Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך מרצדס מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מוסך מרצדס מומלץ לטפל שם בסמארט שלי.

אני גר בראש העין- הלכתי למרצדס בפ'ת (אבא שלי יותר נכון), אכזבה אחת גדולה, לא רצו לטפל לי במה שרציתי, אבא שלי חיכה שם מעל שעה ופתאום הוא מסתובב קולט את האוטו בכלל בצד שסיימו לעבוד עליו ולא אמרו לו והוא סתם מחכה..

ניסו למכור סיפורים שצריך להחליף משהו באוטו שזה בכלל הכי לא קשור, קיצור אנשים מגעילים היום שם - לא מומלץ!

איפה אני יכול לשים את האוטו שלי באזור המרכז??

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אם בא לך להרחיק לאזור נתניה אז יש לך את מוסך השלושה בקלנסואה .(זה שתי אחים שעבדו 10 שנים במוסך המרכזי ולפני שנה פתחו את המוסך.)

הם ממש זולים ויודעים היטב את העבודה .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני מטפל ברכב שלי במוסך "הסמל" אז שני דברים שכדאי שתדע:

1. רצוי לטלפן ולקבוע זמן טיפול (רצוי מאוד לא בימי שישי..) כי לפעמים שעוברים "על הדרך" המוסך מלא.

2. ניתן ורצוי לעמוד ליד הרכב בזמן הטיפול במוסך זה. כך שואלים ולומדים דברים שיעזרו בעתיד. בנוסף, אתה רואה במו עיניך מה באמת מוחלף ולפי האריזה ניתן לדעת אם החלק מקורי/תחליפי.

פורסם

אומנמם בצפון אבל אני ממליץ בחום על מוסך רינאווי, המוסך בצומת בית רימון מוסך ממש גדול וחדש, נקי בצורה מדהימה ממש, עבודה מאוד מאוד מיקצועית אנשים אדיבים ושירות מיוחד. אנחנו מטפילים שם כבר כמה שנים בכל הרכבים של המשפחה ומעולם לא היינו מאוכזבים. המחירים גם הוגנים מאוד.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

ברח' מיטב 9 היה בזמנו מוסך "הכוכב", והוא נסגר לפני שנתיים. אין דבר כזה "מוסך מיטב" (לפחות לא בת"א או כזה שהוא מוסך למרצדס).

• תוכן חדש...