Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התופעה החלה לפני כשבועיים (רצוי לציין שהיא החלה כמה ימים אחרי החלפת שמן גיר וטיפול כללי לאוטו).

הקלאץ' כל הזמן משנה את קשיחותו ואת נקודת ההפרדה. במצב רגיל, אני צריך להרים את הקלאץ' כ2-3 ס"מ על מנת להגיע לנקודת ההפרדה. במצב השני, אני צריך להרים את הדוושה הרבה יותר על מנת להגיע לנקודת ההפרדה והרבה יותר קשה ללחוץ עליו. נראה כאילו מהלך הדוושה מתארך.

לבעיה אין שום עיקביות. אני יכול ללחוץ על הקלאץ' והוא במצב רגיל, להתחיל נסיעה ברגע שאני ארצה להעביר לשני אני אלחץ על הקלאץ' והוא יהיה הרבה יותר קשה וגבוה וחצי דקה אחרי זה הוא יחזור למצבו הרגיל בלי שום קשר לאיזה הילוך אני או מהירות הנסיעה.

רצוי לציין, שאין שום קושי בהעברת ההילוכים גם כשהקלאץ' במצב הקשיח והגבוה. אין שום חריקות וההילוך נכנס כתמיד.

כמו כן, הקלאץ' לעולם לא החליק.

השערות?

Renault clio RT 1994

פורסם

שלום,

הקלאץ' שלך קשה או רך?

אולי צריך טיפה לשחרר או למתוח לפי הצורך את הכבל קלאץ' או להחליפו. יכול להיות שהכבל עצמו גמור ולכן פעם ככה ופעם ככה.

Rover 214Si

מכונאי רכב

• תוכן חדש...