Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[עזרה] האבוק 12'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לרכוש סאב האבוק 12' אני שומע בעיקר ראפ ומוזיקה שחורה באסים נמוכים וכ'ו מחפש יותר SPL חשבתי אולי לקנות זוג P3, העניין שהבנתי שהאבוק אמור להיות בתיבה אטומה ואני אוהב את הסאונד של תיבות הפורטד, חשבתי גם לכיוון הFI BL 15' של "שומכר" אבל אני לא חושב ש110 ליטר יצתופפו מספיק אצלי ברובר 216.

אני כבר מתוסכל מעל הראש ולא יודע על מה ללכת בבקשה תעזור לי!

תודה מראש, רונאל

פורסם

בוקר טוב.

לקנות BTL נראה לי אובק קיל . מדובר בסאב שמתאים למשתמשים מנוסים ששואפים ל SPL ורוצים להשקיע על מנת לנצל את היכולות שלו . לא נראה לי שאתה שם .

ההאבוק סאב מצוין וחזק מאוד ומתאים לסגנון מוזיקה שאתה מחפש.

אין משמעות למה שאמרת שאתה מעדיף סאונד של תיבה פתוחה מאשר סגורה . זה לא אומר כלום וזה לא משהו גורף. כל סאב יתנהג אחרת בכל סביבה שהיא.

הכי טוב שתשמע את הסאבים ותחליט

פורסם

יואב, מדובר ב- BL ולא ב- BTL.

ה- BL חזק ונציל, ההאבוק יכול לעבוד גם כן בתיבה פתוחה אך הוא לא יהיה חזק כמו BL.

תנסה לראות אם התיבה של שומאכר נכנסת אצלך, קח בחשבון שדאבל בתיבה פתוחה לא ייקח הרבה פחות מזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

SPL לא מתחיל ונגמר רק בסאב.

צריך גם מונו חזק,חיווט כמו שצריך,מה התקציב שלך לכל זה?

זה לא יהיה אפקטיבי אם תקנה BL \ havoc ותגביר אותו עם מונו של סיירה 500RMS.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני מתכוון להגביר אותו על Hifonics Brutus 1206D

ועוד שאלה, האם זוג P3 לאומת האבוק מבחינת כוח (לא איכות) יהיו חזקים בערך כמו האבוק?

תודה מראש

פורסם

אני חושב שכדאי שתשקול גם GZ, סאבים מטורפים עם נתונים מפלצתיים לSPL, אני לא טועה לישראל המתקין יש כאלו :D

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...