Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעט נכון אבל.

במכשיר ניווט ההתראות לא מתקרבות לרמת ההתראות של הצ'יטה מבחינת הכיווניות, מהירות הרכב, ההתראה המילולית בעברית לפי סוג המכמונת, המנוי לעדכוני בסיס נתונים לכל החיים לכל העולם (44 מדינות).

קח אותו איתך כאשר אתה משכיר רכב בחו"ל ותחזיר את ההשקעה בנסיעה הראשונה !

ונראה אותך משאיר את מכשיר הניווט על הדשבורד תמיד ולא מפחד שיגלחו לך אותו, כאשר את הצ'יטה אתה יכול לשים בפינה צדדית.

אמרו שלא מפרסמים כאן בלי רשות של רגע ודודלי :shock:, בסדר.

שמו אותי במעקב של שני גורילות, גם זה בסדר.

פורסם

יש ברשותי כבר הרבה זמן ומאוד מרוצה ממנו !

אבל יעיל רק נגד דבורה !!! לייזר הוא לא צפצף לי פעם אחת אפילו ומצלמות מהירות הוא גם קולט אבל יש את החדשות אז אל תסתמך על זה

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

קולט לייזר כמו גדול, רק שזה לא כל-כך יעיל. הוא רק מדווח על עצם העובדה שלזרו עליך. בתוך מאית השנייה התוצאה כבר נמצאת אצל השוטר, ככה שזה לא ממש עוזר נגד לייזר.

בשביל להתמודד עם לייזר יש דברים אחרים.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

בדיוק אתמול היה לי אירוע "כמעט ונפגע" עם הV1.

כביש החוף צפונה ב-3 לפנות בוקר. אני משייט במהירות בלתי חוקית בעליל, תנועה מאד דלילה על הכביש.

רכבים בודדים שאני חולף עליהם מדי פעם. מגיע לקבוצה של 3 מכוניות, חולף עליהם, ואז הV1 פתאום צורח בטירוף על KA מאחוריי (דבורה). דפקתי ברקס ירדתי ל100 וחזרתי לימין, המכוניות שעקפתי קודם עוקפות אותי, וכל הזמן הV1 ממשיך לצרוח על שידור מאחוריי. מביט במראה - שום רכב מאחוריי, נרגעתי - זה אומר שאין קשר עין איתי והמשחק מתחיל מחדש.

פתאום אני רואה במראה רכב מגיע במהירות (160 להערכתי), עוקף אותי וממשיך במהירות, הלב שלי היה בתחתונים. זאת הייתה ניידת סמויה (פסאט לבנה) עם דבורה - כשהיא עקפה אותי ההתראה עברה לקדמית חלשה (רק אנטנה קדמית של הדבורה עבדה).

אחרי כמה ק"מ ראיתי שהוא עצר איזה מגאן. מה לדעתכם קרה פה ? אין לי ספק שבכל הקטע הזה אני הייתי הרכב המהיר ביותר על הכביש בכיוון הזה, אז אין ספק שהוא ננעל עליי. אבל יכול להיות שהוא ננעל בלי קשר עין וניסה ליצור קשר עין, עד שהוא הגיע אני כבר האטתי אז הוא המשיך לרכב המהיר הבא.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ה-V1 הציל את אימא שלי כנראה משלילה לפני שבוע.

היא נסעה בקטע כביש דו מסלולי עם הגבלה של 70 במסלול הימני, רצתה לעקוף, איתתה לשמאלי, ששם הייתה ג'טה סמויה עם שמוק שהגביר מהירות והתחיל לצפור בשביל שהיא לא חס וחלילה תעז להכנס לו למסלול. אימא שלי שמה עליו כזה גדול, נכנסה בכל זאת, התחילה לתת בגז ופתאום הולנטין התחיל לצרוח, ההוא הפעיל את הדבורה שלו בשביל להחזיר. אימא שלי ישר דפקה על הברקס, חזרה לימין, תוך כדי שהוא ממשיך לסוע אחריה מספר קילומטרים טובים, עד שנמאס לו ועזב אותה.

בכל מקרה, 750 שקל לפחות הוא הציל, אם לא יותר. בד"כ בקטע הכביש הזה נוסעים 100-120 בשקט (כביש עכו-חיפה, החלק שבין עכו לצומת אלובין).

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
קולט לייזר כמו גדול, רק שזה לא כל-כך יעיל. הוא רק מדווח על עצם העובדה שלזרו עליך. בתוך מאית השנייה התוצאה כבר נמצאת אצל השוטר, ככה שזה לא ממש עוזר נגד לייזר.

בשביל להתמודד עם לייזר יש דברים אחרים.

מה טוב נגד לייזר?

• תוכן חדש...