Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה כרגע יש לי מחשב ישן בן 6 שנים עם כרטיס מסך geforce fx5700le משמש בעיקר לצפייה בסרטים אופיס ואינטרנט ללא משחקים. בשנה הקרובה אקנה מחשב חדש ואני רוצה לשדרג כרגע רק את הכרטיס משום שהמחשב מחובר ישירות למסך 32 אינטש HD בכבל VGA ואין ביכולתי לראות סרטים באיכות מקסימלית.

איזה כרטיס מסך יעשה את העבודה בהפעלת משחקים חדישים גם בעוד שנתיים?

איך הכרטיס הבא?

http://www.7pc.co.il/Product.aspx?ProductID=3467

תודה נדב

קומפוננט: ‏6.5 ‏אינטש PULSE Morel

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB

מגבר : HIFONICS TXI640

סאב : 12'' pioneer impp 450w

פורסם

לפני שאתה רץ וקונה - איזה חריץ הרחבה לכרטיס מסך יש לך כרגע?

ציינת שהמחשב מלפני 6 שנים , יש מצב טוב שהחריץ הרחבה הוא AGP מה שאומר ש95% מהכרטיסי מסך כרגע - גם הפשוטים ביותר - לא מתאימים לך.

כמו כן - קח בחשבון שהמעבד שלך לא מספיק חזק כדי להריץ סרטי FULL HD כנראה חלק, כנראה גם עם כרטיס שכולל אופטימיזציה לכאלו (חוץ מתוכנה יעודית לכרטיס)

בגדול לבחור עדיף למצא כרטיס עם HDMI ולא עם DVI - כי אלו כרטיסים שלרוב כוללים מעבד לפיענוח HD וכרטיס קול מובנה - מה שיוריד לו משמעותית את העומס משאר המחשב במצבים האלו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עד לפני כמה ימים היה לי את הHD4350 הזה,רק מתוצרת ג'יגהבייט.סה"כ הוא בסדר,אבל לא מרשים בכלל.

תכני HD? כן. משחקים של היום? בערך. :? ז"א כן,אבל לא על הגדרות גרפיקה טובות במיוחד.משחקים בעוד שנתיים? לא נראה לי.

עכשו שדרגתי לHD5750 עם ג'יגה זכרון,ויש שיפור ניכר.אבל גם עם זה לא נראה לי שאני אוכל להריץ משחקים בעוד שנתיים על הגדרות גרפיקה טובות.

מבדיקה קצרה בזאפ בתקציב שלך אמורים להכנס גם דברים בסגנון ג'יפורס 9500GT או HD4670 וכו',תחטט קצת באינטרנט ותבדוק עליהם,יש לי תחושה שהם מציעים ביצועים יותר טובים מהHD4350.

V5

פורסם

בימינו יש גם HD56XX...

אני עם 5770 ונהנה מכל רגע,

רק חבל שהוא חורג משמעותית מהתקציב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני עם EVGA GTX260 והוא גם מעולה.

ד"א אני קניתי את הכרטיס מ EBAY, לאחר כשנה הוא התקלקל (קניתי 9800GX2) והייתה לי אחריות (10 שנים) אז שלחתי אותו אליהם והחליפו לי אותו ל GTX260. בקיצור, אני ממליץ להזמין מ EBAY במידה ומזמינים כרטיס יקר.

פורסם

לבחור עם 5700 ומחשב מלפני 6 שנים - אין שום צורך בכרטיס חזק.

רוב הסיכויים שיש לו בן חצי גיגה לגיגה זיכרון , ספק כח גנרי שמפיק אולי 300W אמיתיים (ואני מפרגן) ומעבד חד ליבתי שיעקב את כל המחשב הרבה לפני כן.

חבל סתם לקפוץ ולהמליץ.

אם הוא מוצא משהו סגנון ה3450 - ואללה מצוין - רק שיגיד קודם אם יש לו בכלל AGP או PCIEX

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...