Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות טרנספורטר נוספת לזאת שקיימת אצלי(שנת 92) הבעיה היא שאני מאוד מתבלט איזו לקנות, האופציות הם:

1996: טרנספורטר, ידנית, מנוע בנזין, נסע 220K. מחיר 12K פרטית, טופל על ידי הבעלים שעובד בתור מכונאי.

2006: טרנספורטר, ידנית, מנוע דיזל, נסע 300K, מחיר 60K מחברה, טופלה במוסך מורשה של צ'מפיון.

הכוונה היא להשתמש ברכב 3-4 שנים ואז למכור, במידה ואני לא ימצא משהו שמתאים לי אני ישאר עם הרכב.

בעיקרון אני ממש מתלבט, לקנות רכב שנת 96 עלול להיות הכנסה של עצמי לצרות, יש הרבה חלקים עם בלאי. מצד שני הביטוח יותר זול וישנם חלקים משומשים שניתן להרכיב באוטו.

לקנות שנת 2006 במחיר של 60K זה בערך 25K מתחת למחירון. אם אני ירצה למכור בעוד כמה שנים אז אני עדיין יוכל למכור אותו במחיר של 60K. הבעיה היא שהביטוח והחלקים יקרם יותר.

בנוסף: האם בקנית רכב מסחרי מחברה הם צריכים להוריד לי במחיר? למיטב ידיעתי לא. לכן אם הוא החליט כן להוריד אז אני מרוויח פה ויכול למכור בעוד שנה שנתיים מבלי להוריד במחיר בגלל שזה היה בעברו בבעלות חברה.

כמה אמורה לעלות טרנספורטר שנת 2006 ידנית מנוע 1900? אני רואה 2 מחירים שונים, 110K ומנגד 87K.

בכמה יורד ערך הרכב מידי שנה?

קובי

פורסם

עדכון:

דיברתי עם הסוכן ביטוח ואין הפחתה במחיר של הרכב בקנית רכב מסחרי מחברה.

כלומר אני קונה רכב במחיר משתלם.

אני מבקש את עזרתכם:

מישהו מוכן לבוא איתי לתל אביב לראות את הרכב? ישנם 5 רכבי טרנספורטר שעומדים והקצין רכב אמר לי לבוא לבחור רכב אחד לעשות עליו סיבוב ולראות עם מתאים לי, כי הוא לא יכול לבוא איתי למכון בדיקה.

אני ממש מבקש את עזרתכם בנושא.

קובי

• תוכן חדש...