Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי באיביי תוספת קידמית נחמדה שמתלבשת על הפגוש המקורי

http://cgi.ebay.co.uk/VW-PASSAT-B5-5-3BG-FRONT-VALANCE-BUMPER-SPOILER_W0QQitemZ160401271065QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item2558a92919

עכשיו השאלות שלי הם כאלה :

אני מדבר עם המוכר כל היום ואנחנו מנסים למצוא פתרון שאני לא ישלם עליו מכס הוא הציע שאני יקנה את המוצר מחוץ לאיביי והוא יסמן אותו כמתנה ? מה אתם אומרים .?(מחוץ לאיביי אך כמובן דרך פאיפאל , האם יש סיכונים בדבר?)

עכשיו אני שואל אם בכלל על מוצרים כאלה יש מכס הרי זה סוג של מוצר בטיחותי ?

בעקרון השאלה שלי היא כזאת איך אני מביא את המוצר הנ"ל מחו"ל לארץ בלי לשלם מכס?

הרצתי חיפוש וקראתי והפנמתי אבל במוצרים מהסוג הנ"ל לא ניתקלתי

פורסם

ניראה לי שחשבתי על משהו מה אתם אומרים לפני שאני מדבר עם המוכר :

קודם כל אני קונה מחוץ לאיביי דבר שני הוא מסמן את המוצר תמתנה עכשיו במידה וזה לא יעבור

את התשלום הוא מחלק לי לשתיים בוא נגיד זה יוצא 80 דולר לא כולל משלוח ומידה והם יבקשו מכס אני יראה להם קבלה על סך 50 או 30 דולר אחת מהם ויסביר להם שזה פאקינג פגוש לרכב שבלעדיו לא בטיחותי לנסוע ואני מקווה שלא יחייבו אותי במכס?

פורסם

שלום

אני מזמין הרבה מוצרים מאיביי, גם אם תרשום על החבילה "מתנה" יקחו ממך מס עובדי המכס כבר אכלו הכל

דבר ראשון שישלחו לך את החבילה לא דרך חברות שילוח כמו DHL ,חברות השילוח לוקחות עמלה יקרה מאוד ודמי שיחרור, אלה רק דרך דואר חבילות לדואר ישראל.(אם תרצה לשחרר את החבילה לבד תבזבז חצי יום בנתב"ג במקרה הטוב לא כולל דמי חניה)

ועכשיו לדבר החשוב, להמנע ממכס בכלל לא תוכל זאת חבילה גדולה וישר יבדקו אותה, מה שאפשר לעשות זה לרשום ערך קניה נמוך (כמו למשל חצי מחיר) על טופס הצהרת המכס שמודבק לחבילה ואז ברוב המקרים זה מצליח "מניסיון".

תודיע לנו מה קורה.

במקרה של בעיה אוכל לייעץ לך בפרטי.

בהצלחה

פורסם
ניראה לי שחשבתי על משהו מה אתם אומרים לפני שאני מדבר עם המוכר :

קודם כל אני קונה מחוץ לאיביי דבר שני הוא מסמן את המוצר תמתנה עכשיו במידה וזה לא יעבור

את התשלום הוא מחלק לי לשתיים בוא נגיד זה יוצא 80 דולר לא כולל משלוח ומידה והם יבקשו מכס אני יראה להם קבלה על סך 50 או 30 דולר אחת מהם ויסביר להם שזה פאקינג פגוש לרכב שבלעדיו לא בטיחותי לנסוע ואני מקווה שלא יחייבו אותי במכס?

ראיתי את התגובה שלך אחרי שכתבתי את ההודעה שלי

כלל ראשון אל תקנה מחוץ לאיביי דבר שמפורסם שם למכירה , זה נוגד את חוקי איביי והדבר הכי חשוב איביי זה תעודת ביטוח בשבילך במקרה של אובדן חבילה או טעות במוצר וכו' איביי או PAYPAL יחזירו לך את הכסף.

פורסם
מצליח זאת אומרת שאני יצטרך לשלם כ? אחוז מערך המוצר .

עדיף לשלם מס על חלק מהמוצר מאשר לקוות אולי לא יתפסו אותך ובסופו של דבר לשלם כפול.

פורסם

גם אני מנסיון אומר לך לא לקנות שלא דרך איביי.

קודם כל זה לא חוקי מבחינת איביי, ואתה עלול להסתבך איתם,

מה שעלול לגרור סגירת חשבון שם.

וכמו שכתבו לך, איביי זה מבחינתך תעודת ביטוח, ובמקרה של מוצר פגום,

מוכר שלקח כסף ולא שלח מוצר, וכל מקרה אחר, אתה יכול לפנות לאיביי

ופייפל ובמקרה הצורך גם לקבל את כספך חזרה, במידה והם מצאו שהעניין

שלך צודק.

לגבי המכס, חבילה בגודל כזה תיבדק ב 100%, ואנשי המכס לא טמבלים.

כמו שהציע D300, אם הוא ירשום במדבקה על החבילה ערך נמוך יותר של המשלוח,

תשלם מכס נמוך יותר.(אל תשכח שתשלום המכס הוא כולל עלות המשלוח)

אל תצפה שיאמינו במכס ששילמת פחות מחמישים דולר על ספויילר, כולל משלוח.

במקרה כזה הם עלולים לדרוש ממך מכס לפי הערכה שלהם, ובמקרה ותבקש

לערער, תצטרך להראות מסמכים שמגבים את זה, כמו התשלום בפייפל, והמכרז

באיביי.

פורסם
ראיתי את התגובה שלך אחרי שכתבתי את ההודעה שלי

כלל ראשון אל תקנה מחוץ לאיביי דבר שמפורסם שם למכירה , זה נוגד את חוקי איביי והדבר הכי חשוב איביי זה תעודת ביטוח בשבילך במקרה של אובדן חבילה או טעות במוצר וכו' איביי או PAYPAL יחזירו לך את הכסף.

שטויות. כמעט כל מוכר רציני מחזיק גם באתר פרטי משלו וגם בחנות בYAHOO וגם סוחר דרך אמזון.

כך שזה חוקי בריבוע.

ביצעתי רכישות באלפי דולרים OFF-EBAY כדי לחסוך עלויות מכירה ועמלות שלהם.

חשוב רק לקנות ממוכר שאתה סומך עליו ומכירים אותו.

פורסם
שטויות. כמעט כל מוכר רציני מחזיק גם באתר פרטי משלו וגם בחנות בYAHOO וגם סוחר דרך אמזון.

כך שזה חוקי בריבוע.

ביצעתי רכישות באלפי דולרים OFF-EBAY כדי לחסוך עלויות מכירה ועמלות שלהם.

חשוב רק לקנות ממוכר שאתה סומך עליו ומכירים אותו.

אתה צודק במה שאתה כותב ,רק אני הדגשתי שדרך איביי ןPAY PAL אתה יותר בטוח.

פורסם

השתלום מתבצע כמובן דרך פאיפאל אבל במידה ואני רוצה שהמשלוח יסומן כמתנה הוא מציעה לי שאני ישלח לו את הכסף בפיפאל והוא ישלח לי את המוצר מחוץ לאיביי.

בבוא נגיד המחיר של המוצר כולל משלוח 92 יורו להגיד לו שיסמן כי שווי המוצר שווה לכמה ?

פורסם

בואו נגיד שאני יבקש ממנו שישלח לי שתי חשבוניות שאחת 39 דולר והשניה היתרה במקרה ואני יבוקש במכס אני יגיע עם החשבונית הראשונה של ה39 דולר למכס וזהו לא ?

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קודם כל הרבה זה עיניין של מזל! חוץ מזה אתה יכול להביא להם חשבונית של 2 דולר גם, אם משהו לא ניראה להם הם נכנסים בעצמם לאיביי, מחפשים מוצר זהה ומסתקלים מה המחיר הממוצע שלו. עצה שלי זה אם למשל המחיר זה 100 דולר, להביא חשבונית של 75-80 דולר, לא הורדה דרסטית אומנם אבל משהו שעדיין יראה להם הגיוני והם לא ינסו לבדוק מה העיניין של המחיר הנמוך בעצמם. כמובן המכס יהיה יותר נמוך ויחסוך לך כמה שקלים.

פורסם

שאלה לגבי איביי.

יש מוצר שאני רוצה למכור, אבל אני לא מבין למה רשמתם כאן שאיביי מקבלים חלק מהתמלוגים,

הם מקבלים כסף עבור תיווך וכו' ?

איך זה פועל בדיוק אם אני רוצה למכור מוצר?

פורסם

אוקיי יש לי שני קבלות אחד 32 פאונד השניה 45 אני ילך עם ה45 .

איך כל זה מתבצע אני מקבל הודעה בדואר שהחלק הגיע לאן ? לאן אני נוסע ? איך אני משחרר אותו ?

• תוכן חדש...