Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרירת רכב שהורד מהכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הישן שלי הורד מהכביש בגלל שהוא הושבט. כל התקופה מאז הוא חנה בשכונה ולא הפריע או מפריע לאף אחד.

לפני כמה ימים פירקתי ממנו את הגלכלים והפנסים כי מצאתי קונה והיום גיליתי שיש התראה של הערייה שצריך להעיף אותו אחרת אני יקבל קנס, עכשיו הרכב בלי לוחית רישוי עליו

יש לי 2 שאלות:

1)יש אפשרות להעיף אותו מבלי לשלם על זה?

2)יש להם דרך לאתר אותי בכלל או יותר נכון מישהו יתעסק אם זה או שיקחו את הרכב וזהו?

פורסם

למה אתה חושב שהרכב לא מפריע לאף אחד?

רכב שעומד ללא תנועה במקום ציבורי תופס חניה ששיך לכולם, שלא לדבר על העובדה שמדובר במפגע בטיחותי כשהוא עומד ללא גלגלים. איך היתה נראית השכונה שלך אם היו חונים בה עשרות רכבים נטושים?

לשאלותיך -

1. כן, אתה יכול לפנות לאחד מסוחרי הרכב לפירוק שיגיע ויקח את הרכב. אולי אפילו ישלם לך כמה גרושים בעבורו.

2. גם אם הורדת את לוחית הרישוי, עדיין נשארו מספר מנוע ושלדה שחרוטים על הרכב עצמו. אם ירצו לחייב אותך על הגרירה, יוכלו למצוא אותך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...