Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

אשמח לקבל המלצה למוסך לטיפולים עבור דייהטסו סיריון חדשה מהניילון, באיזור ראשון/ת"א.

לאחר חיפוש בפורומים עלה כי המקומות המומלצים הם "מוטורס" בראשל"צ ו-"מ.א.ש" בת"א, אך אף אחד לא באמת

נימק למה. באותה מידה המליצו להתרחק מ-"ליליאן" ברחובות, מרכזי בחולון ו-"שי" בראשון. אודה לחוו"ד מבוססת על ניסיון אישי.

שאלה נוספת: האם ניתן להגיע לטיפול במוסך מורשה עם חלקים שלי - בדגש על שמן? הכוונה היא לא לחסוך, אני סומך יותר על יצרן אירופאי כמו Esso או Valvoline מאשר על דלקול או פז באותו מחיר שגובה מוסך מורשה. האם המוסך חייב להסכים? האם הנ"ל יפסול אחריות יצרן?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטרף לשאלה...

הייתי בשישי האחרון במרכזי בחולון.

פשוט בושה שכך נראה מוסך מרכזי של חברת רכב בשנת 2010.

הגעתי ב 7:20 (המוסך נפתח ב 7:30) הייתי צריך לעשות טיפול של פילטרים ושמן, סד"ג של שעה עבודה.

במקום יושבת פקידה אנטיפטית, אין אף אחד חוץ ממנה באזור, לא מנהל המוסך, ולא אף אחד.

הפקידה תיקתקה את הפרטים למחשב ושלחה אותי לאחד המוסכניקים. המוסכניק (שתוארו המדוייק היה "בוחן רכב") הסתקל בטופס ומייד אמר "טוב בסדר, זה ייקח זמן. האוטו יהיה מוכן בסביבות 12:30." כשהתעקשתי שבכוונה הגעתי מוקדם כדי לחסוך את התור וההמתנה הוא אמר לי "מה אתה רוצה, זה יום שישי, אנחנו במתכונת מצומצמת, יש פה איזה 3 מוסכניקים על כל הרכבים".

למה לאזעזל במוסך מרכזי, ביום שישי (היום הכי נוח למרבית האנשים לטפל ברכב) יש שלושה מוסכניקים?

חזרתי לפקידה ושאלתי אותה אם יש שירות מוניות מטעמם.

"רק לחולון" נעניתי.

"ולראשון?"

"לראשון אין - עצמאית על חשבונך"

רבאק, לקחו לי 1100 ש"ח על טיפול תקופתי ולא יכולים להזמין לי מונית ב 40 ש"ח?

לסיכום, זוואה!!! לא להתקרב!!!

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...