Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשטרה היקרה שלנו שוברת שיאים :|

היום בנסיעה מנהלתית על כביש 5, עמדתי לעקוף סקודה אוקטביה, כשלפתע גיליתי שמדובר בניידת עם האורות המשטרתיים כבויים לגמרי. החלטתי שלא לעקוף אותה ולראות לאן העניניים מתפתחים :lol:

עד צומת מורשה, השוטר שומר החוק נסע במסגרת המהירות המותרת. אבל ברגע שירד מגשר מורשה, איפה שאין הרבה מכוניות ויש מעט תאורה, השוטר החליט להזדרז לארוחת שישי. הוא לחץ על הגז, עקף כמה מכוניות מימין (בקטנה :wink:) ועבר לנתיב השמאלי. החלטתי להצמד אליו ולראות, סתם מתוך עיניין אזרחי, לאיזו מהירות הוא יגיע.

השוטר הממהר הגיע ל-140 קמ"ש על פי מד המהירות שלי, והמשיך לנסוע במהירות הזאת לאורך פרק זמן של לפחות מספר דקות. למרבה האירוניה, איבדתי איתו קשר עין כשנאלצתי לבלום בגלל ניידת סמויה שחנתה בצד הכביש... :evil:

האם מישהו יכול להסביר לי למה שוטר לא בתפקיד נוסע על רכב משטרתי 50 קמ"ש מעל המותר? לצערי, לא הספקתי לרשום את מספר המכונית.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להם יש את הפריבילגיה לא לשלם מס מהירות, לנו אין. זה כל הסיפור.

לי קרה שבכביש מסויים קיבלתי קנס על נהיגה במהירות 115 קמ"ש במקום 90.

אחרי כמה חודשים נסעתי על אותו כביש ועקבתי אחרי ניידת משטרה. אני הייתי על 140, היא נעלמה מהאופק.

מוסר כפול, זריקת זין, שבירת שיאים, שחיתות... תקראו לזה איך שאתם רוצים- משטרת ישראל היא גוף ביזיוני.

פורסם

לא מבין את הקטע של "עקף מצד ימין?" למה זה לא חוקי? מה אם יש רכב בנתיב שמאלי ואני בימני אז הוא תמיד צריך להיות לפני?

פורסם
לא מבין את הקטע של "עקף מצד ימין?" למה זה לא חוקי? מה אם יש רכב בנתיב שמאלי ואני בימני אז הוא תמיד צריך להיות לפני?

ככה בממשלה החליטו, "עקיפה מצד ימין אסורה", תעקוף, תתפס, אתה תקבל את הכנס..

ולגבי השוטרים, אין מה לעשות, כל אחד יש לו את הפריבילגיות שלו בעבודתו, בצה"ל המפקדים הגדולים נותנים לנהוג בכלים צבאיים לילדיהם, במשטרה עוברים את המהירות המותרת, בקיצור לא חדש..

לא מוצא חן בעיניכם ? צלמו, שלחו לאן שצריך, ירימו אותו על טיל (אלא אם גם שם הוא מקומבן).

פורסם

זה לא חדש.

אני ראיתי מספר מקרים של עבירות שונות שניידות (לא סמויות) מבצעות בלי בושה

ומשום מה אני לא מופתע.

ככה זה אצלנו :|

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

בצה"ל נכנסים יופי במפקדים הגדולים, הם עכשיו נמצאים בבית.

לגבי המשטרה, אני רוצה לראות אותך בתור שוטר לא דופק רייס בכביש המהיר אם היית יודע שלא תקבל עונש:-P

תמיר.

פורסם

אני לא אלאה במשפטים ושאלות מיותרות.

אבל מניין לך שהוא לא בתפקיד ? שהוא לא מבצע משימה כלשהי ?

לא אומר שאיני חושב שאכן קיימים שוטרים המנצלים את אי הודאות לגבי נסיבות הנסיעה ודוהרים גם כשאין סיבה.

אבל לצערך לא תוכל לדעת במה הוא עסק...

שבת שלום ,

:evil:אחינו הנהג:evil:
פורסם
להם יש את הפריבילגיה לא לשלם מס מהירות, לנו אין. זה כל הסיפור.

שוטר שנתפס במצלמות המהירות F6 וברמזור אדום כאשר אינו בתפקיד או במעקב, משלם את הקנס ומגיע לבית משפט.

כמו כן לכל שוטר יש קודן (כמו שיש לניטרול אזעקת הרכב) עימו הוא מנטרל אזעקת כל רכב משטרתי ויכל לנהוג עליו, מה שהקודן הזה רושם:

מהירות נסיעה.

ק"מ.

מקום.

כך ניתן לדעת בכל מצב נתון את מהירותו של השוטר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מסכים עם מה שאת כותבת,

אבל בינינו מי טורח לבדוק את הקודנים ? [אף אחד].

אני יכול לספר לך שבמקום עבודתי [הרצליה פיתוח] יש פקק קבוע ביציאה.

יצא לי לראות יותר מפעם אחת ניידת שמגיעה בלי סירנה \אורות ואיך שהם רואים את הפקק תנועה מפעילים אורות עוקפים בצורה מסוכנת.

ומיד אחרי הפקק הם מכבים את האורות רעש וצילצולים וממשיכים לדרכם.

אני יודע שזה רק כדי לעבור את הפקק ולא לשמור על השקט מפני שהדבר קורה בצהריים ולא באמצע הלילה [לשמור על השקט]

ובאופן תמוהה כל ניידת שלישית שעוברת שם מתנהגת כך שזה לא נראה לי "בתפקיד" אלא חוסר סבלנות של השוטרים.

שבת שלום.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
יצא לי לראות יותר מפעם אחת ניידת שמגיעה בלי סירנה \אורות ואיך שהם רואים את הפקק תנועה מפעילים אורות עוקפים בצורה מסוכנת.

צודק, ואני אוסיף ואומר שכמעט כל הניידות לא נוסעות עם סירנה פועלת כל הזמן ורק כאשר מגיעים לפקק, רמזור או גודש תנועה מפעילים את מערכת הכריזה.

1. הסירנה מאוד חזקה ועלולה לפגוע בשמיעה.

2. קול הסירנה מעל הראש באופן רצוף מאוד מפריע. (וכשיושבים בג'יפ סופה של מגב זה חזק יותר כי רק ברזנט מפריד בין האזניים לסירנה) :roll:

3. אין צורך להפעיל סירנה כאשר אין אף אחד בטווח הנסיעה של הניידת.

כך היינו פועלים תמיד כאשר היינו מגיעים לרמזור כאשר נסענו לארוע.

שוטר נמצא במשמרת באותו קטע עבודה ולא עוזב אותו במשך 8-9-12 שעות כך שלעבור את הפקק זה הדבר האחרון שמעניין אותו.

אני לא מנסה לשכנע, פשוט הכרתי את המערכת מבפנים כך שכאשר ניידת סמוייה מגיעה אלי מאחור בכביש 4 על מהירות גבוהה ומפעילה סירנה על מנת שאזוז ואפנה לה מקום הדבר לא מרגש אותי כמו כל אחד שפותח כאן שירשור על כך, כי אני יודעת שברגע שהוא יחלוף אותי הסירנה תכבה ותופעל שוב כאשר הוא יתקרב לרכב, עד אשר הוא יגיע למקום הארוע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

השאלה מדוע שוטרים מסויימים עושים זאת דומה מאוד לשאלה מדוע כלבים מלקקים את הביצים שלהם?

תשובה: כי הם יכולים.

חג שמח,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ובאופן תמוהה כל ניידת שלישית שעוברת שם מתנהגת כך שזה לא נראה לי "בתפקיד" אלא חוסר סבלנות של השוטרים.

אתה צודק, זה באמת לא בסדר.

אם אשה מתלוננת על בעל מכה, שתחכה עד שהניידת תעבור את הפקק.

אם היה ארוע דקירה, ממילא הוא דקור, מה יש לניידת למהר למקום - כדאי שהיא תמתין בפקק עד לדקירה הבאה.

אם יש שריפה במקום כלשהו, שימתינו שירותי הכיבוי עם כל הסקרנים שנדחפים עם כלי רכב עד לכבאית ומפריעים בעבודות.

אל תשכח שניידות נוסעות לרוב באזורי מגורים - זה לא תענוג גדול לשמוע כל היום סירנות בדרכן ממקום למקום, גם בגלל הרעש, גם בגלל המתח שזה יכול להשרות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...