Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה החלטתי לשדרג את הבולמים והקפיצים בסקודילאק.

החשש הגדול שלי היה מקשיחות גבוה והנמכה שפשוט לא הייתי מעוניין בה כלל, לכן קויילאוברים לא נכנסו למשוואה הזו.

לאחר מחשבה והתיעצות החלטתי על בולמים של בילשטיין B8 עם קפיצים מקוריים של הסקודה.

קפצתי לפיט סטופ שהם היבואן הרשמי של בילשטיין להתיעצות עם דודי ובסוף, לאחר התיעצות ולבטים רבים החלטתי להשמע להמלצתו של דודי ולקחת גם קפיצים של אייבך.

לפני שבוע הותקן הקיט ובאותו רגע כל חששותי פשוט נעלמו :lol:

הרכב יושב מעולה, השיכוך מאד איכותי והקפיצים עושים עבודה פשוט מדהימה.

הרכב ירד בסך הכל ב19.5 מילימטר שזו הנמכה סולידית מאד ואינה פוגעת כלל בהתנהלות היום יומית, הייתי אומר שאפילו להפך, אומנם נשמע הזוי אבל ביטול זוויות הגלגול גרם לכך שרכב פחות רוכן על הגלגל שנמצא תחת עומס ולמעשה המרווח בין הגחון לרצפה כמעט ולא השתנה.

דודי אתה אחד האנשים, אני מאד שמח ששמעתי בעצתך.

המון המון המון תודות לך!

***Skodillac***

פורסם

בני, אני שמח שבסוף החלטת את הההחלטה הנכונה ... אחרי המון חפירות לכל הכיוונים

קח בחשבון שהרכב יירד עוד טיפה בשבוע הקרוב

דודי מקצוען ללא ספק, אם הוא אוכל את החפירות שלי גם חייב להיות לו עצבים מברזל

תתחדש, בקרוב יום מסלול שבו תוכל לדגמן לנו את ה- "אין זויות גלגול" שלך (או יותר נכון "כמעט ואין" )

פורסם

קצת הגזמתי שאמרתי אין זוויות גלגול רק מבולם וקפיץ אבל ללא ספק יש הבדל קיצוני בין הסטוק לבין מה שעכשיו.

***Skodillac***

פורסם

בני, תודה :oops:

סע "ותהנה" מזיות הגלגול שעוד נותרו כל עוד אתה יכול.

בשלב הבא - אנטי רולים ואז זה נשמע יותר כמו הממ.. סליחה.. זוויות גלגול? קראתי על זה איפשהו ברשת. תזכיר לי בבקשה..

מי היה מאמין. סקודה שגם נוסעת חזק וגם מסתובבת? אני חייב לראות אותך ביום מסלול הקרוב.

ועל זה נאמר I'm probably too old for this shit

שוב תודה.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

אם אין תמונות של התהליך ו/או פרוט ראוי יותר, שרשור זה יאוחד בשרשור פרסומי של פיט סטופ.

ומברוק על התוצאה.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

למה ככה יאשה ? אתה רוצה , אני עכשיו יוצא החוצה ומצלם איזה מונית , גם ככה זה כולן נראות אותו דבר:lol:

לבני : עשית החלטה נכונה , אחלה סטאפ , מצד אחד יופי של שיפור בהתנהגות , ומצד שני מספיק רך כדי שתמשיך לקבל טיפים מהנוסעים.

ובאמת אין כמו דודי בתחום הזה (ובכלל) , הבנאדם בהחלט יודע מה צריך לעשות.

Leon Cupra 2009

פורסם

בני תתחדש!

זרוק איזו תמונה בפרופיל בכדי לראות את הגובה החדש של הרכב.

ולא, תמונה של מונית עם בולמים גמורים לא מתקבלת :lol:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
אם אין תמונות של התהליך ו/או פרוט ראוי יותר, שרשור זה יאוחד בשרשור פרסומי של פיט סטופ.

ומברוק על התוצאה.

מה לא בסדר פה ?

הבחור קנה סט בולמים קפיצים מסדנה מסויימת ומודה להם פה בפורום על העזרה והתמיכה...אם גם זה לא בסדר אז מה כן ?

לא נראה לי שיש קשר לזה שאין תמונות.

כל הכבוד לדודי,גם אני נהנתי משירותיו כמה פעמים וכשצריך לפרגן אז מפגרנים.

זה עדיף מלהכפיש סדנה זו או אחרת.

תתדחש פטל ותהנה !

פורסם
מה לא בסדר פה ?

הבחור קנה סט בולמים קפיצים מסדנה מסויימת ומודה להם פה בפורום על העזרה והתמיכה...אם גם זה לא בסדר אז מה כן ?

בשרשורים הדביקים יש שרשור הסבר לעניין הזה בדיוק.

מלבד זה, אני לא מתכוון עוד לדון בעניין כאן על גבי הפורום. אלו הנהלים.

בני, אתה מוזמן לפרט על התהליך, הסברים וכמובן תוצאה - בכייף. אם אפשר תמונות אז בכלל טוב.

אם זהו אמור להיות שרשור תודה בלבד, זה אינו המקום. צר לי.

(בחצות זהו הזמן האחרון להשארותו במתכונת הזו כאן בפורום. בני, אתה יותר ממוזמן לפרט)

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תתחדש ותהנה....

נשמע אחלה קיט ! איפה הורכבו החלקים ? האם יש תמונות של ההרכבה ?

• תוכן חדש...