Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

לפני שבועיים וחצי בדיוק, קבלתי את הרכב סיאט לאון 1.8 TSI שנת 2010, חדשה מהסוכנות הראשית בהרצליה.

הלבטים היו רבים, לאחר שנתיים עם גולף 1.4 TSI שנת 2008, הציפיות היו גבוהות.

בהגעתי לסוכנות סיאט בהרצליה, טפלו בי באדיבות ומקצועיות, והיו מוכנים להקשיב ולהסביר לכל בקשה וקריאה.

הבחור שטיפל בי, אייל, עזר לי לאורך כל הדרך, זירז עניינים באופן מפתיע, והיה איתי בקשר טלפוני.

לאחר שנפתחה הזמנה, הגולף נלקחה לבדיקה במכון ובסופו של דבר, הוחלט לתת לי על הגולף מחירון מינוס אלף ש"ח כיון שכמה ימים לפני פתיחת ההזמנה, נפלתי על מקרה של חוסר מזל משווע, איזה דביל נכנס בי בגולף בדלת האחורית ובכנף, מכה מכוערת מאוד, שזו בעצם המכה היחידה שנמצאה לאורך כל הרכב, הרכב היה שמור במיוחד ללא שום שריטה או דפיקה (המקרה הלא נעים היה בחניון צפוף בת"א בזמן שלא הייתי ברכב, כמובן שהמנוול לא טרח להשאיר פרטים, אבל עזבו, זה לשרשור אחר).

לאחר שבצעתי טרייד אין מול אוטודיל, שאגב, היה תהליך פשוט וקצר - המתנתי בסבלנות לרכב החדש.

כעבור 3 ימים בדיוק, קבלתי טלפון מסיאט שהרכב מוכן ושאבוא לקבלו.

יש לציין שבצעתי 2 נסיעות מבחן על הלאון בשביל להיות סגור על עצמי, ולאחר הנסיעה השניה לא היה לי ספק.

אז בשביל הפירגון, אני מרוצה מאוד מהשירות שקבלתי מנציגי השירות של סיאט ומודה להם על חוויית הקניה הבטוחה, על הסבלנות, ועל הסרת החששות שהיו לי בהתחלה ונעלמו לאחר מכן כלא היו. תודה ענקית ומיוחדת לאייל, שעשה מעל ומעבר עבורי.

*נ.ב - בקרוב אעלה שרשור על התרשמות אישית מה-1500 ק"מ הראשונים שגמעתי עם הרכב.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

בטח שאפשר.

המחיר של הגולף TSI 160 כ"ס, יקרה מדי ואני לא חושב שהמחיר מוצדק, מה גם, לא מת על הצורה החדשה.

ההתלבטות שלי היתה אם כבר, אל מול השירוקו, אך הלכתי בסופו של דבר על הלאון, שאגב, זריזה יותר (על הנייר לפחות) מהשירוקו (1.4T).

פורסם

תתחדש רכב מצויין בכלל טוב לראות את המהפך שחל בסיאט בשנים האחרונות רכבים יפים צעירים ובמחירים יחסית שפויים (כמובן לישראל) בכלל טוב שרכבים שהם לא בקונצנזוס הישראלי תופסים יותר נפח על הכבישים זה בהחלט מרענן את הנוף

תהנה מהרכב, כי זה באמת אחלה של רכב.

פורסם

אייל מסיאט בהחלט אוהב לסייע (ומקדם היטב את המכירה ;-) ). לפני שבחרנו בגולף 160 שקלנו את הלאון FR וביצענו שתי נסיעות מבחן, אחת שלי ואחת של אשתי. בשני המקרים איל היה סופר נחמד ועוזר. בסופו של דבר, החיסרון בעוד כוכב בטיחות ופנים הרכב השפיעו לטובת הגולף.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ראיתי באמת את הלאון החדשה והיא נראת ממש יפה..

כמה כוח סוס האוטו.? איך הוא בהשוואה לגולף TSI עם ה122 כוח סוס?

כמה הוא עולה דרך אגב עם כל התוספות יש הבדל ניכר מהגולף?

פורסם

ההבדל בין הגולף 122 ללאון 160 הוא בדיוק 38 כ"ס (על הנייר).

מדובר בהבדל משמעותי מאוד מבחינת זריזות ומומנט.

כמו כן, פוטנציאל השיפורים של מנוע הלאון גדול בהרבה לעומת זה של הגולף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ההשוואה הנכונה אם כבר, היא מול הגולף 160 ולא מול ה-122. גם במקרה מול ה-160 ידה של הלאון על העליונה כיון שהיא ביצועיסטית יותר.

• תוכן חדש...