Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מבקש עזרתכם\חוות דעתכם בעניין הבא:

ברשותי מיצובישי ספייסואגון משנת 2000 שעברה 100 אלף ק"מ

לפני כחודש במהלך נסיעה על כביש מהיר נדלקה נורית החיווי של לחץ השמן לדקה וכבתה. ולאחר מכן שוב חוזר על עצמו.

כמובן שהכנסתי את הרכב למוסך - שם ניקו את הקרטר, ניקו את המערכת כולה עם שמן מדולל , החליפו את המסנן הפנימי של הקרטר ואת מסנן השמן הרגיל שמחליפים בטיפולים ובנוסף גם את הגשש לחץ שמן שיושב על ראש המנוע.

נסענו במשך שבועיים והכל היה בסדר, בסופ"ש זה נסענו דרומה - בהלוך הכל כרגיל בחזור לאחר שעלינו על כביש 6 שוב בנסיעה מהירה יחסית- אותו הסימפטום- מנורת לחץ השמן נדלקת ונכבית וסירוגין- עצרתי בצד והזמנתי גרר שייקח אותנו למוסך.

המוסכניק שלי חשב תחילה שמשאבת השמן הלכה- בירר על החלפת משאבה , כולל עם היבואן, ואומר לי שלא ניתן להשיג משאבת שמן כיום בנפרד וכנראה שאצטרך להחליף מנוע!!!

מה דעתכם? נתקלתם בתופעה דומה? וכל מה שעולה ...

אשמח לשמוע תגובות.

שחר

פורסם

מוסיף מידע-

בינתיים דיברתי עם חבר שבעבר החזיק מיצובישי גלאנט וטען שנתקל בבעיה דומה - אומר גם ששמע שזו תקלה חוזרת במנועי מיצובישי- הצטברות של שמן דביק בצנרת הסותם ומוריד לחץ שמן.

מכל מקום, החבר טען שרכש מוצר שמיועד לנקות צנרת שמן מנוע ממשקעים ,טיפל וזה פתר את הבעייה.

האם מישהו מכיר מוצר יעודי כזה?

שוב מבקש התייחסות לעניין- נראה לי לא סביר שדבר כזה קורה בקילומטרז' כ"כ נמוך- מה גם שהרכב טופל תמיד בזמן וכמעט לאורך כל חייו במוסכים מורשים.

האם נתקלתם גם במצב בו לא ניתן לרכוש משאבת שמן? והיה צורך להחליף את כל המנוע?? זה כמו לעבור השתלת לב לפני שעושים צינתור...

שחר

• תוכן חדש...