Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לרכוש את ה-VALENTINE1 , קראתי בפורום והבנתי שזהו הגלאי המוביל, אך בכל זאת רציתי לשמוע

דעה של אנשים שרכשו את הגלאי ויש להם קצת נסיון איתו , האם הוא שווה את ההשקעה , האם הוא אמין ובאמת מתריע בזמן או מתריע בכלל על כל מצלמה.

תודה מראש.

פורסם

אמין מאוד ותמיד מתריע מתי שצריך,אבל כשאתה לבד על הכביש פוגש אקדח לייזר,הגלאי מתריע אבל זה אומר שנתפסת.

החיסרון של הולנטיין הוא בגילוי מאוחר של אקדחים,אבל ככה הוא עובד,מתי שמשדרים הוא קולט,הבעיה באקדחים שהם משדרים וישר תופסים.

לכן יש לך אפשרויות של משבשים למינהם[לא חוקי]

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

היום הוא כבר ממש לא מלך. לא עוזר נגד ממל"ז ומצלמות גטסו.

כן יעיל מאוד נגד דבורה באיזורים רלוונטיים ומולטנובה שנכחדת מנופנו.

פורסם

וליתר דיוק, מצלמה שמבוססת על פסים בכביש ולא על רדאר. כלומר, הוולנטיין (או כל גלאי רדאר) לא מסוגל לגלות אותה.

פורסם

נגד הגטסו, צ'יטה c50i, חפש ביוטיוב סרטים. או בגוגל

אמרו שלא מפרסמים כאן בלי רשות של רגע ודודלי :shock:, בסדר.

שמו אותי במעקב של שני גורילות, גם זה בסדר.

פורסם
עובד 8)

מבחינתי הדבר היעיל ביותר הV1 הוא נגד הדבורה.

פשוט מדהים!

זו הסיבה המרכזית שאני רכשתי אותו, זה כמו תכשיר נגד עקיצות דבורים :)

מזהה אותן מקילומטרים.

תקנו אותי אם אני טועה, אבל גלאי צ'יטה הוא כמו GPS עם קובץ מכמונות מהירות[רק בלי תצוגה] , לדעתי אם כבר משקיעים סכום אז עדיף GPS קבוע ברכב. שלפחות יהיה שימושי לניווט כשצריך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...