Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני רוצה לקנות לאשתי אוטו חדש. מה שרצינו הוא אוטו מנהלים\משפחתי\קומפקטי במחיר של בערך 170K. אפשר לגרד עוד 10K.

הרכב יכול להיות משנת 2008 עד חדש.

הרכב צריך להיות 5 דלתות.

הדרישות שלנו הן כאלה:

1. בטיחות(4 כוכבים מינימום).

2. אוטו שיכול בשקט להסיע 4 אנשים.

3. כוח וספורטיביות(150-200 כ"ס, מקסימום 9 שניות מ0-100).

4. פוזה.

5. אמינות.

שני דברים שהם חובה-אוטומט, ורכב לא גרמני(BMW,AUDI,MERCEDES,VW).

חשבנו עד עכשיו על הסקודה סופרב החדשה 1.8T בתור הרכב מנהלים, וולבו S40 בתור רכב משפחתי וסיאט לאון 1.8T בתור קומפקטי. עוד מחשבה הייתה לרדת קטגוריה בגודל, ולקחת סיאט איביזה FR 5 דלתות.

תודה רבה.

פורסם

אל תשכחו שסקודה סופרב וסיאט ליאון, חולקות מכלולים ושלדה עם רכבים גרמניים.

הסופרב עם הפאסאט והליאון עם הגולף.

עוד אופציה מרווחת ומעניינת היא פורד מונדיאו בגרסת 5 דלתות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

סקודה אטקביה החדש,1.8 T:פחות מ9 שניות למאה,אני חושב 7.8 משהו כזה,מסיע 4 אנשים בכיף,4 כוכבי בטיחות,אוטמט 7 הילוכים,יש פוזה סבבה לא יותר מדי,ורכב שנכנס עם מוניטין אמינות לא רע.

וגם ישאר לך עודף בכיס.140-150 K .

תתחדש,קח תגרסה המפאורת.

פורסם

הבה נעשה קצת סדר:

סיאט וסקודה הן בבעלות VW. אז אם הכוונה היא לא לפרנס את הצוררים, תרד גם מהסיפור.

לאוקטביה אין (ולא היתה) פוזה, למעט אולי גרסת ה- RS, שעולה מעט יותר (אבל יש לה מנוע ה- GTI של VW :twisted: ).

ללאון יש גרסת FR שבקצת לחץ על הסוכנות תיכנס לך לתקציב - גרסה זריזה להפליא (גם כאן, מנוע של ה- GTI...).

במאמר מוסגר, לשתיהן יש רק ארבעה כוכבי בטיחות ואני לא מבין למה להסתפק בזה, אבל ניחא.

בקטגוריה של מרשים אבל זריז, שאינו VW, הייתי הולך על אלפא. יש 159 במגוון מנועים ושנים, ואו-טו-טו יש 149 (ג'ולייטה) חדשה.

בקטגוריה של מרשים אבל לא זריז, לא מרווח וגם לא נוח, יש לך את ה- BMW 120. בקטגוריה של נאה (עד שתהיה נפוצה), נוחה ומרווחת, אבל לא זריזה בכלל, יש לכם את המגאן החדשה (לא נהגתי בה, זה ע"ב תמונות ונתונים). בקטגוריה של נוחה, מרווחת, נאה מבפנים, אך לא ממש זריזה, יש את הפיג'ו 308T.

אם הייתם מתגברים על הנושא הגרמני, הגולף 160 (8 שניות למאה, נוחה, נאה - אם כי לא מוציאת עיניים, מאובזרת ובטיחותית) היתה מתאימה לכם בול. בינתיים, ל- S40 יש גרסת T5 פנטסטית, שמשומשת שלה אמורה להיכנס לתקציב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מה אתם על אוטופאילוט?

אמרו לכם לא גרמני.

וגם אם זה היה כולל אותם, אקורד יד שנייה 2008 מאובזרת תתן לך מענה לכל הדרישות שלך.חוץ מ 5 דלתות

אבל יש דגם סטאיישן (אם זה מעניין אותך)

האחרים, נותנים לך רק חלק מהדרישות שלך.

נ.ב.

מה הסיבה לפסילת גרמניות?

Omnia mea mecum porto

פורסם

מה שעלה לי זה ישר האוקטביה 1.8 TSI אבל אמרת לא גרמני. מאזדה 6 מנוע 2.5? יש אבזור ועושה משהו כמו 9 שניות ל100. כמו כן יש לך את המונדאו, B4 החדשה וגם את האקורד. למרות שבתקציב שלך האקורד תיכנס לך רק בגרסה הבסיסית(מנוע 2.0 ומגיעה עם טסות!)

פורסם

מכיוון שלא ציינת את צריכת הדלק כשיקול אז פורסטר טורבו דור קודם 2008 יכולה לעניין אותך גם. מבחינתי זה רכב משפחתי שאני ממש לא סובל ממנו, מציע אפשרות לטיולים מזדמנים בשבילים :lol:

כדי לא לבלבל אותך יותר מדי 1:7.5 של דלק 98 אם רגועים או 1:6 אם לא :-(

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

כל הדרישות שלך עונות בדיוק על סופרב החדשה, בדיוק 180 אלף לפני הנחה, 5 כוכבי בטיחות (4 וגם 5 דלתות, פטנט מיוחד).

לא גרמני... עושה 1 ל 100 ב 8 שניות.

מדהימה.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

איזה דרישות?

הבחור לא יודע אם הוא מעוניין בקומפקטי/סופר מיני או רכב מנהלים.

כמו כן, גרמניות לא באות בחשבון אך חברותן לקונצרן כן?!

בקיצור, המצב אינו ברור.

אם משפחתית רגילה באה בחשבון, סיאט לאון TSI עם תיבת DSG תענה על כל הצרכים.

מרווחת ופרקטית אך לא ענקית, זריזה יותר מהסופרב וגם לדעתי תהיה יותר קלה לשימוש (חניות וכו).

אבל קודם כל מומלץ שפותח השרשור ייסגר על צרכיו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
כל הדרישות שלך עונות בדיוק על סופרב החדשה, בדיוק 180 אלף לפני הנחה, 5 כוכבי בטיחות (4 וגם 5 דלתות, פטנט מיוחד).

לא גרמני... עושה 1 ל 100 ב 8 שניות.

מדהימה.

לא גרמני אבל בבעלות גרמני, עם מנוע גרמני, שלדה שמבוססת על רכב גרמני, חלקי הפנים כולם גרמנים, וכו'.

8 שניות? גילחת איזה שניה וחצי מהמציאות המוצהרת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מס' אפשרויות לא גרמניות, משומשות עד שנתון 07.

1. אלפא 2.2 רובוטית או 2.4 טורבו דיזל אוטו'.

2. הונדה אקורד 2.4 אוטו'.

3. טויוטה קאמרי 3.5 V6 אוטו'.

4. יגואר X-TYPE, בסימן שאלה.

5. לקסוס IS, כנ"ל.

6. סובארו B4 3.0 אוטו'.

7. סיטרואן C5/ פיג'ו 407 3.0 V6 אוטו', בהנחה ותמצא.

פורסם

אני כמו שאר המגיבים לא מבין איך מצד אחד אתה רושם שאתה לא רוצה רכב גרמני אבל רוצה סיאט וסקודה...

כמו כן, רכב מנהלים שהוא FR?

אם אתה רוצה רכב מנהלים מהנה יש את ה159 בשוק.

רכב מאד מפנק ומהנה, יוקרתי, יפיפיה ומלא פוזה.

לדעתי זה הכיוון.

אם תוסיף עוד קצת ג'ובות אולי תקנו חדש.

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

• תוכן חדש...