Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהבעיה היא שהצינורות סתומים כי יש נוזל ניקוי ויש רעש שהמערכת התזה עובדת

רציתי לדעת איך אני מפרק את הצינורות ומנקה אותם מסתימות.

בתודה

פורסם
אני חושב שהבעיה היא שהצינורות סתומים כי יש נוזל ניקוי ויש רעש שהמערכת התזה עובדת

רציתי לדעת איך אני מפרק את הצינורות ומנקה אותם מסתימות.

בתודה

לפני הפירוק, קח מחט (אני מעדיף חוט פלדה ארוך) ונסה לשחרר מה שאולי סתם ומפריע לנוזל הניקוי לעבור.

סתם כעיצה, שיהיה לך עוד על מה לחשוב: בסופ]ו של דבר החלפתי את הידית עצמה, בעלות של 100 שקלים דנדשים, וזה אחרי שהלכתי למוסכים, פירקתי צינורות, שיגעתי חברים ומה לא.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

טוב, פתחתי את המכסה מנוע וניתקתי את הצינורות של המים של הוישרים

ניסיתי לפתוח את הסתימה ע"י נשיפה לתוך הצינור ומילאתי את מיכל המים במים עם מלח לימון בתקווה שזה ימיס את האבנית או מה שזה לא יהיה שהצטבר שם..

כל זה לא עזר (אולי ממש קצת) ועדין נראה שיש סתימה בצינור הראשון שיוצא מהמיכל.

מה אני עוד יכול לנסות??

בבקשה מי שמבין בעניין שיעזור.

תודה.

פורסם

קרה לי אותו מקרה פחות או יותר .

אתה יכול לנסות להחדיר את המחט דרך ה"עין" ( הדבר שממנו יוצאים המים עם 2 יציאות שממוקם על מכסה המנוע ) ולקות את האבנית שמצטברת שם .

תנסה גם לעקוב מהצינור שנכנס ל "עין " ( ממוקם מאחורי קיר הבד שצמוד למכסה המנוע ) עד למשאבה . תנסה לגלות אם יש איזושהי סתימה או אולי הצינור התקפל .

אצלי מה שקרה זה שאחד הצינורות בכניסה ל"עין" פשוט יצא .

פשוט לעקוב ולאבחן .

בהצלחה .

פורסם

לא שם הבעיה..

כמו שאמרתי ניתקתי את הצינורות (יש 3 צינורות - הראשון המחובר אל המיכל ואי אפשר לנתקו, השני מתחבר אל זה שיוצא מהמיכל מצד אחד ומהצד השני מתחבר לוישר הראשון, והשלישי שמתחבר מהוישר הראשון לוישר השני)

הבעיה היא בצינור הראשון בוודאות. כשניתקתי אותם הפעלתי את המנוע של ההתזה

ושמתי לב שהמים לא יוצאים אפילו מהצינור הראשון.

ניסית לעשות גם את הקטע של הסיכה וזה לא עזר.

מילאתי את המיכל במים עם מלח לימון וניסיתי להתיז כדי שאולי יצליח לשחרר את הסתימה וגם זה נכשל..

מה עוד אפשר לעשות?

פורסם

די נדיר שהצינורות יסתמו מה שנסתם קודם אלו השפריצרים עצמם.

נתק את הצינור הראשון בחיבור מהמשאבה, הפעל את המשאבה ובדוק אם יוצא מים מהמשאבה.

אם לא יוצא אז יש סתימה במשאבה או שהיא תקולה.

• תוכן חדש...