Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני כמה ימים קיבלתי פילטר אויר פתוח.

שמתי אותו, יושב יופי. הבעיה היא שאני לא בטוח שזה המקום שהוא צריך להיות בו, כי לפי מה שהבנתי הוא צריך לשאוף אויר קר מבחוץ והמקום הנוכחי שלו נורא חם. נראה לי הכי חם שיש.

חיפשתי כבר באתרים מה אפשר לעשות אבל הפילטר שלי הוא קצת גדול ככה שאני לא יודע היכן למקום אותו.

1.jpg

2.jpg

פורסם

נראה לי מיותר הפילטר הזה ברובר 200, שאל את אבי הג'וקר :), גם הוא התקין פיךטר דומה שלא בדיוק עוזר בגלל המיקום שלו, רק שאצל אבי ניתן לפתור את הבעיה כי ניתן לשים מאריך שייכנס למקום המקורי כי הוא שואב אוויר מחור ולא פתוח לגמרי כמו אצלך.

ממליץ על פילטר K&N שנכנס במקום המקורי שבאוטו.

ד"א מאיזה איזור אתה ?

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

כן אני כבר שמתי לב שהוא לא כזה משפיע, בהתחלה חשבתי "וואו" אולי בגלל הרעש חשבתי שסוחב יותר האוטו. :roll:

חשבתי להעביר לו צנרת לצד השני איפה שממלאים מים למגבים, מה אתה אומר ?

מה מחירו של הפילטר שציינת?

אני מבת-ים דרך אגב.

פורסם

הפילטר K&N עולה בסביבות ה150 ש"ח מחו"ל דרך איביי אנגליה.

http://cgi.ebay.co.uk/PIPERCROSS-AIR-FILTER-ROVER-200-216-1-6-112BHP-96-PP99_W0QQitemZ370254943897QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item5634ea1699

איפה שאתה חושב לשים את הצנרת זה עוד יותר גרוע כדי לעבור לשם צריך חתיכת עיקוף לעשות ככה שלא משנה דרך איפה יעבור אתה בצרה.

הכי טוב לשים פילטר כזה :

http://cgi.ebay.co.uk/PIPERCROSS-VIPER-INDUCTION-KIT-ROVER-200-1-4-16V-96_W0QQitemZ390136977039QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item5ad5f9d68f

אבל המחיר שלו בהתאם.

בכל אופן, למפגש הבא שיהיה אני מקווה שתגיע :)

פורסם

ההוא ב 200 זה גבר הגזמה :)

יש מצב שאני אקנה את היותר זול, במה הוא יותר טוב מהפילטר הרגיל שהיה לי פעם ?

ועוד עניין, אף פעם לא קניתי כלום מאי ביי ואני לא יודע איך זה עובד. לא כתוב שם שיש שליחה לארץ וכמה עולה דמי משלוח? אם אקנה משם אז אני אעשה קניה, מה עוד אתה ממליץ להביא משם אם כבר?

:idea: יש לי כל מני חלקים במקלט לאוטו, אולי אתה מחפש משהו?

פורסם
ההוא ב 200 זה גבר הגזמה :)

יש מצב שאני אקנה את היותר זול, במה הוא יותר טוב מהפילטר הרגיל שהיה לי פעם ?

ועוד עניין, אף פעם לא קניתי כלום מאי ביי ואני לא יודע איך זה עובד. לא כתוב שם שיש שליחה לארץ וכמה עולה דמי משלוח? אם אקנה משם אז אני אעשה קניה, מה עוד אתה ממליץ להביא משם אם כבר?

:idea: יש לי כל מני חלקים במקלט לאוטו, אולי אתה מחפש משהו?

הוא עשוי מחומרים יותר טובים וזאת הסיבה שהוא יותר טוב, הוא נושם יותר טוב.

שואלים את המוכר כמה זה עולה, אם אני לא טועה זה סביב ה40 פאונד כולל משלוח, הפילטר לא שוקל הרבה.

אם אתה מביא עוד משהו, תביא פלאגים אירידיום ששם המחירים הם בדיחה, מיכל עיבוי חדש שגם מחיר בדיחה ונהרס יחסית בתדירות גבוהה ברובר.

גיסנו בלי להעליב, יש לך חלקים לרובר, לי יש עוד רובר לפירוק מחוץ לבית, אם אתה זקוק למשהו דבר איתי :lol:

פורסם

תודה רבה על התגובות עזרת לי מאוד! בקרוב אעשה הזמנה.

אצלי אותו הסיפור על החלקים, אין לי מה לעשות איתם :)

פורסם

איזה רכב יש לך 214שנת 98?

יש לך גם את זה K&N כמו שמורכב אצלי, מחיר סביר יוצא בסביבות ה-250ש"ח כולל משלוח.

שים לב הפיפרקרוס יותר יקר ויש מצב שתאלץ לשלם מכס.

תגיע לצפון, אני ואלעד נעשה לך רשימה :wink:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...