Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאה היום כתבה בנושא מטרת המסע של מטה המאבק של רוכבי הדו-גלגלי.

חשוב לי לתקן את הנזק שגלובס עשתה בכתבה שלה:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000550808&fid=3220

גלובס טענה בכתבה שמטרת המטה המאבק הייתה לחסום כבישים וליצור פקקי ענק ברחבי תל אביב.

אז לא, זה ממש ל-א נכון!

אנחנו הבהרנו בהרבה כלי תקשורת שמטרת המסע היא להפקיד כמה שיותר רוכבים ברחבי הארץ (בחלקו המשני מטרת המסע היא לגבש את הקהילה הדו-גלגלית ברחבי הארץ ולהראות שמטה המאבק אכן עובד על זה חזק, לא תאמינו עד כמה).

מכתב נזיפה כנראה ישלח לגלובס על הטעיית גולשים, מה שהיא עושה זה חתיכת נזק.

כחבר במטה המאבק ובכלל, כאזרח, זאת בושה לעיתונאות המקצועית.

נ.ב. תקראו מה כתבו הטוקבקיסטים, ביניהם תראו את התגובה של טל שביט.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

[/b]

אתה רציני עם השורה הזו?!?!

ממתי עיתונאים מדווחים אמת אובייקטיבית?!?! עורך עיתון רוצה שהעיתון שלו ימכר, אז אם אפשר "לשנות" את המציאות, זה בסדר.

גלובס רצו שכמה שיותר אנשים יקראו את העיתון, אז עוררו פרובוקציה. (מטה המאבק רצה לשבש את התנועה, מה שלא נכון לפי דבריך.)

עכשיו כולם ילכו לקרוא כדי לבדוק שזה מה שכתוב וככה גלובס הרוויחו יותר חשיפה.

בעוד שבוע הם יוציאו איזו הערונת פיצית בדף 25 שמטה המאבק שלח הודעה שאומרת שזה לא נכון, אבל הנזק נגרם וגלובס מכר עוד קצת...

אני תמיד לוקח בעירבון מוגבל את מה שכתוב בעיתונים. מתברר שאפילו המחיר כבר לא נכון...

פורסם

סליחה, אבל אם מטה המאבק לא רוצה לשבש את התנועה הוא לא יוצר מחסום של אופנועים וטוסטוסונים שנוסעים 50 בכביש החוף ובאיילון. GIVE ME A BREAK

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מדובר על הפעולה האחרונה נכון לעכשיו, שהיא מסע אופנועים חוצה א"י.

פעולות קודמות שגרמו לעיכובים ושיבושים בתנועה היו למטרת חשיפה ומשיכת תשומת לב למאבק.

פורסם

מטרת המסע לא מעניינת. עובדתית מה שקרה זה שפחי זבל ממונעים (כלומר קטנועים וביניהם 50 סמ"ק) עלו בכוונה על כביש בין עירוני וודווקא ממש במקרה הפעם לא נסעו כמו פראי אדם אז אל תהיו תמימים.

פקקים , לא פקקים , אני בעד העלאת התעריפים עוד יותר על מנת לגלם עוד יותר את הסיכון ברכיבה על הכלים האלה.

מי יתן ונראה על הכבישים אך ורק דו"ג איכותי (כלומר אופנועים אמיתיים).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
יצאה היום כתבה בנושא מטרת המסע של מטה המאבק של רוכבי הדו-גלגלי.

חשוב לי לתקן את הנזק שגלובס עשתה בכתבה שלה:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000550808&fid=3220

גלובס טענה בכתבה שמטרת המטה המאבק הייתה לחסום כבישים וליצור פקקי ענק ברחבי תל אביב.

אז לא, זה ממש ל-א נכון!

אנחנו הבהרנו בהרבה כלי תקשורת שמטרת המסע היא להפקיד כמה שיותר רוכבים ברחבי הארץ (בחלקו המשני מטרת המסע היא לגבש את הקהילה הדו-גלגלית ברחבי הארץ ולהראות שמטה המאבק אכן עובד על זה חזק, לא תאמינו עד כמה).

מכתב נזיפה כנראה ישלח לגלובס על הטעיית גולשים, מה שהיא עושה זה חתיכת נזק.

נ.ב. תקראו מה כתבו הטוקבקיסטים, ביניהם תראו את התגובה של טל שביט.

אני באמת כבר לא מאמין,אתם טענתם את הטענות הבאות לתקשורת ולעיתונות.

להלן:

הענף יקרוס !

כולם יעברו לפחיות !

יהיו פקקי ענק !

לא יהיו יותר חניות בעיר,(די כבר עם המנטרה הנבובה הזו,די !)

יהיה זיהום אויר בלתי נסבל !

נהגי פחיות יצאו מדעתם בגלל עומסים !זה יהפוך לסיוט..יוק הכל כרגיל.

בעלי מוסכי קטנועים יפשטו רגל !

אנחנו מזהירים מפני מה שעלול לקרות בכבישים !

עד כעת פעיל ניכבד לא התממש אחוז אחד מהאיומים שלכם,ההפך הכל ממשיך לדפוק כמו שעון

שום איום לא התממש.

אלפי רוכבים חדשים רכשו כלים משומשים וחדשים ונטשו פחיות מאז השטויות שהפצתם.

ידי המוסכניקים עמוסות בעבודה.

ההפך הגמור קורה ממשיכים לקנות דו גלגליים.

אף פקיד ממשל בכיר לא התרגש ממכם.

מזג האויר הפך בחודשים האחרונים לחוויה.

הפרעתם מאוד לתנועת אנשי עבודה להגיע למחוז חפצם.

שר האוצר לא רוצה לראות אותכם.

אז אני שואל אתם לא טוחנים מיץ ?

ההשג הגדול ביותר שלכם הוא שהצלחתם להפריד את ציבור הרוכבים בגלל הצטרפות לפוליטיקה !

ככה לא בונים חומה !

לא בטוח שגלובס טעה,אולי....

אז מה בעצם ניהיה בסופו של יום ?

מחירים בשמיים בעיקר לצעירים שביננו.

הנחות בזויות למי שמוותר על עשרים אלף ראשונים,בושה למי שהסכים לסעיף הזה.

הטרדת נהגים שלא לצורך במזיד.

בריחת מנהיגות המאבק מהכביש מפחד איום המשטרה בקנסות.

בזבוז משאבים של רוכבים תמימים במסעות סרק ללא כל תועלת.

העובדות מדברות בעד עצמם,כולם ממשיכים לנהוג למרות איומי הסרק המטופשים של מנהיגות המאבק בראש חוצות.

עצה,נא ללכת ללמוד ממועדון אספנות החמש כיצד משיגים תוצאות בלי להטריד אנשים בהתפקדויות פוליטיות.

נכשלתם !

פורסם

סמיילי הרי מה המטרה של האופנועים היתה? לסגור את נתיבי איילון ולגרום לשיבושי תנועה במטרה להעלות את המודעות על השינוי הצפוי בתשלומי הביטוח עבור הדו גלגלי.

אז התקשורת לא מטעה אף אחד כאן.

ושאלה לי אליך מדוע אתה מפרסם כאן את הפוסט הזה, כאשר במקביל בפורום הסמוך של האופנועים, טורחים כל פעם מחדש לגדף את כל נהגי "הפחיות" כאשר נהג בודד מבצע עברת תנועה על אופנוען?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אתה רציני עם השורה הזו?!?!

ממתי עיתונאים מדווחים אמת אובייקטיבית?!?! עורך עיתון רוצה שהעיתון שלו ימכר, אז אם אפשר "לשנות" את המציאות, זה בסדר.

גלובס רצו שכמה שיותר אנשים יקראו את העיתון, אז עוררו פרובוקציה. (מטה המאבק רצה לשבש את התנועה, מה שלא נכון לפי דבריך.)

עכשיו כולם ילכו לקרוא כדי לבדוק שזה מה שכתוב וככה גלובס הרוויחו יותר חשיפה.

בעוד שבוע הם יוציאו איזו הערונת פיצית בדף 25 שמטה המאבק שלח הודעה שאומרת שזה לא נכון, אבל הנזק נגרם וגלובס מכר עוד קצת...

אני תמיד לוקח בעירבון מוגבל את מה שכתוב בעיתונים. מתברר שאפילו המחיר כבר לא נכון...

יש עיתונאים שמדברים מקצועית, יותר זה בא מתחום הרכב והדו-גלגלי.

מטרת המסע לא מעניינת. עובדתית מה שקרה זה שפחי זבל ממונעים (כלומר קטנועים וביניהם 50 סמ"ק) עלו בכוונה על כביש בין עירוני וודווקא ממש במקרה הפעם לא נסעו כמו פראי אדם אז אל תהיו תמימים.

פקקים , לא פקקים , אני בעד העלאת התעריפים עוד יותר על מנת לגלם עוד יותר את הסיכון ברכיבה על הכלים האלה.

אתה רציני בדיבור הזה?!

** עריכת הנהלה **

הערה נוספת נמחקה.

יש גבול למה שמותר במסגרת דיון לגיטימי.

אני באמת כבר לא מאמין,אתם טענתם את הטענות הבאות לתקשורת ולעיתונות.

להלן:

הענף יקרוס !

כולם יעברו לפחיות !

יהיו פקקי ענק !

לא יהיו יותר חניות בעיר,(די כבר עם המנטרה הנבובה הזו,די !)

יהיה זיהום אויר בלתי נסבל !

נהגי פחיות יצאו מדעתם בגלל עומסים !זה יהפוך לסיוט..יוק הכל כרגיל.

בעלי מוסכי קטנועים יפשטו רגל !

אנחנו מזהירים מפני מה שעלול לקרות בכבישים !

עד כעת פעיל ניכבד לא התממש אחוז אחד מהאיומים שלכם,ההפך הכל ממשיך לדפוק כמו שעון

שום איום לא התממש.

אלפי רוכבים חדשים רכשו כלים משומשים וחדשים ונטשו פחיות מאז השטויות שהפצתם.

ידי המוסכניקים עמוסות בעבודה.

ההפך הגמור קורה ממשיכים לקנות דו גלגליים.

אף פקיד ממשל בכיר לא התרגש ממכם.

מזג האויר הפך בחודשים האחרונים לחוויה.

הפרעתם מאוד לתנועת אנשי עבודה להגיע למחוז חפצם.

שר האוצר לא רוצה לראות אותכם.

אז אני שואל אתם לא טוחנים מיץ ?

ההשג הגדול ביותר שלכם הוא שהצלחתם להפריד את ציבור הרוכבים בגלל הצטרפות לפוליטיקה !

ככה לא בונים חומה !

לא בטוח שגלובס טעה,אולי....

אז מה בעצם ניהיה בסופו של יום ?

מחירים בשמיים בעיקר לצעירים שביננו.

הנחות בזויות למי שמוותר על עשרים אלף ראשונים,בושה למי שהסכים לסעיף הזה.

הטרדת נהגים שלא לצורך במזיד.

בריחת מנהיגות המאבק מהכביש מפחד איום המשטרה בקנסות.

בזבוז משאבים של רוכבים תמימים במסעות סרק ללא כל תועלת.

העובדות מדברות בעד עצמם,כולם ממשיכים לנהוג למרות איומי הסרק המטופשים של מנהיגות המאבק בראש חוצות.

עצה,נא ללכת ללמוד ממועדון אספנות החמש כיצד משיגים תוצאות בלי להטריד אנשים בהתפקדויות פוליטיות.

נכשלתם !

מעניין למה שלא ציינת בכיתוב שלך שיותר מ-25% מרוכבי הדו-גלגלי בארץ רוכבים ללא ביטוח חובה.

אחד החברים שלי רוכב ללא ביטוח חובה רק בגלל התעריפים המופקעים האלה, מה אתה חושב שיקרה אם הוא יעבור תאונה קטלנית? ההורים שלו ייממנו את עלויות הגבוהות מאוד של הטיפול?

ההורים שלו יצטרכו לקחת הלוואות ולהרוס את חייהם כדי לטפל בו מכספם.

סמיילי הרי מה המטרה של האופנועים היתה? לסגור את נתיבי איילון ולגרום לשיבושי תנועה במטרה להעלות את המודעות על השינוי הצפוי בתשלומי הביטוח עבור הדו גלגלי.

אז התקשורת לא מטעה אף אחד כאן.

ושאלה לי אליך מדוע אתה מפרסם כאן את הפוסט הזה, כאשר במקביל בפורום הסמוך של האופנועים, טורחים כל פעם מחדש לגדף את כל נהגי "הפחיות" כאשר נהג בודד מבצע עברת תנועה על אופנוען?

ל'

שוב, המטרה הייתה לפקוד כמה שיותר אנשים במסע שלנו.

אנחנו לא התכוונו לשבש שום תנועה, ה"שיבוש" (ובכוונה שמתי מרכאות) הייתה באותה עת שהשיירה עברה אז חסמנו נתיבי כניסה לכביש המהיר על מנת למנוע תאונה עם רכבים.

ממה שכתבה גלובס ניתן להבין שמטרת המסע הייתה לשבש את התנועה וזה ממש לא בכיוון.

תסתכלי מה טל שביט כתב באחד מהטוקבקים:

"אתם נורמלים, גלובס? מי שכתב את זה מביא בושה למקצוע העיתונאות. לא פחות. לא היו פקקים אז המחאה נכשלה? מדובר במסע שטייל מאות רבות של קילומטרים מחוץ לגוש דן, הגיע לצפון הארץ ודרומה - ולכם נראה שמטרת המסע היתה פ-ק-ק-י-ם בתל-אביב? למדתם עיתנואות דרך האיטרנט? בזיון."

פורסם

וכמו תמיד, ממשיכים הקטנועים לנסוע ברחוב שלי, שכולו אבן משתלבת ואין בו כביש - רק כדי לקצר עוד קצת את הדרך.

אז שימשיכו כך ויעלו את התעריפים כדי שיגלמו את הסיכון שלוקחים רוכבי האופנועים, שיהיה על חשבונם ולא על חשבוננו.

(או שיפסיקו לנהוג כמו בהמות).

פורסם
וכמו תמיד, ממשיכים הקטנועים לנסוע ברחוב שלי, שכולו אבן משתלבת ואין בו כביש - רק כדי לקצר עוד קצת את הדרך.

אז שימשיכו כך ויעלו את התעריפים כדי שיגלמו את הסיכון שלוקחים רוכבי האופנועים, שיהיה על חשבונם ולא על חשבוננו.

(או שיפסיקו לנהוג כמו בהמות).

באמת שכבר נמאס לי לחזור על זה, אני כמו תקליט ואנשים קשי קליטה.

מכיר את האמירה "יש ויש" אז אל תבנה סטיגמה לכיוון הדו-גלגלי בכוונה.

אני רואה גם לא מעט עברייני מכוניות ומשאיות.

אתה רוצה שאני אדבר כמוך? סבבה:

"אני רואה כל שני וחמישי נהגי משאיות שיכורים/עייפים מוחצים משפחות ש-ל-מ-ו-ת בלה בלה... צריך להעלות להם את הביטוח..."

ופיתאום כשתעשה תאונה עם נהג מכונית אז תעודד דו-גלגלי?!

נו באמת...

פורסם

ושוב, דברים יוצאים מפרופורציה!

אני אישית לא אוהב רוכבי קטנועים. למה? כי הרבה פעמים הם צצים לי מכל מיני מקומות ששניה לפני הם לא היו.

העניין הוא, שהרבה מנהגי הרכבים לא ממש שונים...

בינינו, כמה פעמים נסעתם בכביש ופתאום מישהו החליט שהוא נכנס לכם לנתיב, כי הוא אותת בדיוק למשך שניה והחליט שזה מספיק?

כמה פעמים מישהו עמד באמצע הנתיב לדבר עם חבר שלו וגרם לטור של מכוניות?

אז די עם ההכללות. די עם קשקושים של פחיות וכל מיני.

המאבק צודק, אין מה לעשות. האוצר והביטוח ידועים בחמדנותם.

פורסם

אז לא, זה ממש ל-א נכון!

איך שהוא קשה לי מאוד להאמין לטענה שלך.

את הצלחת ההפגנות הקודמות מדדתם בדרך של "איזה פקק גדול היה", "סגרנו את המדינה", "שנהגי הפחיות יפנימו מה יקרה אם כולם יעברו לפחיות".

לא עניין אותכם בשיט שאנשים עובדים משלמים בזמנם ובעצבים שלהם על המאבק (הכספי יש לציין) שלכם.

מה קרה מאז, הפכתם לצימחונים? אימצתם שיטות של מחאה לא אלימה מבית מדרשו של גנדי?

סגנון הכתיבה שלך מלמד עליך לא מעט.

אתה יודע מה? רק בשל תחושת הסיוט שאני חש בגללכם בכל פעם שאני נכנס לת"א, רק בגלל זה אשמח מאוד אם האוצר לא רק יכפיל אלא יישלש לכם את עלויות הביטוח.

פורסם

אני רוכב על "פח זבל " כזה, אני סטודנט תפרן וצריך להתנייד בעיר , למה שתמנע את זה ממני ? מי שעבריין תעצור אותו , אל תעניש קולקטיבית .

בכל עיר מרכזית בעולם נפח גדול מהתנועה מתבסס על דו"ג אין דבר יותר הגיוני מזה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
איך שהוא קשה לי מאוד להאמין לטענה שלך.

את הצלחת ההפגנות הקודמות מדדתם בדרך של "איזה פקק גדול היה", "סגרנו את המדינה", "שנהגי הפחיות יפנימו מה יקרה אם כולם יעברו לפחיות".

לא עניין אותכם בשיט שאנשים עובדים משלמים בזמנם ובעצבים שלהם על המאבק (הכספי יש לציין) שלכם.

מה קרה מאז, הפכתם לצימחונים? אימצתם שיטות של מחאה לא אלימה מבית מדרשו של גנדי?

סגנון הכתיבה שלך מלמד עליך לא מעט.

אתה יודע מה? רק בשל תחושת הסיוט שאני חש בגללכם בכל פעם שנכנסתי לת"א, רק בגלל זה אשמח מאוד אם האוצר לא רק יכפיל אלא יישלש לכם את עלויות הביטוח.

שאלה טובה.

עד התאריך ה-15/11/09 עשינו הפגנות על מנת למשוך תשומת לב הן מצידם של התקשורת (או יותר נכון תשקורת) והן מצידם של עם ישראל.

מטרת ההפגנות היא להגיד לאוצר "היי אנחנו כאן, תסתכל עלינו" ולהביא זאת לידיעת הציבור.

בהמשך הזמן הבנו דבר אחד: ההפגנות לא מזיזות, לא לפקיד ולא לשר האוצר.

הבנו שהכי טוב לכולנו הוא לצבור כוח פוליטי בליכוד, עם סיסמאות של "השפעה מבפנים" ושום דבר כעת לא יכול לעזור לנו חוץ מהתפקדות.

הבנו שההפגנות יצרו קצת הרס בדרך בגלל שאנשים איחרו לעבודתם (נו טוב גם ככה הם מאחרים בפקקים של היום :wink:), מהצד שני, חלק אמרו שהם "התאהבו" בהפגנות ותמכו ברעיון.

בשורה התחתונה, עזבנו את זה בצד, הדבר היחיד שזה עזר לנו הוא לעשות חשיפה תקשורתית גדולה מאי פעם.

אז התחלנו להפקיד את האנשים במטרה לצבור כוח פוליטי ולהביא את המובחרים שלנו: כרמל שאמה ומירי רגב, אל ראש טבלת המדורגים של הליכוד.

בינתיים מספר המופקדים נע בסביבות ה-2000.

שאלה לי אליך, מה היית עושה במקרה שהיו כבר מעלים בפעם השלישית את תעריפי הביטוח למכוניות?

פורסם

למי שתוהה, איך רכבנו במסע, אז הנה תמונה שמוכיחה שלא היו חסימות ולא נעליים...

הכללים היו ברורים:

*לרכב בצד ימין של הכביש.

*להמנע מהתעמתות עם נהגים.

*ליסוע במהירויות שלא יעלו על 90-100 קמ"ש וגם לא ליסוע במהירויות נמוכות מידיי.

*להישמע להוראות השוטרים וחוקי התנועה (מן הסתם).

DSC_0265.jpg

• תוכן חדש...