Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי באוטו רדיו דיסק פשוט של BLAUPUNKT-LAUSANNE איך שלא קוראים להם. הבעיה היא שלפעמים יש לו בעיה לקרוא דיסקים וגם התצוגה לא עובדת. שמתי לב שיותר קל לו לקרוא דיסקים מקוריים אבל לפעמים אחרי כמה לחיצות ונסיונות אני מצליח גם להפעיל דיסק שצרבתי במחשב הרגע. אני צריך רק שמישהו ינחה אותי ויגיד לי איך לטפל בזה. אם הבעיה היא בעינית שקוראת את הדיסקים האם צריך להחליף את הפאנל או את כל המערכת שם בפנים?

פורסם

רציתי להוסיף גם, שניסיתי אחד מהדיסקים של הניקוי האלה, עכשיו את הדיסק עצמו הוא קרא אבל ה"ניקיון" לא עזר. עכשיו גם עשיתי בדיקה קצרה וגיליתי שדיסקים מקוריים הוא קורא בלי שום בעיה, אבל עם צרובים יש לו בעיה, והוא כן קורא צרובים כי הם כן עובדים לפעמים אחרי כמה נסיונות של הכנסת והוצאת הדיסק.

פורסם

לדעתי בעיה בעינית / מכשיר .

אין אפשרות להחליף פנל , זה לא יפתור לך את התקלה כי העינית לא נמצאת בפנל.

אפשר במחיר מאוד מוזל להשיג HU נורמלי שקורא הכל.

פורסם

אבל אם זה קורא דיסקים מקוריים כמו שצריך עדיין זה אומר שהHU דפוק? יש מצב שצריך לצרוב במהירות צריבה מסוימת?

פורסם
אבל אם זה קורא דיסקים מקוריים כמו שצריך עדיין זה אומר שהHU דפוק? יש מצב שצריך לצרוב במהירות צריבה מסוימת?

כאשר עינית נחלשת, היא מתחילה לאבד את היכולת לקרוא דיסקים. בשלב ראשון היא לא תזהה דיסקים צרובים, בשלב יותר מאור גם את המקוריים.:evil:

פורסם

ה -HU כבר לא קורא צרובים , הוא כבר בסוף ימיו. זה קרה לי עם מערכת ביתית אותו הדבר בדיוק.

תשקיע כמה מאות בודדות של שקלים ותרכוש HU נורמלי .

פורסם
אז איך אני יכול לתקן ת'עינית? עם הדיסק ניקוי?

אם ניקוי עינית לא עזר, זה רק להחליף אותה בחדשה.

בנגדי CD רגילים (לא של רכב) עלות עין כזו היא כ 350-400 ש"ח

• תוכן חדש...