Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה דברים שנשארו מהרכב:

1.ריפודים, יש לי קבלות מיום הקנייה 25.1 שעלו לי 130 שקל, היו פחות מחודש על הרכב מכיון שהוא נשלח פחות מחודש אחרי לגריטה, אין מה להגיד יותר מזה שהם במצב חדש, יש לי את כל ה"מותחנים" שלהם והם באריזה המקורית שלהם. צבע שחור עם כיתוב fox. מחיר 100 שקל. כולל כיסוי למשענת ראש.

2.מנעול הגה+4 מפתחות ספייר, 100 שקל.

3.מגב של החלונות כמו שיש בתחנות דלק בקושי נגעתי בו 15 שקל.

4.מים ירוקים לרדיאטור, מיכל של 5 ליטר השתמשתי רק בליטר (מדוד) 50 שקל.

5.שמן מנוע 20w50 נשאר 2 וחצי ליטר מתוך 4, 20 שקל.

6. זוג נורות קידמיות, אחת חדשה לגמרי השנייה משומשת אבל פועלת ומאירה, 30 שקל.

7.מפצל למצת של 3 כניסות ועוד כניסה מיוחדת לשימוש במצת. 35 שקל.

8.מטען נוקיה למצת החיבור הדק של הנוקיה (מתאים לכל הנוקיות חוץ מהענתיקות) 20 שקל. בקושי השתמשתי בו.

9.מגוון שלטים מצחיקים, לא מוכר ביחידות, מי שמעוניין כולם ב40 שקל. (רק על אישתי בחו"ל בנפרד הציעו לי 40!!באיזה רמזור) על חלק מהם רשום משני הצדדים ככה שאפשר לשחק עם זה.

10.ערכת החלפת גלגל, ג'ק+מפתח של הברגים ומתנה ממני אפוד זוהר. 50 שקלים.

אני מחיפה שלחו ה"פ ומשם נמשיך.

dsc00970dk.jpg

dsc00977k.jpg

dsc00972p.jpg

dsc00971p.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...