעושים עבירות תנועה ?

אולי נעלה את תעריפי הביטוח לכל נהגי הרכב כדי שלא יהיו יותר עבירות תנועה ?

מה הקשר בין הצורך באכיפה של רוכבי דו-גלגלי או רכבים לתעריפים ?

תפסיקו עם הפופליזם האינפנטילי הזה.

אם המדינה רוצה שלא יעלו על המדרכות, צריך להכניס לתת קנס לרוכב אופנוע שנוסע על מדריכה, מבחינתי אם נסע

באופן ממושך שמסכן את הולכי הרגל, גם שיקחו אותו למשפט, אבל אין קשר בין זה לתעריפי ביטוח חובה.

זה פשוט מדהים איך שוטי הכפר רצים לכיכר לראות דם נשפך, מבלי להפעיל טיפה את השכל.

פורסם

הבנו שההפגנות יצרו קצת הרס בדרך בגלל שאנשים איחרו לעבודתם (נו טוב גם ככה הם מאחרים בפקקים של היום :wink:) רצית להגיד הרבה נזק לעניין שלכם שכן יצרתם לכם יחסי ציבור גרועים מאוד בקרב נהגי ה"פחיות", מהצד שני, חלק אמרו שהם "התאהבו" בהפגנות ותמכו ברעיון, אף אחד לא התאהב ברעיון שכח מזה, לחברים פשוט לא היה נעים ממך אז הם אמרו לך את מה שרצית לשמוע. מאידך, את ה"ברכות" שזכיתם להם שמעתי מכל עבר.

בשורה התחתונה, עזבנו את זה בצד, הדבר היחיד שזה עזר לנו הוא לעשות חשיפה תקשורתית גדולה מאי פעם.

אז התחלנו להפקיד את האנשים במטרה לצבור כוח פוליטי ולהביא את המובחרים שלנו: כרמל שאמה ומירי רגב, אל ראש טבלת המדורגים של הליכוד, זו בדיחה נכון? כרמל שאמה? מירי רגב? :lol: :lol: :lol:.

שאלה לי אליך, מה היית עושה במקרה שהיו כבר מעלים בפעם השלישית את תעריפי הביטוח למכוניות?

ההערות שלי באדום.

לשאלתך, אם הייתי משתכנע בנחיצות הכלכלית של העלאת המחירים, אז הייתי פשוט משלם.

ולא, את ההפגנה צריך לנהל מול מעוזי השלטון (קריית הממשלה, כנסת) ולא כנגד ה"נהג הקטן" שגם כך אתם לא נהנים אצלו מעודף סימפטיה.

פורסם
סליחה, אבל אם מטה המאבק לא רוצה לשבש את התנועה הוא לא יוצר מחסום של אופנועים וטוסטוסונים שנוסעים 50 בכביש החוף ובאיילון. GIVE ME A BREAK

אני אתן לך ברייק, המסע היה 3 ימים, ונגמר בתל אביב, אף אחד לא תכנן לחסום תנועה, אף אחד לא חסם תנועה,

להפיך, מטה המאבק של האופנועים עשה הכל בשיתוף פעולה עם המשטרה כדי להימנע מחסימת צירים, אלו היו חלק

ממטרות הביניים של ההתייחסות למאבק הנוכחי.

הנה גם אתה בולע עוד עוגיה של פופליזם, וכותרות צהובות.

פורסם
ההערות שלי באדום.

ולא, את ההפגנה צריך לנהל מול מעוזי השלטון (קריית הממשלה, כנסת) ולא כנגד ה"נהג הקטן" שגם כך אתם לא נהנים אצלו מעודף סימפטיה.

את המאבק העברנו לכנסת, ובשביל זה היה ההפננינג בחג, ונעשה הכל כדי להימנע מלפגוע בנהגים, וליצור פקקים, וכך היה, בתאום עם המשטרה, וכך גם הכותרת בגלובס, שלא נעשתה חסימה (רק שהדבילים הללו חשבו שרצינו לחסום)

להזכירכם, בתחילת המאבק, שרצינו חסמנו, אבל כעת הבנו שזו לא הדרך, ולכן ישנו מהלך התפקדות למפלגת השלטון (באשר היא, היום ליכוד, מחר קדימה, וזה לא משנה) המטרה של ההתפקדות היא השפעה מבפנים ולא דרך יצירת פקקים, זו היתה מטרת ההפנינג.

פורסם
מטרת המסע לא מעניינת. עובדתית מה שקרה זה שפחי זבל ממונעים (כלומר קטנועים וביניהם 50 סמ"ק) עלו בכוונה על כביש בין עירוני וודווקא ממש במקרה הפעם לא נסעו כמו פראי אדם אז אל תהיו תמימים.

פקקים , לא פקקים , אני בעד העלאת התעריפים עוד יותר על מנת לגלם עוד יותר את הסיכון ברכיבה על הכלים האלה.

מי יתן ונראה על הכבישים אך ורק דו"ג איכותי (כלומר אופנועים אמיתיים).

פשוט חוצפן!! לא מעניינת? אולי אותך לא מעניינת, אבל את רבים אחרים כן.

וכמו תמיד, ממשיכים הקטנועים לנסוע ברחוב שלי, שכולו אבן משתלבת ואין בו כביש - רק כדי לקצר עוד קצת את הדרך.

אז שימשיכו כך ויעלו את התעריפים כדי שיגלמו את הסיכון שלוקחים רוכבי האופנועים, שיהיה על חשבונם ולא על חשבוננו.

(או שיפסיקו לנהוג כמו בהמות).

קודם כל אנחנו רוכבים,ולא נוהגים:D ודבר שני זה לא כולם,יש חלק מסויים של רוכבים 'מנומסים' אם לקרוא לזה כך ,שמוציאים שם רע לכלל. אז בשביל זה צריך להכליל את כולם ? לא.

ושוב, דברים יוצאים מפרופורציה!

אני אישית לא אוהב רוכבי קטנועים. למה? כי הרבה פעמים הם צצים לי מכל מיני מקומות ששניה לפני הם לא היו.

תפקח את העיניים חביבי. אנחנו לא רכובים על סמי טריילר.

העניין הוא, שהרבה מנהגי הרכבים לא ממש שונים...

בינינו, כמה פעמים נסעתם בכביש ופתאום מישהו החליט שהוא נכנס לכם לנתיב, כי הוא אותת בדיוק למשך שניה והחליט שזה מספיק?

כמה פעמים מישהו עמד באמצע הנתיב לדבר עם חבר שלו וגרם לטור של מכוניות?

אז די עם ההכללות. די עם קשקושים של פחיות וכל מיני.

המאבק צודק, אין מה לעשות. האוצר והביטוח ידועים בחמדנותם.

מסכים.

איך שהוא קשה לי מאוד להאמין לטענה שלך.

את הצלחת ההפגנות הקודמות מדדתם בדרך של "איזה פקק גדול היה", "סגרנו את המדינה", "שנהגי הפחיות יפנימו מה יקרה אם כולם יעברו לפחיות".

לא עניין אותכם בשיט שאנשים עובדים משלמים בזמנם ובעצבים שלהם על המאבק (הכספי יש לציין) שלכם.

מה קרה מאז, הפכתם לצימחונים? אימצתם שיטות של מחאה לא אלימה מבית מדרשו של גנדי?

סגנון הכתיבה שלך מלמד עליך לא מעט.

אתה יודע מה? רק בשל תחושת הסיוט שאני חש בגללכם בכל פעם שאני נכנס לת"א, רק בגלל זה אשמח מאוד אם האוצר לא רק יכפיל אלא יישלש לכם את עלויות הביטוח.

:bad-word:

פורסם
מטרת המסע לא מעניינת. עובדתית מה שקרה זה שפחי זבל ממונעים (כלומר קטנועים וביניהם 50 סמ"ק) עלו בכוונה על כביש בין עירוני וודווקא ממש במקרה הפעם לא נסעו כמו פראי אדם אז אל תהיו תמימים.

פקקים , לא פקקים , אני בעד העלאת התעריפים עוד יותר על מנת לגלם עוד יותר את הסיכון ברכיבה על הכלים האלה.

מי יתן ונראה על הכבישים אך ורק דו"ג איכותי (כלומר אופנועים אמיתיים).

ברור שמטרת המסע לא מעניינת אותך, אבל אותנו היא מעניינת, ליצור התפקדות למפלגת השלטון.

קטנועים שנוסעים כמו פראי אדם צריכים לרדת מהכבישים באמצעות קנסות, משפטים, ואכיפה.

יש אלפי סטודנטים שאין להם כסף, שנוסעים רגוע ויפה על קטנועים ורוצים לחיות, כמו בני אדם.

אין קשר בין העלאת תעריפי ביטוח חובה, להורדת רוכבי דו-גלגלי מופרעים.

בשביל להוריד רוכבי קטנועים מופרעים, יש ליצור אכיפה, משטרה, משפטים, קנסות, ולא לבוא בדלת האחורית.

אם אני כאמור יעלה את תעריפי ביטוח חובה של נהגי רכב, אנחנו יודעים שהנהגי הרכב לא ישפרו את נהיגתם.

פורסם

מה אני אגיד לך , ממש לא עומס.

התמונה מסגירה את מה שבאמת היה.

כביש דו נתיבי שנתיב אחד הופקע ע"י דו גלגליים.

מילא הייתם בוחרים כביש רחב , עם שוליים גדולים ונוסעים אך ורק בשוליים כפי שאתם אוהבים ועושים תמיד כי אתם מעל כולם ולכם מותר לעבור עבירות תנועה כמו נסיעה בשוליים, אבל בימים של חג שגם כך הכביש עמוס לכיוון צפון, אתם מעדיפים לשבש את הסדר הציבורי.

ולכל התירוצים של סטודנטים תפרנים: להיות סטודנט הפכה לדרך חיים ותירוץ במדינה הזו בערך לכל דבר. כשאני הייתי סטודנט בעבודה קשה הצלחתי לנסוע ברכב לא רע ואפילו לשלם שכירות. כדי להגיע למקומות בתוך העיר לעתים רכבתי על אופניים.

יש לי חבר שהוא סטודנט כבר 12 שנה, מה אני אשם שהוא חי מתואר לתואר במקום להתחיל לעבוד ולהתקדם ?

נ.ב. בלי לבדוק בפורומים המקבילים אני מבין שידידינו סמיילי, פרסם אודות השרשור בפורומים של רוכבי קקנועים וגייס אותם לבוא להגיב כאן. חבל לכולם על הזמן.

פשוט חוצפן!! לא מעניינת? אולי אותך לא מעניינת, אבל את רבים אחרים כן.

החוצפן זה אתה , שכופה עליי להיפגע ממאבק שלא מעניין אותי ולא קשור אליי.

הפקקים היו בלתי רגילים, אז מספיק להתמם. בשנה שעברה נסעתי צפונה מספר פעמים ולא היה נורא כמו השנה.

קטנוע 50 סמ"ק נשאר והיה כלי רכב לקמצנים וגם אם תעריפי הביטוח יורדו לשני שקל תשעים , עדיין לא כולם יעשו ביטוח.

ברור שמטרת המסע לא מעניינת אותך, אבל אותנו היא מעניינת, ליצור התפקדות למפלגת השלטון.

קטנועים שנוסעים כמו פראי אדם צריכים לרדת מהכבישים באמצעות קנסות, משפטים, ואכיפה.

יש אלפי סטודנטים שאין להם כסף, שנוסעים רגוע ויפה על קטנועים ורוצים לחיות, כמו בני אדם.

.

נו באמת, הפיתוי של לחתוך כאן ולחתוך שם , לעקוף דרך השוליים, לנסוע על מדרכה ולחצות במעבר חציית עם הקטנוע הוא משהו שחזק יותר מכל "סטודנט שנוסע רגוע".

משפט ילדודתי וקטנוני של אדם לא בוגר.

אני חיי את החיים שלי בפורום פול גז, ואף אחד לא מגדף נהגי מכוניות.

.

נו באמת, לומר על בן אדם כמו ליטל שהיא כותבת בצורה לא בוגרת זה כבר באמת לחטוא לאמת...

היא אחת משלכם וכולם יודעים את זה ואם היא זו שמטיחה את הביקורת, זה אומר דרשני.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ההערות שלי באדום.

איזה חלק לא הבנת במשפט?

עשינו הפגנות סבבה? הפסקנו עם זה כי ראינו שזה לא עובד לטובתנו.

הדבר היחיד הטוב שנעשה זה חשיפה תקשורתית מאוד גדולה.

התנצלנו בפני נהגים ואפילו חילקנו להם פיצות באחד ההפגנות... אתה חושב שאנו מרוויחים מזה שאנחנו תוקעים נהגים?

אתה חושב שאנחנו מרוויחים מזה שאנו מבזבזים ימי עבודה כדי לעשות הפגנות?

אני אישית הפסדתי ימי לימוד שבשביל ללכת להפגין ואח"כ השלמתי מה שיכולתי למרות שאני מעדיף להיות בשיעור ודעת את החומר יותר טוב.

בקיצור, אני מקווה שהבנת שהמטרה היא להוריד את תעריפי הביטוח ולא לעשות נזק לנהגים כי סתם משעמם לנו.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
מה אני אגיד לך , ממש לא עומס.

התמונה מסגירה את מה שבאמת היה.

כביש דו נתיבי שנתיב אחד הופקע ע"י דו גלגליים.

מילא הייתם בוחרים כביש רחב , עם שוליים גדולים ונוסעים אך ורק בשוליים כפי שאתם אוהבים ועושים תמיד כי אתם מעל כולם ולכם מותר לעבור עבירות תנועה כמו נסיעה בשוליים, אבל בימים של חג שגם כך הכביש עמוס לכיוון צפון, אתם מעדיפים לשבש את הסדר הציבורי.

ולכל התירוצים של סטודנטים תפרנים: להיות סטודנט הפכה לדרך חיים ותירוץ במדינה הזו בערך לכל דבר. כשאני הייתי סטודנט בעבודה קשה הצלחתי לנסוע ברכב לא רע ואפילו לשלם שכירות. כדי להגיע למקומות בתוך העיר לעתים רכבתי על אופניים.

יש לי חבר שהוא סטודנט כבר 12 שנה, מה אני אשם שהוא חי מתואר לתואר במקום להתחיל לעבוד ולהתקדם ?

אתה לא מתבייש ?

ירדנו מהכבישים, הפסקנו את מחאת חסימת איילון (שרבים תמכו בה כי ידעו שאין דרך אחרת להזיז דברים במדינה)

החלטנו ללכת לכיוון הפוליטי נטו דרך התפקדות, ואתה מדבר איתי על מהלך אחד ב4 חודשים האחרונים שכולל בעצם

קיבוץ של כל רוכבי ישראל למטרת התפקדות.

זו דמוקרטיה במיטבה, ואם אחת לרבעון נעשה זאת, זה ממש לא פוגע באף אחד. העומס היה לכמה דקות, ראה גם כתבה

אינפנטילית בגלובס בתחילת השירשור.

פורסם

נ.ב. בלי לבדוק בפורומים המקבילים אני מבין שידידינו סמיילי, פרסם אודות השרשור בפורומים של רוכבי קקנועים וגייס אותם לבוא להגיב כאן. חבל לכולם על הזמן.

.

צודק, לא לגיטימי שאנשים אחרים באים לפורום הפרטי שלך ומביעים את דעתם.

אתה ממש שייך לזרם סוציאל-דמוקרט כבר אמרתי לך ?

פורסם

הפקקים היו בלתי רגילים, אז מספיק להתמם. בשנה שעברה נסעתי צפונה מספר פעמים ולא היה נורא כמו השנה.

קטנוע 50 סמ"ק נשאר והיה כלי רכב לקמצנים וגם אם תעריפי הביטוח יורדו לשני שקל תשעים , עדיין לא כולם יעשו ביטוח.

הפקקים היו בגלל החג ולא בגלל 2 דקות של נסיעה באיילון.

פורסם
אתה לא מתבייש ?

ירדנו מהכבישים, הפסקנו את מחאת חסימת איילון (שרבים תמכו בה כי ידעו שאין דרך אחרת להזיז דברים במדינה)

החלטנו ללכת לכיוון הפוליטי נטו דרך התפקדות, ואתה מדבר איתי על מהלך אחד ב4 חודשים האחרונים שכולל בעצם

קיבוץ של כל רוכבי ישראל למטרת התפקדות.

זו דמוקרטיה במיטבה, ואם אחת לרבעון נעשה זאת, זה ממש לא פוגע באף אחד. העומס היה לכמה דקות, ראה גם כתבה

אינפנטילית בגלובס בתחילת השירשור.

לא משנה מה נגיד תמיד יהיה להם משהו להגיד. תמיד ינסו למצוא משהו...:screwy::splat:

פורסם

erezshlez,התמונה הזו לא צולמה באיילון. איילון הוא לא כביש דו מסלולי ללא שוליים. להערכתי התמונה הזו צולמה בכביש החוף אחרי נתניה.

יאללה אני יוצא החוצה לרכב על הדו גלגלי שלי (אופניים) , תמשיכו את הוויכוח בלעדיי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...