Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב קניתי המון דברים בעבר מארה"ב - אך ייבאתי את כולם לארץ דרך חברת USHOPS .

אני מעוניין לקנות מוצר אשר עולה 75$ כולל עלות משלוח לארץ - חלים על המוצר מע"מ בלבד .

אני מעוניין לשלוח את המוצר לארץ דרך חברת USPS , אך אני חושש שאני אצטרך לשלם כל מיני אגרות לדואר .

קראתי שזה משהו חדש - שדואר ישראל נוהג בו .

האם על משלוח של מוצר ששוויו מעל 50 דולר לארץ - אני אצטרך לשלם אגרות לדואר , או שרק מע"מ על המוצר ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

עד כמה שידוע לי יש חברות שלוקחות תוספת תשלום על brokerage, כלומר תיווך עם המכס. לא שמעתי על משהו של הדואר, אולי זה קורה אם אתה מביא את זה ב-USPS (United States Postal Service), יכול להיות שיש להם סוג של הסכם איתם. הם לא חברת שליחות.

אני ממליץ לך לשלוח את החבילה בדואר אקספרס. במיוחד אם אתה קונה דרך אתר כמו שציינת, הם מסוגלים להוזיל מאוד עלויות משלוח. אפשר להשיג משלוח אקספרס לישראל בקצת יותר מ-40$, אבל אני לא יודע עד כמה זה משתלם לך אם אתה מזמין מוצר ב-75$. בכל אופן, במצב הזה אין שום אגרות.

פורסם

אני אקנה מוצר מארה"ב - המשלוח יבוצע עם USPS , עלות המוצר כולל משלוח הוא : 75$ , על המוצר הזה חל רק מע"מ .

האם אני אצטרך לשלם לדואר בארץ - עמלות מסוימות ? .

תודה מראש ושבת שלום .

פורסם

תודה , אמיר .

אך אם חל על המוצר מע"מ בלבד , האם זה נחשב מיסים ? .

או שרק יחייבו אותי ב- 35 ש"ח .

בלינק שהפנת אותי אליו מדברים על חבילות שנשלחות אם הבנתי נכון דרך EMS , אני מעוניין לשלוח את החבילה דרך USPS .

האם אני יצרך לשלם מחירים אחרים ?.

פורסם

אז אם אני מבין נכון ועלות הקנייה של המוצר היא 75$ כולל משלוח לארץ , למרות שחל עליו רק מע"מ - אני אצרך לשלם חוץ מ -35 ש"ח גם אגרת רשומון ועד כמה אגרות אחרות .

• תוכן חדש...