Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואת התמונה הכי חשובה אני שחכתי, השולחן הדקורטיבי של פרנקוס.

תהנה!

IMG_0920.jpg

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה נחמד מאוד, מזג אוויר מעולה.

אומנם אינני בעל רובר, אבל נהנתי מאוד לפגוש אותכם בעלי הרובר, פרנקוס הוולוו שלך פצצה.

היה אחלה.

עמית (הבחור עם המאזדה האדומה).

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

היה תענוג תודה לכול מי שהגיע מי יודע אולי ניפגש במפגש הבא, אם אני ישרוד עם הרכב עד אז ולא ימכור.

תודה על הג'חנון "והשולחן" {דרך אגב מי שלא הגיע פיספס את פרנקוס עושה דונאטס:wink:}, אבי מצטער שלא יצא לנו להחליף שמן אבל פעם אחרת, עוד ניפגש.

עידן מצטערים על העיקוב בבוקר אבל מה כמעט יצא לנו לראות GT יורדת מהכביש:shock:, בכול מקרה רכב מדהים יש לך חוץ מזה שיש לך מזל שחסר לי הילוך :?.

שבוע טוב.

מאור 8)

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

מאור, איזה תמכור את הרכב, כל פעם שמגיע רגע האמת אתה מתקפל :)

יעקוב אמר את זה הכי יפה : בגלל המודעות מכירה שלך פתחו שרת חדש :lol:

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
הלו! אין תמונות של איזו צרפתיה!?

וואלה חצוף,גם באת באיחור (ענקי!) גם נשארת 5דקות (ממש) ועוד דורש תמונות?!? :|

:p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...