Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הזמנתי V1 דרך משפחה בארה"ב, שלחתי אליהם את המכשיר והם שלחו לי אותו דרך EMS לארץ. הבנתי שמכס אין על גלאי רדאר, מקסימום מע"מ. אבל שמעתי שמועות שדואר ישראל גונב 80 שקל על "שחרור חבילת EMS" או שקר כל שהוא אחר, נכון?

אם כן, מתי הם בידיוק גונבים אותם ממני? זה מגיע עם שליח אליי או שאני אצטרך לכתת את רגלי לסניף?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בשבוע שעבר קיבלתי את ה V1 שלי לאחר שרכשתי באיביי אצל המוכר המומלץ שכולם רוכשים ממנו.

נדרשתי לשלם כמעט 140 ש"ח על שחרור החבילה, אבל גם לקחתי מסך מפוצל ככה שסכום העסקה גבוה ב60 דולר מעלות הוולנטיין.

סכום זניח ביחס לעלות הכוללת של הוולנטיין.

הוולנטיין שלי הגיע דרך אגב, באמצעות USPS.

נ.ב. אין דבר כזה וולנטיין חדש גרסא אחרונה ב370 דולר באיביי. הכי זול שיש זה באיזור ה450 דולר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הזוי , שבוע שעבר אני וחבר חיפשנו לראות כמה עולה וראינו 400 דולר עם משלוח לישראל , עכשיו אני רואה שזה לא יורד מ450

עדיין , 1700 שקל זה מחיר שחיטה למכשיר כזה.

פורסם

אייל ו taotao161 התוספת ששילמתם היא בדיוק המע"מ שהמכס הישראלי קבע שאתם צריכים לשלם.

היה לי אותו מקרה עם שעון שנקנה באיביי אשר המכס העריך אותו במחיר של 1000 ש"ח בארץ. לכן הייתי צריך לשלם מע"מ בהתאם.

במידה ואתה מנסה לערער ולהראות מחיר אמיתי, החבילה חוזרת למכס לכמה חודשים טובים של הערכת מחיר מחודשת.

פורסם
הזוי , שבוע שעבר אני וחבר חיפשנו לראות כמה עולה וראינו 400 דולר עם משלוח לישראל , עכשיו אני רואה שזה לא יורד מ450

אין מצב בעולם !

המכשיר הזה V1, נמכר ע"י מייק ולנטיין באתר הרישמי שלהם ב-400 דולר,

עם משלוח חינם בתוך ארהב,

במינימום שבמינימום משלוח לישראל עולה 14.5 דולר (נבדק)

כל מה שמעל 414.5 דולר, זה הרווח של המוכר.

פורסם

אין כזה דבר, חרשתי את איביי במשך חודש כדי למצוא משהו זול יותר. (במונחים של מוצר+משלוח, כי אם תביא וולנטיין ב370 ומשלוח 200 דולר, לא עשית בזה כלום :))

הדברים היחידים שאפשר למצוא מפעם לפעם זה מוכר שמוכר חד פעמית וולנטיין חדש או אנשים שמוכרים משומש או כאלה עם גרסא לא מעודכנת.

היום הקומבינציה הכי זולה ונטולת סיכונים זה המוכר שכולם פה בפורום קנו ממנו שלוקח משהו כמו 450 דולר פלוס 35 דולר משלוח.

אייל ו taotao161 התוספת ששילמתם היא בדיוק המע"מ שהמכס הישראלי קבע שאתם צריכים לשלם.

היה לי אותו מקרה עם שעון שנקנה באיביי אשר המכס העריך אותו במחיר של 1000 ש"ח בארץ. לכן הייתי צריך לשלם מע"מ בהתאם.

במידה ואתה מנסה לערער ולהראות מחיר אמיתי, החבילה חוזרת למכס לכמה חודשים טובים של הערכת מחיר מחודשת.

כל זה טוב ויפה, רק שהוולנטיין עולה יותר מפי 2 מהסכום שציינת ועל גבי החבילה היו מצויינים הסכומים האמיתיים (כמעט550 דולר, כבר לא זוכר את הסכום המדוייק)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...