Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה|בקשר ל צריכת דלק BMW 316 1985

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי במוו 316 שנת 85 מנוע 1.8 והיא תוחנת דלק בצורות מטורפות האים מישהו יודע מה הממוצע של צריכת הדלק לדגם זה?

היא אוכלת לי בערך 22 ליטר ל 100 ק"מ האים זה יכול להיות ????

או שיש לי בעיה במנוע:?:

פורסם

לחבר שלי היתה 316 שנת 1987 במשך שנתיים וגם היה לה תיאבון בריאה. אומנם לא בפרופורציות כאלה. אתה צריך לבדוק האם יש צורך בניקוי קרבורטור, בנוסף טיפול כללי של שמנים ,מסננים , פלגים לא יזיק.

גם חשוב לבדוק הצתה, שהיא לא מוקדמת ולא מאוחרת.

פורסם

הנושא היה אמור להיפתח בפורום הטכני,בעיקרון היא אמורה לאכול הרבה פחות,אתה אומר שהיא שותה בערך 1ל 4 וחצי!אצל חבר שלי היא שותה 1ל8 ,וזה רק כשהוא נוסע בצורה רגועה מאוד.(316 שנת 1988 מנוע הוחלף ל 1800 ידנית)

אבל כיוון שאני שם לב שהחליפו מנוע,לא יודע מה מצבו,הרכב ישן,זה יכול לנבוע מכמה סיבות כמו מערכת פליטה,מערכת קירור,קלאץ' עייף,מנוע גמור,קרבורטור סתום,הצטה לא טובה ועוד בעיות נוספות,ישור קו עשיתה לרכב?

פורסם

לפי מה חישבת שהיא עושה 22 ליטר ל100 קילומטר?

אולי נזילת דלק?

לי הייתה נזילת דלק ברכב דומה,זה למה אני מציע לבדוק את זה.

אולי מיליון ואחד דברים,עלייך להכניס אותה למוסך....

פורסם

אכן מדובר בצריכת דלק לא הגיונית בעליל, אלא אם אתה נוהג כל היום עם הדוושה ברצפה.

בנהיגה כזו גם טויוטה פריוס תעשה צריכת דלק דומה.

המרכיבים המשפיעים על צריכת הדלק הם :

1. מנוע תקין (פלגים, כיוון הצתה ברכבים ישנים), מזרקים/קרבורטור, כויילים, וכו').

2. מנוע מכוון.

3. לחץ אוויר בצמיגים.

4. גגון וכל אביזר אחר שבולט מהרכב (כמו כנף של ערסים..)

ומעל לכל כמו שאמרתי - סגנון הנהיגה.

למיטב ידיעתי הרכב של אמור לצרוך : כ-16ק"מ/ל' מחוץ לעיר, כ-7ק"מ/ל' בתוך העיר, ובנסיעה משולבת כ-11ק"מ/ל'.

הרכב שלי למשל (BMW 325 ידנית משנת 94) צורכת בנסיעה משולבת ולא ממש עדינה, כ-8.5ק"מ/ל'.

דני G.

• תוכן חדש...