Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש ב110K או משומש ב60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מראש מצטער על החפירה הארוכה ומודה מראש למי שיעזור לעשות לי איכשהו טיפה סדר בבלאגן שיש לי בראש..

אחרי קצת יותר משנה עם הקליאו ספורט, החלטתי להתקדם הלאה לשנתון יותר מתקדם.

הדרישות הן :

- רכב קטן (רווק בת"א), אמין, "לא רואה מוסך" (ויבואן יותר ידידותי למשתמש מקרסו), חסכוני בדלק, מפנק מבחינת איבזור וכיפי לנהיגה - אני לא מחפש שוב קליאו ספורט למי שמתכוון להציע דברים בסגנון, בעתיד כשיהיה ממון אקנה רכב בסגנון חדש מהחברה.

- לגביי ידני-אוטומטי אני די פתוח, הקליאו הינו הרכב הרביעי שלי ב10 שנות נהיגה שכולן היו ידניות ככה שאין לי בעייה עם ידני, אבל קצת קורץ לא להתאמן עם הרגל השמאלית באיילון דרום ב8:30 ובאיילון צפון ב18:30...

- 3 או 5 דלתות, שתיי המכוניות האחרונות היו עם 3 דלתות, בעיקרון אני מעדיף שלא, אבל עדיין לא סגור על זה עד הסוף.

ההתלבטות מתחלקת לשתיים.

A) רכב חדש מהחברה תקציב עד 110K

B) רכב משומש עד 60K

A)

ההתלבטות בין הרכבים הבאים:

1) פולו החדשה - צריך לעשות סיבוב על שניי המנועים.

2) יונדאי I20 - יש לי בעייה עם העיצוב, למרות שיש שיפור ניכר מהגטס.

3) פיאט פונטו איבו - עדיין צריך ללכת לראות, למרות שהמחיר של המולטי ג'ט טיפה גבוה.

4) סיאט איביזה - אישית נורא אוהב את המראה, ויש עכשיו אחלה מבצע ל3 דלתות 1.4, נעשה סיבוב ונראה מה הסיפור.

*) סוזוקי ג'ימיני - אולי בכל זאת אגשים את חלום השטח שלי? למרות שהרכב מאוד ספרטני נוקשה ודל באיבזור.

B)

לקנות רכב בסגמנט מיני כמו גטס/סיריון 08 ומעלה, ולהתרגל לעובדה שרכב צריך לקחת אותך מנקודה A לB ולהפסיק להיות משועבד לרכב..

תודה לעונים,

דורון

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...