Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני רוצה לקנות רמקולים לחדר החדש שלי.

מגבר כבר יש לי, והתקציב הוא עד 1300 ש"ח. אפשר קצת יותר.

קיבלתי הצעה לרכישה של זוג רמקולים מוניטורים + סאב של חברת אינפיניטי במחיר די טוב.

השאלה היא מהו רמקול מוניטורי ובמה הוא שונה מרמקול רגיל?

תודה מראש

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

רמקול מוניטור הוא בעצם מה שמוכר כרמקול מדף: לא גדול, מכיל כמעט תמיד 2 אלמנטים (מיד+ טויטר)

יש כאלו בכמה מאות, ויש גם בכמה עשרות אלפים, הכל תלוי בחברה, מחיר האלמנטים, עלות התיבה, עלות הקרוס...

כדאי לשמוע (אפילו עדיף על המגבר שלך אצלך בחדר) כדי לדעת אם לטעמך.

מתחדשת*

פורסם

תוספת קטנה בקשר למוניטורים. רמקולים מוניטורים נועדו ליצירת מוזיקה. הם בד"כ בתצורה של רמקולי מדף קטנים והם בעלי תחום היענות שטוח יחסית (זה אומר בלי באסים או טרבלים מפוצצים) שנועד לעזור למוזיקאים לגלות טעויות וחוסר דיוקים בסאונד שיצרו.

לא ממליץ לרכוש מוניטורים אלא אם הם מיועדים לעבודה עם מוזיקה.

פורסם

רמקולים מוניטורים. הם רמקולים יחסית בעלי צליל יבש.

אין להם איפיון מיוחד.

ורמקולים כאלו צריך להתרגל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כן, ניראה לי שאני ארד מזה. דרך הגב הרמקולים שהציעו לי לקנות , זה של חברת אינפינטי.

זוג מוניטורים+סאב אקטיבי ב1300 ש"ח. שניהם של אינפינטי כמובן.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

שלום,

מה שאני מציע לך, לקחת את המגבר שלך, אחד הדיסקים האהובים שלך (לא צרובים\MP3),

וביחד עם אחד החברים לגשת לחנות שיש בו חדר השמעות.

תפנה לזה מזמנך בערך שעתיים עד שלוש.

תבקש שיחברו למגבר שלך כמה סטים של רמקולים בתקציב שלך, מה שיישמע הכי טוב לטעמך - תיקח.

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-speaker&db67773=129724&db484259=484285&db484259=484298&db484259=484300&db484259=484304&db484259=484308&db484259=484344&db484259=484351

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...