Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי רכב לפני שבועיים מסוג דייהטסו שרייד שנת 2000 אוטומט,

הכנסתי אותו לטיפול גדול, בנוסף, החלפת רצועת טיימינג, איזון גלגלים וכיוון פרונט.

גם לפני וגם אחרי הטיפול, אני מרגיש רעידות כאשר אני נוסע במהירות גבוהה (100 ~ 120)

הרעידות מופיעות רק כאשר לוחצים על דוושת הגז במהירות גבוהה, כאשר עוזבים את דוושת הגז הרעידות נעלמות,

זה מרגיש כאילו כל האוטו מלמטה רועד, בנוסף ההגה לא זז כתוצאה מהרעידות.

אודה אם תוכלו לתת דעתכם איך לבדוק את העניין והאם זה קריטי ושווה בדיקה?

בברכה,

איתמר

פורסם

יכול להיות שאחד המיסבים יצא מהמקום... הייתה לי תופעה של רעידות לאחר שהחליפו גומיית בחצי סרן קידמי צמוד לגיר, שמו לי גומייה שגויה, אז מיסב קפץ החוצה וגרם לרעידות במהירות מעל 70 קמ"ש.

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

שלום איתמר

הבעיה שאתה מספר עליה : רעידות הרכב במהירות גדולה בעיקר בזמן האצה נובעת ברוב מקרים כתוצאה מציריות פגומות

בדרך כלל מהצד הקרוב אל הגיר. יש לבדוק איזה ציריה פגומה ולהחליפה.

בכבוד רב

אמנון ויסבורט

• תוכן חדש...