Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי את השסותום וואקום כי הצינורית הייתה יבשה וכמו כן גם החיבור עצמו לצערי היה יבש ונשבר לי בעט ההחלפה

נעלצתי לקנות חדש שהוא מאודד יקרר

רק רציתי לדעת מה תפקידו ומתי הוא נכנס לפעולה

כי החיבור מהמנוע הוא שואב אוויר אליו מתחברת הצינורית שאליה מתחבר השסתום וצינוריתשניה שמתחברת לחלק שאיני יודע מהו

רק כשבדתי את היציאה השניה מהשסום לא היה אוויר נכנס ולא יוצא

אז השאלה שלי מתי השסתום נפתח כי בברירת מחדל שלו הוא סגור

בדקתי כהמנוע דולק עדיין סגור לא נכנס ולא יוצא אוויר

מצורפת תמונה של החלק

IMG_0097.JPG

פורסם

במאזדה שלך יש איזה 4-3 ברזי וואקום כאלו, כל אחד שולט על משהו אחר ע"י פקודה מהמחשב.

אחד שולט על הפרפריות סעפת יניקה, אחד על הווסת דלק, אחד על הקאניסטר.

אם המאזדה שלך היא לפני 98 אז יש עוד אחד שאחראי על הEGR.

ברז כזה לא תקין יגרום למספר בעיות וחבל שנגעת בו החיבורים שלו מאוד שבירים.

חפש כזה בפירוקיה.

למעשה התפקיד של הברז וואקום הזה הוא להעביר לחץ וואקום מסעפת היניקה לחלק הנשלט למשל בעת האצה חזקה אחד מהברזים נפתח ומעביר וואקום לדיאפרגמה שפותחת את 4ארבעת פרפריות המצערת.

פורסם

הברז וואקום הזה מתחבר ממש על הראש של המנוע ליד המיכסה של השמן

אתה אומר שהוא נכנס לפעולה רק בעט האצה?

כי קיבלתי את האוטו עם צינור קרוע הוא בכלל לא היה מחובר והאוטו נסע לא הרגשתי שמשהו לא בסדר

דרך אגב אני לא יודע כמה הוא אמור לשתות אבל לפי בדיקה שלי הוא אוכל אחד ל6 אני חושב שזה המון מידי

מה לדעתך פגום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...