Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מטפל באוטו לבד.

חוץ מבמקרים שזאת עבודה שאני לא אוהב (למשל להחליף אגזוז או ממיר) או אין לי את הכלים לבצע (עבודות מזגן).

למזלי המוסך שאני מטפל בו מודע לשגעון שלי לטפל לבד, והם יודעים שאני בא רק כשאני תקוע עם משהו, או זאת עבודה שאני לא אוהב והם מקבלים את זה.

הם גם מעולם לא ניסו להשחיל אותי או לעגל פינות ותמיד מוכנים לייעץ לי.

בתמורה הם יודעים שאני אמליץ עליהם תמיד בשמחה.

לגבי מיזוג יש בעל מקצוע אחר שאני סומך עליו וגם מוכן שאני אציק לו בלי סוף.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי שתמיד אני יושב על הברך של המוסכניק מתחת לליפט כל הטיפול, פעם אחת הלכתי ואמרתי שאחזור יותר מאוחר(בבוקר דיברתי עם הפחח של המוסך סתם לשאול כמה יעלה לצבוע טמבון קדמי ואחורי בצבע האוטו), אני מתקשר אחרי כמה שעות לשאול אם האוטו מוכן, ונאמר לי שהוא כרגע בצבע:evil: !!!!! ממש מרתיח, החליטו לדחוף לי גם צבע ללא ידיעתי , :-Dזה בסדר, כסף הוא לא קיבל על הצבע וגם לא יקבל......... אולי ב1.13.2010

צרפתי זה הכי אחי

• תוכן חדש...