Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה טובה.

עד התאריך ה-15/11/09 עשינו הפגנות על מנת למשוך תשומת לב הן מצידם של התקשורת (או יותר נכון תשקורת) והן מצידם של עם ישראל.

מטרת ההפגנות היא להגיד לאוצר "היי אנחנו כאן, תסתכל עלינו" ולהביא זאת לידיעת הציבור.

בהמשך הזמן הבנו דבר אחד: ההפגנות לא מזיזות, לא לפקיד ולא לשר האוצר.

הבנו שהכי טוב לכולנו הוא לצבור כוח פוליטי בליכוד, עם סיסמאות של "השפעה מבפנים" ושום דבר כעת לא יכול לעזור לנו חוץ מהתפקדות.

הבנו שההפגנות יצרו קצת הרס בדרך בגלל שאנשים איחרו לעבודתם (נו טוב גם ככה הם מאחרים בפקקים של היום :wink:), מהצד שני, חלק אמרו שהם "התאהבו" בהפגנות ותמכו ברעיון.

בשורה התחתונה, עזבנו את זה בצד, הדבר היחיד שזה עזר לנו הוא לעשות חשיפה תקשורתית גדולה מאי פעם.

אז התחלנו להפקיד את האנשים במטרה לצבור כוח פוליטי ולהביא את המובחרים שלנו: כרמל שאמה ומירי רגב, אל ראש טבלת המדורגים של הליכוד.

בינתיים מספר המופקדים נע בסביבות ה-2000.

שאלה לי אליך, מה היית עושה במקרה שהיו כבר מעלים בפעם השלישית את תעריפי הביטוח למכוניות?

סממיילי !

עשית שרות גרוע בתשובותיך לעמותת מאבק הרוכבים.

הנהגים הביעו כאן דעתם חד משמעית.

שים לב :

עמותת מאבק הרוכבים מאבדת גובה ותומכים,נוצר פיצול נוראי ואתה בדבריך מחזק את הפילוג.

היחידים שנהנים וחוככים ידם בהנאה אלו גזברי הליכוד.

עמותת מאבק הרוכבים היא גוף ללא נשמה,הנשמה שלה נמצאית אי שם בארגון טורי רוכבים ולא בבניית גוף רציני.

הרי ברור לך ולכולנו שנכשלתם,גש תבדוק את התעריפים החדשים,גש תבדוק כמה חלשים ומצומצמים אתם לאחר כמה שנות מאבק.

יהיה לך קשה למכור לנו כאן בפורום הנהגים סיפורים והסברים.

גם ראשי האוצר כפי הנראה מכירים אותכם ונזהרים שלא למעוד ולבוא לקראתכם,כי הם מכירים את הנציגות של הרוכבים כחלשה ללא רקורד בהנהגה וחסרת כל מעשה טוב שהוא לטובת הרוכבים.

תניח לטל שביט ואל תשתמש בו,יש לו זכויות משלו הוא אינו זקוק לכם,אילו לא היה נקרא ומסכים לבוא לאחוז בדגל המאבק מצבכם היה הרבה יותר גרוע.

נכשלתם !

מחירי הביטוח היגיעו לשיאים.

כניעה לתנאי הנחה בזויים כנגד ויתור על תאונות קלות,זה ה"בזיון" של המאבק.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לכל בעלי הראיה הצרה להדהים* - האם באמת הייתם מעוניינים שכל דו"ג על הכביש יהפוך למכונית? תחשבו על איילון בבוקר, תחשבו על חניה.

לפחות תכירו במציאות - גם ככה צפוף לכולם, וצריך לפתור את זה, לא להחריף.

דו"ג הוא חלק גדול מהפיתרון. התנהגות הרוכבים (עבירות, רכיבה פראית) לא קשורה לכלום - זה עניין בו המשטרה צריכה לטפל, וטובה שעה אחת קודם.

כל בעל רכב כאן חייב להכיר בעובדה שרוכב דו"ג עושה לו טובה. מי שלא רואה את זה הוא קצת, אפעס - אטום.

כל "קטנוע מסריח 50 סמ"ק" מוריד מכונית אחת מהכביש. כל "רוכב מופרע שרוכב בשוליים" מקצר לך (נהג הרכב) את הפקק. כל סטודנט תפרן עם קטנוע חוסך לך חניה כשאתה חוזר הביתה עם הליסינג שלך (ובחניה הפרטית כמובן חונה הרכב הנוסף, אתה תופס עשרות מטרים מעוקבים של אויר וספייס על הכביש גם בלי לזוז מהכורסא).

ספציפית לגבי המסע הנוכחי - אני מהמר על כך שההאטות שנרשמו רובן ככולן קשורות לנהגים שמאיטים כדי לצפות במחזה היפהפה הזה, מי כדי לספק את סקרנות הילדים, ומי כדי להיזכר בערגה שפעם הוא היה צעיר ובעל חלומות והיום הוא בתוך קופסא סגורה וממוזגת, וזו אנלוגיה לא רעה לחיים שלו באופן כללי.

*ידוע לכל שרוכבי דו"ג מפתחים ראיה מרחבית טובה על מנת להישאר בחיים. ליותר מדי נהגי מכוניות יש ראיה צרה ברמה פשוט מפחידה - הם פשוט אינם רואים מה קורה מחוץ לגבולות רכבם ושני מטר קדימה. לא צריך לרכב כדי לשים לב לזה, מספיק להיות נוסע ברכב רנדומלי. אם הייתי פזיז אפילו הייתי אומר שרוב הנהגים פשוט אבודים במרחב הכביש. פלא שכל טור אופנועים משבש להם את המציאות היומיומית?

(הכותב נוהג במכונית, אפילו 1600 יפנומטית, משיקולי נוחות ופרקטיות, ובסופי שבוע משתדל לרכב בשטח. בעברו גר עם דו"ג בתוך גוש דן, ואם אי פעם יחזור לגור בתוך הקלחת העירונית - אין בליבו כל ספק ששני גלגלים הם הפיתרון הנכון ביותר).

פשוט מדהים מה שכתבת!

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

אנחנו הבהרנו בהרבה כלי תקשורת שמטרת המסע היא להפקיד כמה שיותר רוכבים ברחבי הארץ

אז התחלנו להפקיד את האנשים במטרה לצבור כוח פוליטי

בינתיים מספר המופקדים נע בסביבות ה-2000.

סמיילי בחייאת - אמנם גם אני חושב שהרוכבים הם אנשים יקרים ברובם, אבל מכאן ועד להפקיד אותם יש מרחק רב. חוץ מזה שהרבה מהם תפרנים...

להפקיד = לפקוד

מופקדים = מתפקדים

ובברכת "שלא נהיה באופרדראפט של רוכבים"

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
סמיילי בחייאת - אמנם גם אני חושב שהרוכבים הם אנשים יקרים ברובם, אבל מכאן ועד להפקיד אותם יש מרחק רב. חוץ מזה שהרבה מהם תפרנים...

להפקיד = לפקוד

מופקדים = מתפקדים

ובברכת "שלא נהיה באופרדראפט של רוכבים"

כן. :shock:

מרוב שכתבתי כאן, לא שמתי לב לאיות. :|

פורסם
כן. :shock:

מרוב שכתבתי כאן, לא שמתי לב לאיות. :|

סמיילי ברשותך,מתי לדעתך תתממש הנבואה המשמשת ככותרת בקישור המצורף.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=284790

מאז שנבואה זו הופרחה לחלל האויר כמות הרוכבים הלכה וגדלה.

מתי לדעתך נתחיל ללכת ברגל בקרוב ? בערך אל תדייק.

אני מקוה שאתה מבין שהפכתם עצמכם לצחוק בעיני הציבור.

פורסם

טוב

אני אסכם את השירשור הזה עד כה

בעצם מה שאנשי המכוניות אומרים לאנשי האופנועים (שהם גם כאמור אנשי מכוניות) זה שהם יהיו שמחים אם יפסקו הטירופים של נסיעה של אופנועים על מדרכות, ועבירות תנועה.

הפתרון, העלאת תעריפי הביטוח, כך שלא יהיו יותר אופנועים על הכבישים.

או במילים אחרות, אני תמיד שמחתי שיש לי פה יוזר בקארספורום עוד מ-2004, אני פשוט תמיד ידעתי שאני אנטוש את האופנוע בשלב כזה או אחר, עם מחירי ביטוח גבוהים, נוכל כולנו לנטוש את פורום פול גז להצטרף לפורום הזה, ולקדוח אחד לשני בצוותא.

פורסם

יאללה תעבור לנהוג ברכב, אתה יותר ממוזמן להצטרף.

תאמין לי שאם נוסעי הקטנועים לא היו מנצלים לרעה את הגמישות של הכלי שלהם, לא הייתי כל כך אנטי.

נ.ב. תודה לכל ה"חברים" שנשאו תפילה שיקרה לי משהו ברכיבת האופניים, מצטער לאכזב אתכם.

מה שכן קרה, וזה קורה לי כל הזמן : קטנוע הגיע מולי במהירות עצומה (יחסית לאופניים) כשנסע בשביל המיועד לאופניים בלבד במקום על הכביש... [שלחתם מתנקש? :)]

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ואם לסכם את דבריו של אייל- דו גלגלי זה טוב מאוד, קטנועים זה מצויין.

הרי זה פותר את בעיות החנייה והפקקים ובתוך העיר באמת שאין צורך לנהוג ברכב.

כל עוד רוב, ואני חוזר ומדגיש רוב (לא כולם כי חלק רוכבים כמו בני אדם), הקטנועיסטים- בדגש על הביזבזים של 50 סמ"ק והשליחים המתאבדים, לא יפסיקו לשים ז&*ן אחד גדול על חוקי התנועה- קחו את המאבקים שלכם ותדחפו אותם אתם יודעים לאן, ותמשיכו לשלם ביטוח גבוה.

אז יצא שהמיעוט הצדיק שרוכב על פי חוקי התנועה נמצא כאן בפורום, אבל רוב רוכבי הקטנועים שיוצא לי להיתקל בהם הם מהסוג המתאבד והמציק.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
ואם לסכם את דבריו של אייל- דו גלגלי זה טוב מאוד, קטנועים זה מצויין.

הרי זה פותר את בעיות החנייה והפקקים ובתוך העיר באמת שאין צורך לנהוג ברכב.

כל עוד רוב, ואני חוזר ומדגיש רוב (לא כולם כי חלק רוכבים כמו בני אדם), הקטנועיסטים- בדגש על הביזבזים של 50 סמ"ק והשליחים המתאבדים, לא יפסיקו לשים ז&*ן אחד גדול על חוקי התנועה- קחו את המאבקים שלכם ותדחפו אותם אתם יודעים לאן, ותמשיכו לשלם ביטוח גבוה.

אז יצא שהמיעוט הצדיק שרוכב על פי חוקי התנועה נמצא כאן בפורום, אבל רוב רוכבי הקטנועים שיוצא לי להיתקל בהם הם מהסוג המתאבד והמציק.

אתה יודע מה, גם לי יש תלונות:

*שנהגי המשאיות יפסיקו לשתות אלכוהול או לחילופין ליסוע במשאית הרבה שעות.

*שנשים יפסיקו לנהוג כאילו זה מגרש הצעצועים שלהם.

*שנהגי המוניות יפסיקו לנסות להוריד אותנו מהכביש.

ועוד הרשימה ארוכה...

נראה יפה לא?!

ולעניינו, אתם כמו בנות חופרות, אבל חופרות ברוורס, דיברנו על זה רבות אבל אתם במקום ללכת קדימה אתם הולכים אחורה.

פורסם

הלוואי והיה פה צדיק אחד שהיה מסביר לי מדוע הוא חושב שהעלאת מחירי ביטוח מהווה תחליף לאכיפת המשטרה,

שהרי כפי שאמרתם, רבים מרוכבי הקטנועים רוכבים בלי ביטוח. (וזה רק בגלל המחירים הגובהים)

פורסם

חשיבה כל כך עקומה לא ראיתי הרבה זמן, מתחילת השנה נהרגו 112 בני אדם מתוכם 15 רוכבי אופנועים, בכל תאונות האופנועים נהרגו האופנוענים בלבד,

מצד שני יש עוד 98 הרוגים שנהרגו בגלל רכבים ובגלל נהגיהם, בגלל מהירות מופרזת בגלל אי ציות לתמרור עצור, בגלל אי כיבוד אור אדום, בגלל חציית קו לבן, בגלל כל העבירות הללו נהרגו 98 אנשים תמימי, (גם אופנוענים בתוכם)

ברוב המוחלט של התאונות בין אופנועים לרכבים נהגי הרכבים אשמים והאופנוען משלם את המחיר פעמיים, גם בפציעה וגם במחירי הביטוח שיעלו לו כי הוא היה מעורב בתאונה.

(שימו לב לאן הגיע הבושה, היום חברות ביטוח מוכנות לבטח אופנועים במחיר זול יותר אם יהיו מוכנים לוותר על 25 א' ש"ח במקרה של תביעה על כאב וסבל.)

האם מישהו חושב להעלות את מחירי ביטוח החובה לנהגי הרכבים???

מי שעובר עבירת תנועה שיעצרו אותו שידפקו אותו, מדוע אני עם 0 תאונות ועם דו''ח של 80 קמ"ש במקום 70 על אופנוע ספורט

צריך לשלם 5000 ש"ח לביטוח חובה, הרי אם אני נהג מסוכן מדוע שלא יעלו לי גם את הביטוח על הרכב הפרטי שלי?

שם אני כבר לא מסוכן??

ומדוע שלא יעלו את הביטוחים לבעלי רכבים ישנים כי הם מוגנים פחות לעומת רכבים חדשים או לפחות יוזילו את מחירי הביטוח לבעלי רכבים חדשים?

מפה רואים שהכל שקר וכזב.

פשוט במדינה שלנו מאוד קל להטות את דעת הקהל ע"י זריקת בוץ על השני.

קוראים לזה הפרד ומשול והשתמשו ומשתמשים בזה בהרבה מדינות אפלות.

ולאייל ולכל השאר שכמותו זה בדיוק בשבילכם, נהגים עבריינים ששתו ועלו על הכביש ועו''ד סידר להם קומבינה, האם המדינה תעלה לאנשים כאלה את הביטוח כי הם הורשעו בנהיגה בשכרות?? http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=314180 קראו את דבריו של DEVIL

(אני לא מבין מדוע השרשור מופיע בכלל)

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
משפט ילדודתי וקטנוני של אדם לא בוגר.

אני חיי את החיים שלי בפורום פול גז, ואף אחד לא מגדף נהגי מכוניות.

אנשים שרוכבים על אופנועים, במרבית הזמן נוסעים גם על מכוניות, אנחנו לא אוכלוסיה כזו הומוגנית.

אמרתי לרבים, ואומר גם לכם, ישראלים שנוסעים במכוניות, הם אותם ישראלים שנוסעים על רכבים, רוצה לומר,

אין טעם לעשות שום הפרדה בחשיבה, אותם עבירות תנועה, אותם אנשים, רק כלי שרת שונים.

אם מישהו מחליט לטעון שנהגי מכוניות הם מופרעים ופוגעים באופנועים, או להיפך, שאופנועים הם מופרעים ופוגעים באחרים,

פשוט חיי באוטמוספירה אחרת.

אנחנו כולם אותם נהגים, כלי השרת משתנים. זה הכל.

גם אני רוכבת על דו גלגלי, וגם אני קוראת את מה שמתרחש בפול גז, לא אחת נתקלתי בשרשורים של רוכבים שהתגאו שבעטו במראות של "נהגי פחית", וכו'.

הרי אתה מכיר את השרשורים הללו בתור גולש ותיק שם, אז להכחיש שזה לא התרחש ולקרא לי ילדותית כאשר אינך מכיר אותי ואת הזיקה שיש לי לאופנועים מכוניות ומוטוריקה היא גם סוג של "ילדותיות" והכללה לא?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בועטים במראות רק במצב שנהג חרה כמעט העיף אותך מהכביש כי לא הסתכל במראות, זה מן סמליות כזו שאומרת אם לא הסתכלת אתה כנראה לא צריך.

כמה פעמים הורדתי מהנתיב ע"י נהג שלא הסתכל במראות ויש כאלו שמגדילים לעשות, רואים אותך מגיע במהירות גבוה והכל זאת נדחפים לך למסלול, מה העונש של נהג כזה?

ביום חמישי האחרון אני רוכב לי בסבבה בכביש מס' 1, לפני מכונית מזגזגת בין הנתיבים.

כשהתקרבתי ראיתי אמא עם שני ילדים מאחורה רושמת SMS ומדי פעם מתקנת את מסלול הנהיגה.

האם היא מסוכנת יותר ממני שרוכב על אופנוע??

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
גם אני רוכבת על דו גלגלי, וגם אני קוראת את מה שמתרחש בפול גז, לא אחת נתקלתי בשרשורים של רוכבים שהתגאו שבעטו במראות של "נהגי פחית", וכו'.

הרי אתה מכיר את השרשורים הללו בתור גולש ותיק שם, אז להכחיש שזה לא התרחש ולקרא לי ילדותית כאשר אינך מכיר אותי ואת הזיקה שיש לי לאופנועים מכוניות ומוטוריקה היא גם סוג של "ילדותיות" והכללה לא?

ל'

אני קורה למשפט שלך ילדודתי, באשר לאופי שלך, כפי שציינת, אני לא מכיר, ולא מעיד עליו, אבל עדיין, זה מה שאני חושב, שצורת החשיבה שהבאת לידי ביטוי ממש לא רצינית.

אומר לך באופן הכי ברור, זה שפעם בשנה, איזה דביל אומר שנהג פחית אשם בהכל, או להיפך, נהג מכונית אומר שרוכבי קטנועים נוהגים באופן פרוע (שימי לב לכל דוברי השירשור, ותמצאי גם דוגמא של להיפך) זו לדעתי חשיבה עקומה.

תמיד יהיה שוטה בכפר שיאמר שטויות, להציג עכשיו את זה כאילו פורום פול גז (או כל פורום באשר הוא) מטיחים אשמות אחד על השני זה פשוט מצוץ מהאצבע.

אמרתי בשירשור, וגם בפורומים אחרים. כולנו אותם נהגים. כולנו אותם ישראלים. אני לעיתים נוהג על רכב, לעיתים על אופנוע, אני עדיין אותו נהג. וכך גם האופנועים. אם מישהו בכפר שלנו מחליט לציין כי נהגי מכוניות אשמים בהכל, זה קול אחד בודד. שירשורים מסוג זה נדירים, ואינפנטילים.

כך גם לגבי התגובות האינפנטיליות בשירשור הזה, שמציינים שרוכבי אופנועים נוהגים בפרעות, בעוד שאל אף שיש רבים כאלו, אין קשר בין ההתנהגות שלהם למחירי הביטוח.

להתנהגות פרועה בכבישים המציאו רשות אכיפה, קוראים לה משטרה. מטרת הרשות לאכוף נהגי מכוניות\אופנועים שנוהגים פרוע.

לסיכום

אין טעם להטיח האשמות, כולם פה ישראלים, עם תרבות נהיגה דיי אחודה. וזה לא משנה אם יום אחד אנחנו על אופנוע או על רכב. וזה חבל ששוטי הכפר צמאים פה לדם, ולא מבינים מהי דמוקרטיה, ומהי מחאה, ומהו מאבק, ומהי הזכות להגיב, מבלי שכולם יתנפלו פה עליך.

• תוכן חדש...