Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכש החדש שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרשימה מאוד! תתחדש

כמה עלתה אם מותר לשאול?

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקסים, תתחדש. גם אנחנ ושקלנו כזה, ובסוף בחרנו משיקולינו שלנו את הגולף 160.

רק שאלה אחת: מדוע לא מערכת touch screen מקורית של הקונצרן? (או שזאת מקורית? לא ראיתי כניסת SD)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

המחירון של הרכב הוא 216,000.

בכל מקרה הסיבה למערכת שהיא מערכת מותאמת ספציפית ל A3 , ולא RNS-E של הקונצרן הוא הפרש קל של כ10,000 ש"ח :) ואנחנו מדברים על ההפרש..

בכל מקרה אני מרוצה ממנה והיא מספקת הכל כולל שליטה מההגה וכ'ו

פורסם
תתחדש.

אני אוהב את השיפור בעיצוב לאחר המתיחת פנים.

מחכה לראות תמונות עם הג'אנט החדש.

מחזק.

תתחדש ותהנה. בובה של אוטו :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
גם הג'אנט של ה-S3 לא במידה המאושרת- 225/40X18, הוא מקסימום יכול לשים את הג'אנט שמגיע בגרסאות ה-2TFSI

אני חושב שפיספסת את הנקודה. הוא מזמין ג'אנט רפליקה שנראה כמו של S8 אחד לאחד, בלי חותמת של VW/AUDI.

לפותח השרשור, בחירה מעולה! תתחדש ותהנה :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...