Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לא מצליח משום מה לעבור את ה100 קמ"ש וזה לא נראה לי הגיוני!הרכב של חברה שלי,היא קנתה אותו החודש.

מה גם כשאני בולם עם הרכב יש רעידות\קפיצות במהירות נמוכה של 20-10 קמ"ש.

כשהאוטו עומד הכל תקין.

בבקשה עזרה אני לא רוצה שיעבדו עליה במוסכים.

תודה ושבת שלום לכל העוזרים.

פורסם

סבבה.

תקלה א.כאשב בולמים את הרכב באיטיות הוא נוסע על 30,20,10,5 קמש בעט בלימה מורגש קפיצות\רעידות מוזרות.שוב פעם רק שמאיטים את הרכב זה קורה.

תקלה ב.בעיה נוספת היא שההרכב לא מצליח לסגור את ה100 ומעלה פשוט מורגש שהוא לא סוחב,וזה לא נשמע הגיוני למנוע 1500.

סליחה על הסלט,מקווה שעשיתי הסדר.

פורסם

אז ככה לגבי הרעידות בבלימה כנראה שמדובר בצלחות בלם מעוותות יש המון שרשורים בנושא זה תעיין בהם.

לגבי בעיית הסחיבה זו כבר צריכה להיות בדיקה מעמיקה של בעל מקצוע זה יכול להתחיל בפילטר אוויר סתום ולהמשיך דרך חיישן שנותן קריאה שגויה ולא רוצה לומר לך גם במה זה יכול להגמר ולוטבתך שזה יסתיים באפשרויות הראשונות שלי.

פורסם

לגבי בעיה של חוסר סחיבה, כמעט בטוח שקפצה שן ברצועת טיימינג או לא הרכיבו אותה כראוי,

גש למוסך אמין שיבדוק אם הרצועה יושבת מדוייק,

קרה לי אותו מקרה לפני כמה שנים , קניתי רכב ברבע מחיר ! 15K במקום 60K בגלל שהמוכר אמר שהמנוע גמור

ולא סוחב טוב ומגיע עד 90 מקסיימום, לקחתי אותו למוסכניק שלי (מכיר אותו שנים) שתוך חמש דקות של בדיקה אמר לי שהרצועת טימינג מפוספסת בשתי שיניים, 40 דקות עבודה + 400 שקלים והרכב נהיה טיל בליסטי.

• תוכן חדש...