Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך גלובס:

משטרת התנועה מאיימת לפטר מחצית משוטרי האכיפה

כך דווח בגלי צה"ל ■ הסיבה: מחסור בתקציבים ■ המהלך עלול להביא לירידה של 50% במספר הדו"חות שיחולקו בדרכים הבינעירוניות וכן לצמצום בדיקות השכרות - מ-800 אלף בדיקות המבוצעות מדי שנה ל-300 אלף בלבד

שירות גלובס

24/3/2010

במשטרת התנועה מאיימים לפטר בתחילת החודש הבא מחצית משוטרי האכיפה בדרכים הבינעירוניות ולהוריד מהכבישים כ-70 ניידות, בעקבות מחסור בתקציבים - כך נודע לגלי צה"ל.

המהלך עלול להביא לירידה של 50% במספר הדו"חות שיחולקו בדרכים הבינעירוניות וכן לצמצום בבדיקות השכרות - מ-800 אלף בדיקות המבוצעות מדי שנה ל-300 אלף בלבד.

עד לתחילת חודש מארס הוציאה משטרת התנועה כמחצית מתקציבה השנתי, לאחר שזה קוצץ בכ-40 מיליון שקל ועומד כעת על 5 מיליון שקל - לעומת למעלה מ-100 מיליון בשנת 2009.

כמו שנאמר - יאללה לבצע, למה אתם מחכים שם במשטרה?! :-)

פורסם

במקום לפטר אותם כדאי שיתקינו להם עדכון גרסא בראש, כך שיתמקדו יותר במה שבאמת חשוב במקום לתת דוחות רק כדי למלא את המכסה.

פורסם

מצד אחד אני שמח, מצד שני זה בכל זאת אנשים עם משפחות ופסח קרב ובא.

אני מאחל שכל השוטרים שפוטרו ימצאו עבודה בתחום שמצריך פחות מחשבה ושאלו שנשארו יעשו לעצמם קורס בשביל לדעת מה הם אוכפים.

פורסם

אני גם בעד וגם נגד מצד אחד הליצנים האלה יפסיקו לעצור אותי כל לילה "ב.מ.וו שחורה עצור בצד" ויתחילו לעשות עלי חיפושים ולחפש לתת דו"ח על כל שטות שמותקנת באוטו, ומצד שני בישראל לא חסר תאונות שיתווספו עקב תת פעילות ומודעות של המשטרה על הכבישים אז אולי זה נחוץ.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

כנראה שכל הדוחו"ת שהשוטרים מחלקים לא מספיקים למדינה בכל זאת...

הכי חשוב שיעצרו את ההתקנות של המצלמות החדשות,זה פרוייקט ענק שמושקע בהמון המון כסף...

פורסם
במקום לפטר אותם כדאי שיתקינו להם עדכון גרסא בראש, כך שיתמקדו יותר במה שבאמת חשוב במקום לתת דוחות רק כדי למלא את המכסה.

הטענות צריכות להיות כנגד המפקדים הבכירים. השוטרים בשטח מבצעים הוראות.

ממילא לא צריך לפטר , אלפי שוטרים ממחלקות שונות עזבו בשנים האחרונות את המערכת מיוזמתם.

פורסם

בטוח מספר תאונות הדרכים לא ישתנה, בסך הכל מי שרואה מצלמה או איזה ניידת משנה את ההתנהגות שלו לכמה שניות,

זה לא מציל חיים. שיפתרו אותם ובכסף הנכסך ישפרו תשתיות, אולי אז הכסף יועבר לפתרון הולם לתאונות הדרכים.

פורסם

כל פעם אותו הדבר "אין תקציב" , סתם דרך כדי לנפח את התקציב המנופח גם ככה.

לאן הולך כל הכסף? מישהו רואה ירידה בתאונות הדרכים? כל שנה מגדילים תקציבים מצד שני בוכים שאין כסף, ובסוף משנים את הדרך שמחשבים כמות של תאונות וטוענים שהייתה ירידה.

בנתיים כמות התאונות עולה במקביל לעלייה בתקציב , והרמה של השוטרים יורדת במקביל לגירעון של המשטרה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

איומי סרק כדי להשיג תקציבים. אף אחד לא באמת חושב שזה יבוצע, נכון?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

למרות שאני לא אוהב את דרך פעולת שוטרי מתנ"א אני יכול להגיד שהמשכורות שהם מקבלים הינם נמוכות מאוד [בכלל במשטרה].

לפי דעתי צריך להתרכז בגיוס חומר איכותי יותר שמן הסתם יעלה יותר אבל ופה השוס , יהיה יעיל יותר [איכות על כמות].

אני באמת לא חושב שכל הפעמים ששוטרים עוצרים אותנו לבדיקה מוריד את רמת התאונות או עוזר להוריד חוליגנים מהכביש.

לדוגמא הייתי באיזור בילוי שורץ פאבים וניידות חיכו מחוץ לאיזור לחפש את החבר'ה ששתו והחליטו לנהוג הביתה בכל מקרה,

בדרכי לרכב אם החברים [אני הייתי הנהג התורן הפעם אז לא היה לי מה לדאוג] ראיתי חבורה של 3 צעירים שעלו על מונית תוך כדי שהם אומרים לנהג לקחת אותם לרחוב המקביל כי שם הם חנו את הרכב והם רוצים לנהוג הביתה [כמובן שהם היו מתודלקים ברמה כזאת שמי שיעיז להדליק סיגריה במרחק 300 מטר מהם היה בסיכון של התלקחות פתאומית].

אז מה שקורה אנשים לומדים לעקוף את המגבלות ואת שיטות האכיפה המטומטמות ללא מעוף.

אני ממליץ להעביר את כל השוטרים "שיפוטרו " לתפקידים אחרים ציבוריים כגון שיטור קהילתי \ אכיפת חוק עישון במקומות ציבוריים [אחלה כסף מהדוחות].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
כל פעם אותו הדבר "אין תקציב" , סתם דרך כדי לנפח את התקציב המנופח גם ככה.

לאן הולך כל הכסף? מישהו רואה ירידה בתאונות הדרכים? כל שנה מגדילים תקציבים מצד שני בוכים שאין כסף, ובסוף משנים את הדרך שמחשבים כמות של תאונות וטוענים שהייתה ירידה.

בנתיים כמות התאונות עולה במקביל לעלייה בתקציב , והרמה של השוטרים יורדת במקביל לגירעון של המשטרה.

בסוף עוד נגלה שיש "area 51" ישראלי :)

לפי דעתי זו סתם פסיכולוגיה הפוכה של המשטרה כדי שאנשים ילחצו טיפה יותר גז וכך הם יוכלו לתת יותר דוחות.

זה סתם ניחוש פרוע ולא מבוסס בעליל אבל בחיים לא יפטרו מחצית משוטרי התנועה, הגרעון בתקציב שייווצר יהיו עצום וגם כך כמו שנאמר פה, רוב השוטרים הם מתנדבים.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
שיט, באמת חבל.

חחח, איזה ממורמר אתה :lol:

אני ריאלי ויודע שזה לא ייקרה אבל חלק מהכתוב עשה לי טוב בלב "דוחות המהירות בדרך בין עירונית"

והחלק השני זיעזע אותי "כמות בדיקות האלכוהול תרד מ800K ל300K"

אין שום סיבה ריאלית לפטר שוטרים, רק להורות להם להיתמקד בעבירות המסוכנות באמת.

• תוכן חדש...