Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה... לפני חודש בערך החלטתי לשדרג את הגלגלים שלי הרכב שלי...

מ-"15 ל"17 מפה לשם בירורים והוחלט על מידת צמיגים 215/40/17

מבירורים נוספים על סוג הצמיג הוחלט על שתי חברות עיקריות:

* טויו פרוקסס t1s

*קומהו אקסטה סופרה/MX

לפני יומים קיבלתי את הקומהו אקסטה סופרה (700 שקל לצמיג דרך אגב..) אבל היתה טעות וקיבלתי מידה 215/45/17, החלטתי בינתיים, עד שאני יקבל את המידה שרציתי, להרכיב ולראות איך הוא יושב על הרכב...

אז בעקרון הכל טוב ויפה הצמיג+הג'אנט נכנס בבית הגלגל.. רק שהרווח שנשאר בין הצמיג לדפנות הבית גלגל הוא פחות מאצבע... ומה שקורה זה שכשמתישבים שני אנשים ברכב הצמיג נוגע בבית הגלגל...

בכל אופן אחרי שנוכחתי לעובדה הזאת החלטתי לשנות את החתך ל35 מכיוון שנראה לי שגם עם 40 תהיה בעיה...

אבל בכל הארץ המ!@$!% אין תמידה הזאת 215/35/17 חוץ מהטויו אבל התקשרתי ליבואן ונגמר בארץ ומלאי חדש יגיע רק 1/5....

בקיצור אני חייב עזרה דחווווף!!!

איפה אני יכל למצוא את המידה הנ"ל בארץ... בינתיים אני מושבת ואין לי רכב...

פורסם

אתה מתלונן על מה שידעת מראש?

היה ברור לך שזאת מידה בעייתית

וידוע לך שבארץ לא מאשרים את המידה הזאת לרכב הזה אלא רק בקומבינה

חשבת למה לא מאשרים?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה לא קשור..

ג'נט "17 אפשרי להרכיב עם צמיג מסוים... הבעיה כאן היא לא האישור...

הבעיה כאן היא שבכל מקום שבדקתי אין את המידה הספציפית הזאת...

מה שביקשתי זה עם משהו מכיר מקום שמחזיק מידות כאלו...???

דרך אגב אישור כבר יש לי... :twisted:

בלוח פוקוס לדוגמא יש שתי רכבים כמו שלי עם ג'נט "17

האדומה שאמר לי שמורכבת לו ברכב מידת צמיגים 215/40/17 (בגללו דרך אגב החלטתי ללכת מהתחלה על המידה הזאת...)

והצהובה שנראה לי שאין לו מושג על מה הוא מדבר... הוא נתן לי מידה הזויה לגמרי.. 235/45/17 ואין מצב שזה נכנס!!!

בכל אופן מה שבטוח שלשניהם יש ג'נט "17 עכשיו רק צריכים למצוא את המוסך שמוכר מידת צמיגים כמו שאני צריך... ופה אני צריך ת'עזרה שלכם...

• תוכן חדש...